Wood House - Deniz 5 Raflı Kitaplık Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

4,1965 Değerlendirme
Sadece satın alanlar (950)
Fotoğraflı değerlendirmeler (88)
19 Şubat 2020, Çarşamba |
A****** K***** (39) - İzmir
Almakta karasız kalanlar ve kafanıza takılan tüm sorulara detaylı cevap verebilmeyi umarak değerlendirmemi yapıyorum. Öncelikle öğrenciyim ve odama hem şık hem de kullanışlı olabilecek kitaplık arayışım sonucunda indirimin de etkisiyle bu kitaplığı aldım. Sürat kargoyla çalışıyorlar. Elime ulaşması yaklaşık 13 gün sürdü. Bana mı denk geldi bilmiyorum fakat apartman kapısının önüne beni çağırıp atıp gittiler neredeyse. Kargomun gelme heyecanıyla paketi incelemeyi unuttum. Eve çıkardığımda gördüm ki paketin üstünde avuç büyükülüğünde delikler var ayrıca paketin üstüne ayakla basmayınız bıçakla kesmeyiniz işaretlerini de koymuşlar nasıl oluştu delikler bilmiyorum(!) Paketi açtığımda güzel dizilimle bir şeye zarar gelmediğini görmüş oldum fakat siz yine de dikkat edin benim şansım olabilir. Ürünü ilk başta tek başıma kurdum gayet hoş durdu falan fakat biraz esneklikten dolayı bazı raflar kenarlardan taştı özellikle en üst. Kişisel tavsiyem en üstteki rafı, ortadaki rafı ve en alttaki rafi iskelete monte etmeniz zaten delikler mevcut iskelette. Rafları güzelce ayarladıktan sonra Alttan yukarı doğru tornovida yardımıyla vidayı bastırırsanız gayet oturuyor.Umarım anlatabilmişimdir yani tornavidanın büyük başlı kısmı alt tarafa denk gelecek. Vidala işlemine de en alt raftan başlayabilirsiniz. Böylelikle hem sağlam hem de çok hoş bir görüntü elde etmiş oldum. Raflar gerçekten sağlam hiçbir sorun yok. Görünüş olarak harika. Yer tutma olarak tam pratik ve şıklık ürünü son olarak bir olumsuzluğundan bahsetmek istiyorum. Arkada çapraz şekilde monte edilen siyah çıtalar kesiştikleri yerden de monte edilseydi eminim çok daha güzel olurdu çünkü kitaplığa her dokunduğumda çıtçıtçıt birbirine vurma sesi oluyor. Pratik şekilde halledilebilir fakat firmanın bunun farkında olması gerektiğinin kanaatindeyim. Belki de bir sebebi vardır öyle olmasının çünkü esnekler baya. Her neyse aklıma gelen her yazmaya çalıştım biraz uzun oldu ama umarım faydalı olmuştur.Tüm vidalar mevcut içerisinde.
NA
NA
27 Mart 2020, Cuma |
N** A* - Sakarya
Hasarsız bir şekilde kısa sürede ulaştı. Kurulumu çok basit. 15-20 dakika içerisinde kullanıma tamamen hazır hale geldi. Parça uyuşmazlığı ve dengesizlik yaşamadık. Raflar suntalam olduğu için sınava hazırlanan kardeşimin ağır ders kitaplarını kaldıramayıp eğilmesi ihtimaline karşı her katın ortasına destek yaptık ve yerden de destekledik. Bu şekilde uzun yıllar kullanılabilecek. Dekor amaçlı kullanmak için çok ideal. Kitaplık olarak kullanmak için tek eksisi şu ki rafların arasındaki mesafe ve rafların derinliği biraz fazla olduğu için kitapların bir destek olmadan dik durması imkansız. Ama bunlar halledilebilecek şeyler. Biz genel olarak çok beğendik ve memnun kaldık.

