Homend Royaltea 1711h Inox Siyah Çay Makinesi Değerlendirmeleri
OŞ
OŞ
17 Temmuz 2019, Çarşamba |
oğuzhan ş****
Ürünü bir süredir kullanıyorum. Yorum yapmak için o yüzden bekledim.
Öncelikle ürünün çelik olması güzel, daha sağlıklı plastik olanlarından bence almayın.
Isıtırken ses oluyor arzumun da çay makinesini kullanıyorum onda altta su bırakınca sızma yapıyor, bunda öyle bir şeye rastlamadım ve ses oranları aynı hemen hemen. Kaynatma fonksiyonunda mecbur ses oluyor. Buna o kadar takılmayın bence.
Isıtma yani sıcak tutma fonksiyonunda ses az oluyor. Sessiz ortamda kulak kabartıp aha ses veriyor derseniz evet veriyor yani. :) Sıcak tutma fonksiyonunda abartılı ses geliyor diyenlere katılmıyorum o yüzden.
Dezavantajları;
Çaydanlığın içindeki süzgeç küçük, bundan şikayet edenler olmuş. İçinde süzgeç varken çay koyarken süzgeç devriliyor, çayın posası çaydanlığın içine karışıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp daha büyük boyutta isteyenlere gönderilmiş mesela. Ben de çay kaynadığı zaman içinden süzgeci alıp öyle çay koyuyorum. Kapak açılmıyor diyen olmuş. Bu da doğru, sıcaklığın basıncın etkisiyle kaynayınca çaydanlığın üstünden çıkarması biraz zor oluyor. Burada zorlama yapmayıp bıçağın ucuyla veya tırnak yardımıyla kenarından açarsanız daha kolay oluyor. 1 yıldız kırmamın sebepleri bunlar.
Onun haricinde ben memnunum. Bunlar haricinde sorun yaşayan olabilir, biraz şans işi. Şans işi deme sebebim de bunlar üretim bandındayken atıyorum 100 ürün varsa bunlardan birini test edip sorun yoksa diğer 99 u onaylanıyor. Seri üretimin getirdiği dezavantaj bu da. O yüzden şans işi dedim. Alacak arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne mutlu. :)
Kullanıcı bu ürünü LinaHome satıcısından aldı.
TU
TU
03 Mayıs 2020, Pazar |
t**** u****
Genelde mağazalardan dolaşarak alışveriş yapmayı pek sevmiyorum. İnternet daha kolay oluyor Güvendiğim bir kaç site var.
Ürünü yorumlara göre aldım. Aynı yorumları paylaşmak istemedim ancak katkı olsun diye fotoğraf gönderdim umarım aydınlatıcı olur 02.05.2020 de sitenin kargo firması getirdi ürünü iftar vaktine yaklaşık 1.5 saat kala geldi. Resmi tatil ve sokağa çıkma yasağı olan günde geldi umarım kargocu arkadaşa mesai parası veriliyor dur. Alan kişilere hayırlı olur İnşaAllah Âmin
Kullanıcı bu ürünü BT Teknoloji satıcısından aldı.
İE
İE
30 Temmuz 2022, Cumartesi |
İ**** E****
Ürün genel anlamı ile iyi ancak bir yıldız kırdım.Nedeni ise ilk kullanımda üst kapak çok sıkı açim derken tutacağı elimde kaldı…
GŞ
GŞ
09 Ocak, Pts |
G**** Ş****
Ürün çok güzel ama bugün teslim aldım alt ketil kisminda böyle değişik leke gibi su gibi şeyler çıktı sıfır üründe nasıl olur anlamadım değişim talebinde bulunuyorum.
JŞ
JŞ
03 Ekim 2019, Perşembe |
J**** Ş****
Artıları:
Görünümü çok kaliteli. İçindeki süzgeci çelik. Kapasitesi geniş. Çeliği kaliteli.
Eksileri:
3-4 aylık kullanımdan sonra aşağıdaki mandalı tutmamaya başladı. Ofiste de aynı ürünü kullanıyoruz onda da aynı problem mevcut. Bu büyük bir sorun çünkü mandalı kaldıramayınca su kaynatma fonksiyonunu çalıştıramıyorsunuz. Bu yüzden mandal tutsun diye yarım saat uğraşıyoruz.
Ayrıca içindeki süzgecin çelik olması çok güzel ama biraz kısa kaldığından, içine koyduğumuz çay çöplerini çay koyarken direkt demlik çıkışına denk geliyor ve çıkışı tıkıyor. Koyarken biraz fazla eğerseniz de akıtıyor.
GO
GO
16 Haziran 2022, Perşembe |
G**** O***
Ürünüm sorunsuz geldi teşekkürler.
MA
MA
22 Mart, Çar |
M**** A****
Paketleme aşırı iyi. Makinada bu fiyata en iyisi gibi bişey güzel çeyizime aldım denedim bir sıkıntısı yoktu beğendim alınır
Kullanıcı bu ürünü Homend Türkiye satıcısından aldı.
LA
LA
17 Ağustos 2022, Çarşamba |
L**** A***
Söz verildiği gibi bir gün sonra elimize ulaştı. Orjinal kutusu ayrıca bit koliye konulmuş, harika bir teslim süreci. Ürün kendinden süzgeçli ve tanıtımında belirtilen lt ölçülerine bir bir uygun. Kesinlikle Tavsiye ediyorum.
OA
OA
15 Aralık 2022, Perşembe |
O**** A****
Ürün işini yapıyor fakat ilk kaynatmadan sonra dibinde tomurcuk gibi izler çıktı ve kalıcı. Sanırım normal bu, ısıtıcı rezistans yapıyor olabilir.
BU
BU
02 Aralık 2022, Cuma |
b**** u***
Çeyizim için aldım renginden çok memnunum büyüklüğü falanda idealdi tavsiye ederim:)