GB Motosiklet Bisiklet Telefon Tutucu Navigasyon Ayna Bağlantılı Değerlendirmeleri
GU
GU
07 Mayıs, Sal |
G**** U***
Ürün sağlam ve kaliteli gözüküyor metal yapıya sahip telefonu taktığınızda sıkıştırma vidasını taktığınızda sıkıntı yaratmıyor telefon sallanmıyor düşme tehlikesi yok gibi gözüküyor satıcı beklenti mi karşıladı ürünün sağlam gelmesi ve hızlı gelmesi Ayrıca ufak hediyeleriniz için de teşekkür ederim
VK
VK
22 Mayıs, Çar |
V**** K****
Arkadaşlar ürün gayet güzel metal bir ürün
Almadan önce kullanıcı yorumlarında üründe telefon yokken ses yaptığından dolayı şikayet vardı
Ürün içerisinden çıkan süngerleri yan kanallara takın sonrasında süngerleri aldığınız kağıtta ince süngerler kalıyor onlarıda tutumunu komple sökün üst ve orta kısımlara gelecek şekilde yapıştırın ses tamamen kesiliyor görsel de mevcut uygulama
YB
YB
21 Mayıs, Sal |
y**** b****
Ürün kesinlikle parasını hakediyor ve kaliteli ürün. Kendisi ve bağlantı demir bayağı sağlam. Hatta Fren Hidrolik Kutusuna bı kaç milim değdiği için eğmek istedim ama nafile, kalın ve sağlam. O yüzden ayna bağlantısının altına pul tarzı yukseklik atarak o şekilde kurtardım. Kesinlikle tavsiye ederim. 24 Saat içinde ulaştı. Ayrıca hediyeniz için çok teşekkürler. Yarım elma gönül alma:)
DY
DY
24 Nisan, Çar |
Doğukan İbrahim Y****
Ürün metal olması nedeniyle oldukça sağlam ve montajı basitti. Tavsiye ederim.
ÖK
ÖK
27 Mayıs, Pts |
özkan k****
Malzeme olarak süper her yeri döküm den kaliteli telefonu çok iyi tutuyor.
Yanında yollanan montoj alyanı kalitesiz tek sorun bu bir kere ayar yapyon çok önemli değil kaliteli olup olmaması
MK
MK
30 Mayıs, Per |
M**** K****
Ürün güzel ve sağlam telefonun düşme sallanma ihtimali yok kargo hızlı 1 günde teslim
OÖ
OÖ
23 Nisan, Sal |
O*** Ö****
Gönderdiğiniz ufak hediyeler icin teşekkürler ürün cok saglam guzel duruyor hizli kargo saglam kaliteli urun icin sagolun
RT
RT
22 Mayıs, Çar |
R**** T****
Ürün cok saglam hediyeler için teşekkür ederim motorun arora safari
VE
VE
10 Haziran, Pts |
V**** E****
Ürün gayet sağlam ve kaliteli tavsiye ederim ufak hediye içinde ayrıca teşekkür ederim
EÖ
EÖ
30 Nisan, Sal |
E**** Ö****
Ürün tamamen metal bu sebepten çok saglam begendim alınır daha önceki aldıgım plastik olan bir kaç kullanımdan sonra çatur çutur kırılıp çöp olmuşdu..Ürün Ayna altına montaj yapılan kolu kısa tutulmuş buda iyi olmuş baglantı yerine nekadar uzak uzun olursa kolu okadar fazla sanlanma yaptıgı için sorun yaşanıyor bunu düşünerek baglantı kolu kısa tutulmuş içinden cıkan telefon koruyucu süngerlerini taktım montajını yaptım çok saglam oldu..Montajın dan sonra da satıcının göndermiş oldugu hediye kahveyle bisküviyi yiyip ictim..Hediyeleri için teşekürler