03 Şubat 2020, Pazartesi |
e** k**** (34) - Ankara
Kitaplık cok güzel yeterince büyük bayağı kitap alıyor parasına göre gayet güzel ürün mağazaya teşekkürler yalniz tek sıkıntı vidaları göndermemişlerdi kendimiz aldık

16 Eylül 2020, Çarşamba |
EMRE K****** - Kocaeli
Olumsuz yorumlara rağmen sorun çıksa bile halledebilirim düşüncesi ile 5 adet sipariş vermiştim. Bir çok yorumda yazan vida ve zemin zedelenmesini engelleyen plastik kapakların paket içeriğinde olmaması durumuna karşın kendim temin etmiştim ama paketlerin hepsinden eksiksiz şekilde bu malzemeler çıktı ve montajı onları kullanarak sağladım. Boşa almış oldum yani. Kurulum klavuzunda rafları demirlere vidalamamamız belirtilmiş ancak vidalamadan bu kadar yükle ayakta durması zor olacaktır diye direkt vidaladım. Ürün genel olarak ödediğim ücreti hakediyor. Resimde de göreceğiniz gibi çok kitabım var. Kolilerde yırtılma ve ezilme bolca vardı ama ürünlerin hiç birinde zerre kadar hata çıkmadı şansıma.
Tavsiye ediyorum.

GU
GU
03 Şubat 2020, Pazartesi |
Gozde U*** (28) - İstanbul
Ürün gayet şık duruyor. Fiyatina gore gayet iyi geldi. Herhangi bi yerinde bi sorun yok. Tesekkurler.

MÜ
MÜ
11 Eylül 2020, Cuma |
Mehmet Korhan Ü*** (44) - Kocaeli
Ürün güzel ancak; firma olarak size tavsiyem kargo şirketi olarak kesinlikle Sürat Kargo ile çalışmamanız. Kimsenin ekmek parası ile oynamak istemem ama bizde parayı ağaçtan toplamıyoruz. Fotoğrafı ekledim, kartonun ağzı açık ve eve teslim etmedikleri hâlde teslim edildi şeklinde sisteme işlemişler. Kendim gidip aldım. Dükkânda yerde ağzı açık bir şekilde duruyordu. Sizden ricam çalışmayın böyle işini düzgün yapmayanlara.

TÇ
TÇ
15 Eylül 2020, Salı |
TAHİR DURSUN Ç**** - Artvin
Ürün çok şık kurulumu çok kolay ve fiyat performans oranı baya baya iyi kesinlikle tesviye ederim😉😉

HK
HK
18 Nisan 2020, Cumartesi |
H************ K****** (50) - İzmir
Ürünün kurulumu gayet kolay, tek kişi rahatlıkla kurabilir. Fiyatına göre gayen kullanışlı bir ürün. Öyle çok da mükemmel bir şey beklemeyin. En büyük sorunu yan tarafları boş olduğu için kitapların durması zor oluyor. Yan tarafları sabitlemek için bir yol düşünüyorum. Onun dışında güzel bir ürün. Tavsiye ederim. Sürat Kargo ürün şubeye gelmesine rağmen eve bir hafta geçmesine rağmen teslim etmedi. Gidip kendimiz aldık. Kargo konusu çok kötü.

05 Ekim 2020, Pazartesi |
Enes K**** - İstanbul
Ürün ince uzun tek kolide geliyor. ilk fotoğrafta gözüken, (kitap koydum daha net anlaşılsın diye) arkadaki çapraz koyduğumuz demirlerden biri çok ciddi olarak yamuk geldi, yani bir tarafından bükülü olarak, ki sorun yaratmadı. Tam fiyat performans alınabilir ama PAKETLEME IŞINI HALLEDIN

EÖ
EÖ
23 Ocak 2020, Perşembe |
E**** Ö***** (23) - Sakarya
Fiyatına göre gayet iyi bir ürün tavsiye ederim

22 Ağustos 2020, Cumartesi |
A***** K****** (23) - Ankara
Ürünün demirleri çok hafif ,Rafların vida delikleri yok ,Çapraz demirleri takacağımız 4 vidadan 1 i farklı çıktı ama tutuyor ve kitaplık biraz sallanıyor buna karşın raflar sağlam ve demire vidalamadan da kullanılabilir, 15 dk da monteledik ,şık, taşınabilir ve kullanışlı.Tavsiye ederim .Ayrıca sürat kargo ile geleceği için endişelerim vardı fakat üründe ezilme kırılma vs olmamış sorunsuz elime ulaştı.

