SteelSeries Rival 3 RGB Oyuncu Mouse Değerlendirmeleri

Duyarlılık
Hafiflik
Malzeme Kalitesi

(1)
Sadece satın alanlar (182)
Fotoğraflı değerlendirmeler (5)
CY
CY
26 Şubat, Cum |
C**** Y************ (32) - İstanbul
Yağ gibi kayan bir mouse. Teşekkürler.
Değerlendirilen özellikler

MÖ
MÖ
30 Eylül 2020, Çarşamba |
Metin Ö**** - İstanbul
İnanılmaz hassas bir paketlemesi var
Tam belirttikleri tarihte elime ulaştı
Mouse a gelecek olursak ergonomik ve kullanışlı bir mouse ayrıca RGB ışıklandırmaları çok doygun bu da güzel bir artı ayrıca kendine özel yazılımı var tek eksi yanı kablosu biraz kalın olabilirdi yada kumaş kaplı olabilirdi onu dışında ürün güzel tavsiye ederim.

18 Nisan 2020, Cumartesi |
ARDA S***** (21) - Niğde
Ürün gelir gelmez oyunda denedim. Büyük ele sahip olmama rağmen kendini yine de hissettiriyor. Ayrıca oyunlardaki performansı muhteşem. Yazılımı ile oyunlarda daha da eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.
Satıcıya da ayrıca teşekkürler. Kargolama süresi ve paketlemesi muazzamdı

ÖY
ÖY
18 Şubat 2020, Salı |
Ö********** Y***** (16) - Aydın
Mouse çok güzel ama ön sipariş olduğu için gelmesi biraz uzun sürdü ama deydi fiyatı biraz pahalı ama mousepad hediyesi ile gönlümü aldılar

EÜ
EÜ
12 Ekim 2020, Pazartesi |
E********* Ü**** - Kocaeli
Bundan öncesinde Corsair Harpoon kullanıyordum, elime süper oturdu ve hissiyatı süper. Zocco'ya da not için teşekkür ederim. Cuma siparişi verdiğimde kargolandı, Cumartesi bulunduğum İl'e ulaştı. Pazartesi(12.10)'da da aldım. Kutu güzel sarılmış. Ürün muazzam.

BA
BA
04 Ağustos 2020, Salı |
B**** A******* - Trabzon
Yakalsık 12 13 senedır oyun oynuyorum mausu cs pubg gıbı fps oyunları oynamak ıcın alıdım lol de oynuyorum yanı herturlu elıne oturan adam ıcın cok guzel bır mause dokusu bıraz farklı tutarken ınsana bı hos gelıyo dumduz plastık degıl renkler rgb gecısler efsane yazılımından hersey ayarlanabiliyor maus orta ve bıraz buyuk eller ıcın cok ıdeal benım ellerım ortadan bıraz daha buyuk ama hıc sıkıntı yasamadım ılk alısma hangı maus olursa olsun 2 3 saat ıcın alısma surecı olur ele bı garıp gelır ama sonrasında gercekten ele guzel oturuyo fiyata gelınce ben aldımda 260 tl falandı sımdı bu fıyata degermı pek bılmıyorum arastırıp buna muadıl gelecek dıger urunlere bakabılrısınız ama ben cok begendım aldım zamankı fıyatına degerdi alan kişiyi pişman edıcegını dusunmuyorum.
TB
TB
T*** B** - Bursa
Mükemmel bir mouse kesinlikle tavsiye ederim cs, lol gibi oyunlarda değişik ışık modları var ayrıca müzik ayarı gibi bişey de yapılıyor. Üzerine çay dökmeme rağmen switch biraz ağırlaşmıştı fakat 100 basma sonrasında kendiliğinden katılaştı ve switchin içinden pisliği attı şu anda ilk aldığım günkü gibi kullanıyorum çok sağlam bir mouse cs oynarken 15 kere fırlatmışımdır hala sapasağlam alın ve aldırın. Teşekkürler SteelSeriesTM.
14 Nisan 2020, Salı |
mert a********** (28) - İstanbul
Arkadaşlar ben ilk defa mause a para veriyorum onun öncesi 20 30 TL lik mauselar işimi görüyordu. Ne fark olabilir diye düşündüm aldım iyikide almışım tıklama mükemmelligi hafifliği tasarımı çok güzel keyifle oyunlarımi oynuyorum tavsiyem bence alın verdiğiniz paradanin fazlasını hak eden bir ürün piyasaya göre. Teslimat çok hızlı ertesi gün geliyor
31 Mart 2020, Salı |
Muharrem A**** (29) - İstanbul
Mouse u fps aim trainer gibi programlarda denedim eski mouseum a4tech x7 idi ona göre daha seri ve %70 başarı artımı gösterdi.Bunun sebebi x7 yaklaşık 10 yıldır yoğun kullanımdaydı sanırım ölmüş artık.Herşey çok güzel paketleme ürün bilgileri vs. Sadece kargolar bildiğimiz gibi sıkntılı o kadar teşekkürler.

