Ephemeris Pamuk Çift Kişilik Lastikli(Fitted) Penye Çarşaf - Fuşya Değerlendirmeleri
(1913 Değerlendirme)Ürün detayına git
4,01913 Değerlendirme
Bu ürün ile ilgili 1913 değerlendirme var.
Bu ürün ile ilgili 1913 değerlendirme var.
24 Mayıs 2022, Salı |
S**** D****
Ürün gorseldeki gibi ,ölçü olarak 160 /200 yatağınız için alacaksaniz ölçü olarak 180/200 olarak almanız gerekiyor yatak yükseklik ölçüsü 25cm ve 30 cm çok güzel oluyur .bizim yatağın yüksekliği 32 cm diye yandan çok az açıklık var oda normal o ölçüde yükseklige uygun ölçüler yok .önemli bir detay vereyim kesinlikle yikacaksaniz 15 dk yada 20 dk yikamalarla yıkayın çekme ve küçülmesini istemiyorsanız.gelelim ürünün özelligine ben iki tane almıştım serdigim çarşafın resmini ekleyerek size fikir olsun diye ,ince penye kumaş kötü değil fiyatına göre çok uygun lastik kısmındaki dikiş çift dikiş kolay dökülmez diye düşünüyorum.yıkayıp öyle serdim .hızlı gönderim ve teslimat için teşekkür ederim.
YG
YG
16 Aralık 2022, Cuma |
Y**** G****
Baya begendim indirimden aldım beklemiyordum bu kadar aslında yatağımızın ebatlı büyük her çarşaf olmuyo bu iyi oldu memnun kaldım
24 Mayıs 2022, Salı |
S**** D****
Ürün gorseldeki gibi ,ölçü olarak 160 /200 yatağınız için alacaksaniz ölçü olarak 180/200 olarak almanız gerekiyor yatak yükseklik ölçüsü 25cm ve 30 cm çok güzel oluyur .bizim yatağın yüksekliği 32 cm diye yandan çok az açıklık var oda normal o ölçüde yükseklige uygun ölçüler yok .önemli bir detay vereyim kesinlikle yikacaksaniz 15 dk yada 20 dk yikamalarla yıkayın çekme ve küçülmesini istemiyorsanız.gelelim ürünün özelligine ben iki tane almıştım serdigim çarşafın resmini ekleyecek size fikir olsun diye ,ince penye kumaş kötü değil fiyatına göre çok uygun lastik kısmındaki dikiş çift dikiş kolay dökülmez diye düşünüyorum.yıkayıp öyle serdim .hızlı gönderim ve teslimat için teşekkür ederim.
RenkTurkuaz
ND
ND
21 Ağustos 2022, Pazar |
N**** D****
Tam oldu ölçü olarak zaten esnek ve yatağın altlarına kadar uzunluğu iniyor ince yapısı uyguna aldım iki tane bir de mavisini aldım ama onu açmadım daha
RenkPudra
03 Kasım 2022, Perşembe |
M**** Ç****
160x200 cm çift kisilik lastikli kaliteli ürün ilgili magaza ayni gün kargoya verildi ikinci siparisim kesinlikle tavsiye ederim çok uygun fiyat.
RenkPudra
FK
FK
24 Aralık 2022, Cumartesi |
F**** K****
Ben aldım fiyat artmış 😱iyiki almışım penyesi güzel 👍 yatağa serip resim atmaya üşendim malum yıkanması lazım
RenkLila
02 Kasım 2022, Çarşamba |
M**** Ç****
Lastikli ve kaliteli ürün kullanisli iyi fiyat ilgili magaza 160x200 ebatinda kesinlikle tavsiye ederim
RenkBej
HH
HH
05 Şubat 2022, Cumartesi |
H**** H****
Ben çok begendim bu boyutu arasam bulamazdım yatak pedli oldugu için tam istedigim gibi oldu
RenkBej
DK
DK
24 Kasım 2022, Perşembe |
D**** K****
akşamdan sipariş ettim ertesi gün öğlen geldi çok hızlıydı kargo. fiyatına göre çok iyi penye ve yumuşak. 1.60 yatağım 20 cm. kalınlığında.... 1.50 yatağımda 25. cm kalınlığında.. ikisinede denedim. 3 tarafı tam kapatıyor . 4. tarafta yarım kapatıyor. orayıda görünmeyen tarafa denk gelir diye düşündüm. markalılar 200 tlden başlıyo 1.80 2.00 olanlar.. şans verilmeli bence.. başka rengide alacağım
BT
BT
28 Eylül 2022, Çarşamba |
B**** T****
Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı kargosunda da sorun yoktu.Ben indirimdeyken almıştım rengi resimdekinden bir tık daha açık sadece kumaşı biraz ince onun dışında kullanışlı.
RenkLila