Braun Silk-épil 9 9720 SensoSmart Kablosuz Islak & Kuru 4 Ek Parçalı 2'si 1 Arada Epilatör Değerlendirmeleri
KÇ
KÇ
25 Şubat 2021, Perşembe |
K**** Ç****
Yıllardır ağda için en uygun yöntemin ne olduğunu araştırıp durdum. Birçok yöntem denedim, e tabi acısız olması için yaptım bunları. Ama gördüm ki acısız bir yöntem yok. Ben epilatörden çok korkuyordum çok acıtıyor diye duymuştum. O yüzden almak istemiyordum ama bir yandan da tüyleri azalttığını ve incelttiğini de duymuştum. Sonuç olarak epey detaylı bir araştırma yaparak bu ürünü almaya karar verdim. Gerçekten Braun bu konuda en kaliteli marka üstüne daha iyisini tanımam. Ben buraya hemen yorum eklemek istemedim. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve tüylerim de gözle görülür bir şekilde azalma ve incelme var. Acısına gelecek olursam ilk 3-4 kullanımda zorlandım acıtıyor. Ama daha sonraları acı hissi azaldı çünkü tüylerimde inceldi. Birde ilk kullanımlarda batmalar oluştu ben bu batmaları da cildin alışma sürecinden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü artık batmalar oluşmuyor. Ayrıyeten ben acıyı şu şekilde azaltmaya çalıştım küçük küçük alanlara kullandım birden hızlı bir şekilde almadım bikini bölgesi için böyle yaptım. Zaten bacak ve koltuk altı kolay öyle aşırı bir acı olmuyor. Alışı çok güzel en kısa tüyleri bile rahatlıkla alabiliyorsunuz. Ben ıslak kullanımı denemedim kuru kullanım daha kolayıma geliyor galiba o yüzden. Yani ben bu ürünü kesinlikle tavsiye ederim. Tabi acısını göze alın ben acısız bir kullanım demiyorum. Ama zamanla acı hissi azaldı bunu da belirtmiş olayım. Umarım eksik bir şey dememişimdir. Bu kadar uzun yazmamın sebebide ben alacağım zaman böyle bir yorum görmek isterdim. Alacak arkadaşlara yardımcı olmak istedim. Hepsiburada zaten orijinal ürünler satıyor güvenle alabilirsiniz.
AC
AC
09 Mart 2021, Salı |
a* c*
Ürün eski epilatörüme göre sessiz çalışıyor. Tıraş başlığı baya iyi. Jilet kadar yakından alıyor ve çok pratik. Ürünü 1 hafta kullandım sonra banyodaki raftan yere düştü. Ve epilatör başlığındaki cımbızlı bölüm ana parça üzerinden iki tarafından kırıldı. Cımbızlı bölüme bişey olmadı. Bi süre epey çaresiz hissettim ama hızlı yapıştırıcı diye bişey buldum önce tutkal gibi bişey var onu sürüyosunuz sonra sprey var yanında onu üstüne sıkınca saliseler içinde kuruyor. Nalburdan hızlı yapıştırıcı isteyince veriyor. Bunu aynı sorunu yaşayan veya yaşayabilecek kız kardeşlerim için yazıyorum. Keşke daha ucuz olsaydı
MB
MB
02 Mart 2022, Çarşamba |
Merve B****
Bu ürüne gelene kadar epey makine bakmış olan arkadaşlar bakın hele. Bundan önce silk epil 7 serisini 10 sene kullanmış biri olarak (halada çalışıyor ) çalışma süresinin kısalması kırmaya başlaması (bu süreçte 1de dişlisini değiştirdim) sebebiyle epey araştırıp bu makineyi aldım.öncelikle paranız varsa ve kablolu kullanabiliyorsanuz 5 serisi 5780 almanızı öneririm çünkü 50 dk çalışma süresi 1 günde bütün vücutta kullanmaya yetmeyebilir. Epilatör alırken cımbız sayısı 40 olmasına bakın bi yerden 2 kere geçmeniz yeterli olsun.ve şarjlı mı kablolu mu kullanmak istediğinize karar verin, param yetse kablolu alırdım ben. Eğer foşur foşur su altında epilasyon yapcam sanıyosanız yanılıyorsunuz su altında alım yapmak kolay değil çünkü su tüylerin yönünü değiştirir ve alamazsınız . Ama kuru kullanım sonrası bi güzel yıkayabilirsiniz o çok iyi oluyor . Başlıklara gelecek olursak epilatörde 50 farklı başlık bilmem ne çok gereksiz maksimum 2 tanesini kullanırsınız parça sayısına takılmayın . İlk kez bu tür makine kullanacaksanız uzun tüylerde alım yapmanızı tavsiye etmem çok acıtır. O yüzden benim tavsiyem tüyleri kısaltma başlığı olan cihazların tercih edilmesi işinizi kolaylaştırır ve acı oranınız düşer. Marka olarak diğerlerini hiç denemedim ama braun bu işte çok iyi bence.
Kullanıcı bu ürünü Digitalia satıcısından aldı.