MŞ
MŞ
m**** ş**** (39) - Bursa
Çok beğendim.
Renkler harika.
Özelleştirebiliyorsunuz.
Nasıl oldu anlamadım, pc ye takar takmaz w10 da programı açıldı. Yükledim, özelleştirme seçenekleri bol.
İsterseniz tek renk, isterseniz çok renkli animasyonlar oluşturabiliyorsunuz.
İstediğiniz şekilde hassasiyetini ayarlayabiliyorsunuz.
Dikey yatay hızlanma ayarları bile var.
Çok detaylı.
Tıklamasını da çok beğendim.
ZT
ZT
Z******** T***** - Tekirdağ
Çoğu kişi kablosundan şikayetçi olmuş fakat dikkatli kullanımda bir şikayet sebebi değil. Zaten mouse masa üstünde duran bir nesne performansıda üst düzey . Boyutuda büyük eller için sıkıntı yaratabilir ama alışılmayacak bir konu değil eliniz orta büyüklükte ise rahatlikla tavsiye edebilirim her açıdan...
EY
EY
30 Ekim 2020, Cuma |
E****** Y***** - Gaziantep
Ürünü cumartesi sipariş ettim Perşembe günü geldi.Paketleme güzeldi.Ürün gerçekten hoş ve kalitesini hissettiriyor ayrıca steelseries engine uygulamasını indirip rgb,cpı ve daha birçok şeyi kontrol edebiliyorsunuz rgb modları çok güzel fakat ürün elime küçük geldi normal kullanımda sıkıntı yaratmıyor ancak oyun oynarken zorlanıyorum bu yüzden tavsiyem küçük veya orta ele sahipseniz alın.
FA
FA
28 Ocak, Per |
F*********** A****** - Denizli
Yani güzel galiba. Çok üst düzey bi oyuncu değilim. Fazla bişey katmadı bana. Ama kaliteli olduğu kesin. Bence 150 200 TL lik bi mouse benim işimi görürmüş
DD
DD
16 Şubat, Sal |
D**** D****** (16) - İzmir
Çok Iyi, ben eskiden 100 tl lik mouse kullanıyordum bu kadar farkın olacağını hiç bilmiyordum buna geçince da de performansım %50 arttı 165 hz monitörüm var eski mouseden çok daha akıcı mouse imleci dönmeye başladı 1ms sayesinde.
MS
MS
11 Şubat, Per |
M***** S***** - İstanbul
Fiyat performans olarak gayet güzel, hissiyatıda bir o kadar güzel, renkleri çok canlı ve çok parlak. 1 gün içinde elime ulaştı tavsiye ederim.
MT
MT
23 Şubat, Sal |
Melih T***** - Antalya
1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaratmadı rgbler çok hoş bimde satılması üzdü tabi daha ucuza , örgü kablo ve altın uçlu usb girişi olmaması eksileri sadece
HG
HG
21 Ekim 2020, Çarşamba |
Halil G***** (24) - İstanbul
Mouse'da steelserisden şaşmayın. Mouse büyüklüğü claw tutuş için yeterli. Palm olarak tutuyorsanız elinizin büyüklüğüne göre biraz küçük gelebilir dikkat edin. Işıklandırması da ayrı güzel. Her yönüyle tam bir FPS gaming mouse.
24 Aralık 2020, Perşembe |
A**** S***** - Kayseri
Merhaba öncelikle paketleme konusu gayet başarılıydı yanında küçük tatlı bir not birde Steelseires yazılı bir anahtarlık hediye edilmişti firmaya teşekkür ediyorum hediyesi için.
CK
CK
23 Aralık 2020, Çarşamba |
C******** K******** - Nevşehir
Ürün de yazılandan daha fazla özellik var. Bu beni gerçekten şaşkınlık içinde bıraktı. Ürünü 6 aydır kullanıyorum ve hala ilk aldığım gün ile aynı durumda gerçekten çok sağlam bir ürün hiç düşünmeden alın derim
BB
BB
28 Ekim 2020, Çarşamba |
B**** B****** - Ankara
Müşteri memnuniyetine çok önem veren bir mağaza, kutulama güzeldi, ürün sağlam halde elime ulaştı, not bırakmanız çok hoş bir davranış iyi çalışmalar