Hizliexpress Titreşimli Penis Kılıfı 5Cm Dolgulu Uzatmalı Prezervatif Vibratör Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (15)
Fotoğraflı değerlendirmeler (0)
AI
AI
15 Ağustos 2019, Perşembe |
A**** I*** (30) - Aydın
urun kaliteli ve buna benzer urunlerle kiyaslayinca farki net olarak goruyorsunuz. tek sikinti basliktaki titresim motorunun pili bittiginde nasil degistirilecegi zira mekanizma bas kismina sabit.
ED
ED
01 Mayıs 2020, Cuma |
E*** D**** (38) - Ankara
Denemek isteyenlere tek söyleyeceğim tecrübe edin bence. Ürün için eleştirim daha ince yapıya sahip olabilirdi. Hissiyat sıfır çünkü. Vibrasyon kısmı gayet başarılı çalışıyor.
MK
MK
29 Ocak, Cum |
m****** k******* (38) - Bursa
Ürün dar ve et kalınlığı fazla. Bir süre sonra sıkıyor ve ağrıtıyor, inceyseniz daha uygun. Erkek için hissiyat sıfır. Titreşimi iyi çalışıyor kadın için fena değil oyun niyetine. Titreşim motoru çıkıyor pilide değiştirilebilir sanırım, kullanimdan sonra temizlemek için ters çevirince farkettim
UÖ
MG
MG
26 Ekim 2019, Cumartesi |
M**** G**** (36) - İstanbul
Ürün çok hızlı şekilde ulaştı. Kalite olarak iyi ancak baş kısmına yakın bölüm asırı derecede dar. Dar olması nedeniyle de penis titreşim bölümünü aktif etmiyor. Titreşim özelliğini kullanamadım. Penis başının büyük olmasından mi kaynaklı bilmiyorum. Normal titreşimsiz bir ürün gibi kullanıcam
HM
HM
28 Şubat 2018, Çarşamba |
hakan m******* - Bolu
Hızlıexpress kalitesini konuşturmuş siparişimin ertesi günü kapımdaydı. En çok tereddüt ettiğim acaba penis boyum küçük veya büyük gelirmiydi fakat çok elastiki bir yapısı var yani 10 20 santim aralığında çok kolay kullanılır. Ürünü denedik ve çok beğendik (böyle birşey olamaz ??) ürünün kaliteside fiyata göre çok ama çok yüksek
HU
HU
16 Aralık 2018, Pazar |
H**** U**** (52) - İstanbul
Yorumlara bakarak bir umutla almıştım ama maalesef malzeme çok sert geldi onun için kullanabilme imkanım olamadı içten tetikleme ile titreşim çalışıyor . Bu şekilde titreşim gayet etkili . HB.com hız ve kalitesine yorum yok her zamanki gibi çok iyiydi
SD
SD
19 Ekim 2017, Perşembe |
s***** d**** - Sakarya
hızlı kargo ve ürünün kullanımı kolay ve güzel ben memnun kadım.
09 Mart 2018, Cuma |
MEYTİ A**** (35) - İstanbul
ürün gerçekten çok iyi herkese tavsiye ederim :)
hızlı kargo güvenilir alışveriş
ÖB
ÖB
07 Haziran 2019, Cuma |
ö*** b**** (38) - İstanbul
eğen kalınlık 2 parmağı geçiyorsa kesinlikle tavsiye etmem, ürünü dar olmasından dolayı kullanamadım fakat içine sığdırdınız diyelim alacağınız zevk belden bağlamalı strapon ile aynı :)
YV
YV
31 Ekim 2017, Salı |
Y**** V********* (30) - Bursa
Anlatıldığını ötesinde çok iyi urun herkese tavsiye ederim yüksek performans ve etkisi tartışılmaz ürün siparişten 2.gunde elime ulaştı herkese tavsiye ederim
07 Aralık 2017, Perşembe |
mustafa a*** - İzmir
kaliteli ve işlevsel. tebrik ediyorum. ambalaj da iyiydi. memnun kaldım.
17 Ekim 2017, Salı |
muhammet A**** (6) - Bursa
almış olduğum ürün gerçekten çok başarılı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim çok eyleniceksiniz
SY
SY
16 Ocak 2019, Çarşamba |
sahin y*****
tebrikler güzel urun denemek lazim