Alfais 4494 2 Port Çift Yönlü HDMI Switch Splitter Değerlendirmeleri
ÇŞ
ÇŞ
14 Şubat 2022, Pazartesi |
Ç**** Ş**
Ürün görselden farklı yazı baskıları. Ama dışı metal sağlam duruyor. Avr den tv projeksiyon değişimi için kullanıcam denemedim ama sıkıntı çıkarcağını zannetmiyorum.
EO
EO
03 Ekim 2022, Pazartesi |
E*** O****
Ürün oldukca başarılı. İki bilgisayarımı monitöre bağladım kullanım durumuna göre birinden diğerine geçeceğimde sorunsuz ve hızlı bir şekilde geçiyor. Tam bir f/p ürünü.
CÇ
CÇ
17 Haziran 2022, Cuma |
C**** Ç****
Ofis ve kişisel bilgisayarımı tek bir monitör üzerinden yönetebilmek için aldım. Gerçekten çok memnunum bir defa kabloları bağlayıp tek bir tuşla PC'ler arası geçişi sağlamak büyük bir konformuş. Tuşunu ben sağa sola kaydırmalı bir şey zannetmiştim ancak alacak arkadaşlara söyleyim basmalı bir buton. Bastığınızda 1. PC'ye tekrar basıp butonun çıkmasını sağladığınızda 2. PC'ye geçiyor. Ufak bir detay ama benim aklımda kaldı alacak kişilere faydası dokunsun istedim :)
ME
ME
03 Ekim 2022, Pazartesi |
M**** E****
Ürün iyi olabilir ama aynı anda akıllı tahtaya ve bilgisayar ekranına görüntü alamadım. Benim işime yaramadı. İade edeceğim.
HY
HY
29 Ekim 2022, Cumartesi |
H**** Y****
Metal malzemeli sağlam bir ürün. Bilgisayardaki görüntüyü mükemmel bir şekilde televizyona aktardım. Aynı anda televizyondan başka bir şey izlemeyecekseniz mükemmel bir cihaz. 2 hattı var, düğmesine bastığınızda TV yayınından bilgisayara yada tersine kolaylıkla geçiş yapıyor. Bizim ihtiyacımızı rahatlıkla gördü. Tavsiye ederiz.
Kullanıcı bu ürünü kadanenerji satıcısından aldı.
DB
DB
18 Şubat, Cts |
D**** B****
İlk kullanımda görüntü netliği ve cihaz hızları düştü gibi oldu ama sonrasında gayet güzel ve net olarak çalışıyor. Uydu alıcı ve mibox bağladım. Uyumsuzluk olmadı
Kullanıcı bu ürünü kadanenerji satıcısından aldı.
AŞ
AŞ
22 Aralık 2022, Perşembe |
a**** ş****
Ürün metal kasa ve metali de ince değil. Bayağı sağlam yani. Çalışmasında sıkıntı yok. Sonuçta yüksek teknoloji ürünü değil. Yalnızca bilgisayar ve tv arasında geçiş yaparken iki ekranın da açık olmaması gerek yoksa ekran kartı sapıtıyor. O da sanırım benim tv 4k olduğu için. Tv kapalıyken düğmeye basıp bilgisayardan tvye geçirin, ondan sonra tvyi açın.
MÖ
MÖ
20 Aralık 2022, Salı |
m*** ö****
Hayatimi cok kurtardi. Tv duvara asili tek hdmi geliyor oda digiturke, tvyi sokmeden bunu hdmi ucuna bagladim bi ucu diktuke bi ucu bosta yani iki cikis elde etmis oldum. Bise bagalacagim zaman baglayip tusa basip pat diye ikinci hdmi ye geciyorum cok iyi urun
KÖ
KÖ
27 Aralık 2022, Salı |
kadir ö****
Ürünü PC ve ps4 e bağladım gayet başarılı bir şekilde geçiş yapıyor.Ayrica ürün çok sağlam metal kutu.Plastik değil.Ayrica görüntüde mükemmel kayıp görünmüyor.Tavsiye ederim gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Kullanıcı bu ürünü Ancheyn satıcısından aldı.
AF
AF
25 Temmuz 2022, Pazartesi |
a**** f****
Ürünü başlıkta splitter dediği ve satıcı da onayladığı için almıştım yalnız açıklamasında da belirtildiği gibi aynı anda 2 farklı cihaza görüntü vermiyor ki benim içinde lazım olan buydu. Aynı görüntüyü aynı anda iki cihaza vermek isteyen arkadaşlar bu cihazı almamalı ama switch olarak kullanıldığı için yine de iade etmeyeceğim