Seç & Al Magic Saver Bag Büyük Boy Vakumlu Hurç Yorgan Hurcu Vakumlu Hurc Poşet Saklama Torbası Değerlendirmeleri
OA
OA
03 Mart 2022, Perşembe |
O*** A****
Satıcının kargolamasında ve ürün kalitesinde herşey beklendiği gibi. keyif kaçıracak birşey yok. Yalnız ben vakumlamayı yaptıktan sonra hep öyle küçücük kalacak sanıyordum. Yavaşta olsa hava alıyor ve 1-2 ay sonra tekrardan şişerek eski haline dönüyor. Arkadaşlarıma sorduğum da diğer markalarında aynı şekilde olduğunu söylediler. Yani o zaman bu poşetler istiflememnin yapılmasında kolaylık sağlayan ürünler. Genelde araba bagajı, baza altı ve gardroplarda üstüste istiflemeyi kolaylaştıran ürünler. Yani şunu demek istiyorum. Siz yorganı, battaniyeyi vakumladınız vakumladınız sonra da anneanne ve babaannelerimizin yaptığı gibi çeyiz sandığınızın üzerine bu vakumladığınız eşyaları koyarak üzerini bir örtü ile örttüyseniz. O örtünün yüksekliği günden güne daha da yükselecek. Yorganların içine ruh mu girdi bunlar neden kendi kendine kabarıyor diye korkmayın sonra. :)
Ebatlar50 x 70 cm
CK
CK
15 Şubat 2021, Pazartesi |
C**** K****
Gerçekten kocamanlar. Vakum kalitesi oldukça iyi diye düşünüyordum fakat bazıları 1 hafta içinde hava almaya başladı, bazıları olduğu gibi duruyor. Gerzek kedim de kemirmiş olabilir emin değilim.
Ebatlar73 x 130 cm
GA
GA
20 Haziran 2022, Pazartesi |
G**** A****
Harika bi ürün yer tasarrufunda oldukça iyi ürün sağlam geldi
PK
PK
21 Ekim 2022, Cuma |
P**** K***
Büyük ve sağlam bi ürün tavsiye ederim
Kullanıcı bu ürünü balkaneticaret satıcısından aldı.
MY
MY
29 Temmuz 2022, Cuma |
M**** Y****
İlk defa deneyimledim, beklediğimden güzel çıktı teşekkür ederim.
Kullanıcı bu ürünü balkaneticaret satıcısından aldı.
25 Aralık 2021, Cumartesi |
m**** i***
Urun resimdekinden farkli bir ambalajda geldi. Hizli sevkiyat. Daha kullanmadim. Tekrar revize edecegim kullandiktan sonra.
BM
BM
29 Ekim 2022, Cumartesi |
B**** M****
5 yıldızı veriyorum yorumum görünsün siye Resmen içindeki plastik kapatma aparatı naylonu yırtıyor ucunun keskinliğini farketmedim ve içini doldurduğum hurcu kilitlemek için aparatı olması gerektiği gibi taktım. Üzerine dokundurduğum gibi yırtılması bir oldu. Dandik ürün asla almayın.
Ebatlar50 x 70 cm
NK
NK
11 Ocak, Çar |
N**** k****
Yastıklarımı vakumladım hatta 2 gun bekledım yerlerıne koymadımkı hava alıckmı dıye almadı bence hava alıyo dıyenler ya düzgün kapatamamış oluyolar yada koyarken herhangı bı esyasını delip havası kaçıyodur oyuzden düzgün koyarsanız eşyalarınızı hava kaçırmaz
25 Aralık 2021, Cumartesi |
m**** i***
GM
GM
09 Eylül 2020, Çarşamba |
G**** M****
Baya tasarruf sağladı inşallah inmez denedım bakalım
Kullanıcı bu ürünü Layrol satıcısından aldı.