Denflor Probiyotik 10 Şase - 10 Kutu Değerlendirmeleri
EK
EK
06 Mayıs, Pts |
E**** K****
Her zaman kullandığım marka. Eczanedeki orjinal ürünün uçuk fiyatına göre iyi bir alternatif. Tavsiye ederim.
ÜA
ÜA
08 Ocak, Pts |
ü*** a***
Ürün sahte. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı. Eczanede paketi 120 TL ye satılıyor. Eczaneye maliyeti 62 TL. Burada 10 kutu 160 TL. Tanesi 1 lira 60 kuruşa denk geliyor. Ambalaj maliyetini karşılamaz. ORJİNAL AMBALAJ KAĞIT VE DÜZGÜN KESİLMİŞ. BURADAN GELEN PAKET PLASTİK AMBALAJ VE GELİŞİ GÜZEL KESİLMİŞ. sahte olduğunu ilk bakışta anlayabilirsiniz. Sağdaki orijinal olan soldaki sahte ne olduğu belli olmayan Ürün.
BK
BK
13 Kasım 2023, Pazartesi |
B**** K****
Annemin bel ağrısıyla başlamıştı bizim Denfloor maceramız. Bir arkadaşım bağırsak problemim için önerdiğinde kullanmamıştım. Annem deneyince ağrısının geçtiğini söylediğinde deneyimleyerek gerçekten de kas ağrılarına iyi geldiğini gözlemledik. Ve diğer pahalı probiyotiklerden medet ummayın. Bu ürün şu kadarcık haliyle hepsini cebinden çıkarır.
EC
EC
05 Haziran, Çar |
E** C****
İshal için sürekli doktorumun verdiği ilacti. Burada da eczanelere göre çok uygun o yüzden stok yaptım
GE
GE
10 Ocak, Çar |
G**** E*
Ürünü sürekli kullanıyoruz kendimiz ve çocuklarımıza eczaneden 2 paket alcağım parayla burdan 10 paket aldım üzerindeki numarayı aradığımda da orjinal olduğu söylendi içim rahat (eczaneden aldığımla burdan aldığım paketin üstündeki iletişim numarası aynı)
YC
YC
04 Kasım 2023, Cumartesi |
y**** c****
3 gündür karnında oluşan gazdan çocuğunuz perişan olmuştu tesadüfen eczaneden 1 kutu aldım daha 1 tanesi cocugumu rahatlattı mucizevi gibi.Hemen burdan siparişi verdim
ÜT
SB
SB
05 Aralık 2023, Salı |
s**** b***
Özellikle Baharda ve kışda Vücut direnci düstügünde hastalıklara karsı çok etkili oluyor. (Mide bagırsakla ilgili sıntıso olanlarda) çocuklarda ve yetişkin olarak bizde faydasını görüyoruz.. eczane satılan diğer esdegerlerine oranla çok ucuz geliyor..
SD
SD
31 Ağustos 2022, Çarşamba |
s**** D****
Evde muhakkak bulunması gereken bir ürün özellikle çocuklu evlerde. Teşekkürler memnun kaldık
KA
KA
20 Eylül 2023, Çarşamba |
K**** A****
Antibiyotik tedavisi sonrası bagirsak florasını duzenlemek icin kullaniyorum evde muhakkak bulundururum hem isal hem kabızlıkta etkili