MT
MT
17 Mayıs 2021, Pazartesi |
M**** T****
Ürünü almadan önce çok kararsızdım. Sipariş verdikten sonra 3 gün sonra geldi öyle hızlı geldi diyemem bununda sebebi 24 saatte teslimat demesi. Ürün görseldeki gibi içindeki aparatları ve rengiyle birebir aynı geldi. Ürünü ilk kullanmaya başladığımda masaj başlığıyla kullandım hafif hafif acı hissettim ama öyle çok fazla rahatsız olacak bir acı değildi. Daha sonraki kullanışlarımda masaj başlığını çıkararak kullandım daha hızlı ve çabuk bitsin diye geniş başlığa geçtim. Masaj başlığının olması bu açıdan çok faydalı oldu. Ağdayla parmağımdaki tüyleri alırken canım çok acıyordu çünkü asla tek seferde istediğim temizlikte olmuyordu ama şuan çok rahat, acısız ve temiz en çok buna sevindim. Parmaktaki kısa ince tüyleri bile alabiliyor. Tüyleri alma konusunda çok iyi. Işığının olması da çok avantajlı çünkü göremediğin tüyleri görmende yardımcı oluyor. Tüm vücudumda da rahatlıkla kullanabiliyorum. Almak isteyen arkadaşlar için tavsiye ederim.
RT
RT
21 Aralık 2022, Çarşamba |
R** T****
GB
GB
28 Temmuz 2022, Perşembe |
G**** b****
Öncelikle acıtmıyor diyenler sallamış, yıllardır braun silk epil 3 kullanan biri olarak aynı acı hissi var . Sadece cımbızlar fazla olduğundan işlem kısa sürüyor. Jilet başlığı bı yere düşmeyle içindeki dişli kırılmış kendi imkanımızla tamir ettik servis başlığı tamir etmiyormuş. Yeni başlık almak gerekiyormuş. Birde iç işçilik her şey plastik böyle kaliteli bi markadan hiç beklemezdim. Ürün konfor tutuş güzel. Ama malzeme kalitesi malesef braun a yakışmadı.
Kullanıcı bu ürünü OtomatikPortakal satıcısından aldı.
SA
SA
06 Kasım 2021, Cumartesi |
S**** A****
kat kat plastiklere sarilmamasi çevre adına olumlu, kutu hasarliysa kapida kontrol ediyoruz zaten bu yönüyle karton ambalajlama gayet yeterli. urune gelirsek kablosuz olması kullanis konforu sagliyor her pozisyonda rahat alim yapiliyor, kil kökünden alinirsa zaten her halükarda acır, ancak bu urun en azindan direkt alıyor yani tuyleri kırmiyor cekistirip çileyi uzatmıyor. parasına değer mi derseniz bence deger ağda fiyatları ile mukayese edersek kendi parasini çıkartıyor:) üst model ile arasında cımbız sayısı bakımından fark yok bu yonuyle butceniz yetiyorsa bu en uygun alternatifsiz ürün, fiyatlar devamlı artıyor lazımsa alın gecin kizlar ılık keseli duştan sonra yapıp tamamlayinca vucudunuza cok azicik zeytinyagi surun o şekilde bir gecede hassasiyet ve noktalı görüntü ortadan kalkiyor çıktıkça alın çıktıkça alin usenmeyin bir seneye acida tuylerde azalir
NO
NO
18 Kasım 2022, Cuma |
N**** O****
Diyeceklerim Braun firmasına aittir
Ürüne diyeceğim yok
Fakat kullanılan malzemeye karşılık alınan fiyat haddinden fazla yüksek
Ederi 50 kuruş olan oxford naylondan bir torba yapmışlar şahsım adına utanılası bir hal hiç olsun deri çanta vermeleri lazım
Yedek aparatlarda oyuncak gibi
Alınan ürüne karşı bu fiyat kesinlikle pahalı
Umarım ilerleyen zamanlarda kaliteside bozulmamıştır
Yoksa yandı gülüm keten helva
SK
SK
30 Haziran 2021, Çarşamba |
S**** K****
Çok araştırarak aldım bu ürünü.harika ötesi cok beğendim. Hemen geldi. Acısı çok az.çok tereddüde le aldım ama iyiki almışım. Herkese tavsiye ediyorum. Asla pişman olmazsınız. Kargo teslim de cok iyiydi. Çok teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ediyorum
AI
AI
18 Şubat 2022, Cuma |
A**** i****
Daha öncede Braun marka epilatörü 16 yıl kullanmış biri olarak umarım bu da uzun ömürlü olur diye düşünüp yine aynı marka aldım. Öncelikle satıcı ile ilgili söylemek gerekirse kutulu paketi başka bir kutuya koyup yollamışlar ekstra bir patpata filan sarılmamış. Ürün hızlı ve kullanımı pratik ıslak kullanmadım daha. Yalnız ilk kullanımda sanki cildimi tahriş etti gibi geldi yanma oldu biraz belki en ufak tüyleri bile almaya çalıştığı içindir. Bikini bölgesinde kullanamadım baya acı vericiydi. Eski makinam daha az acı veriyordu sanırım cımbız sayısı daha az olduğu içindir. Alınabilir bir ürün ama fiyat düşmesini bekleyin muhakkak.
Kullanıcı bu ürünü LinaHome satıcısından aldı.