SY
SY
13 Şubat 2020, Perşembe |
sinan cengiz y***** (29) - Antalya
Bu fiyata gerçekten çok kaliteli ve güzel bir ürün. Çok şık ve kullanışlı kurulumunu 10 dakikada tek başıma yaptım. Fiyat performans 10 üzerinden 10 diyebilirim.

LK
LK
05 Eylül 2020, Cumartesi |
lütfü k****** - Ankara
Genel olarak ürün güzel ve fiyatına göre uygun, paketleme daha dikkatli yapılabilir, ben 3 tane sipariş verdim her pakette ahşap parçalarda ufak tefek önemsiz çizilmeler olmuş onları alta bakar şekilde monte edince pek sorun olmuyor ancak paketin birinde yan büyük metal parçada ahşapı tutmak için raf görevi gören küçük metal parça kaynak yerinden kırılmış olarek çıktı, çekiç darbesiyle düzlettim ve kaynak çıkıntısı altta kalınca üzerine oturdu ve öyle kurdum rafları çıkan vidalarla (10 adet siyah) vidalamanızı öneririm klavusumda ahşabı oturtmanız yeterli diyor ama vidalayınca daha sağlam oldu, eliniz yatkınsa fazla zorlanmazsınız, ama ahşapı metale hizalayıp vidalarken aşağıya doğru montaj yaptığınızda daralma olabiliyor o yüzden metal aralığını vidalama yaparken hizalamak için biraz kastırmanız gerekli, ben üçünü yan yana koyup kitaplık olarak kullanıyırum oldukça şık oldu, tahmini kargoya verileceği gün teslimat gerçekleşti, dün kayseri den yola çıkan kargo bugün ankara da eve teslim edildi, evde eşim vardı sürat kargo elemanlarına rica ettim 1. Kata eve kadar çıkardılar, bu netenle satıcı ve sürat kargoya teşekkür ederim.

ND
ND
21 Mayıs 2020, Perşembe |
N******* D********** - Diyarbakır
Profillel tam orta noktasında bir ayağı görüldüğü gibi hafif zedelenmiş. Yine montaj yaptıktan sonra zedelenen bölge den dolayı. Yamuk duruyor. Ayrıca paketlenmede iyi sabitlenme olmadığı için kutu içerinde sürtünme olmuş ahşaplarda hafif çizik ve soyulmalar var. Virüsün yaşandığı bu zamanda kusurları hoş görüyorum. 5 üzerinden 3 veriyorum.

EE
EE
29 Haziran 2020, Pazartesi |
e**** e**** - Eskişehir
Beklentimi fazlasıyla karşıladı estetik olarak başarılı, fiyat performans olarak muazzam derecede iyi ama tek sorun ürün sağlamlık açısından biraz tedirgin edici, sanki devrilecekmiş gibi duruyor ve biraz sallanıyor buda beni fazlasıyla tedirgin ediyor sanırım duvarla arasına bir bağlantı kurmam gerekecek

MU
MU
21 Kasım 2020, Cumartesi |
M**** U****** (30) - Artvin
Ürün söylenen kargo tarihinden daha önce geldi.Ürün internette gördüğümün aynısı geldi sorun yok fakat bi tarafın rafları tam sıfırlanmadı ve yan panelde eğrilik var. Kargo özensiz hazırlanmış ve kutu yırtılmıştı.

BŞ
BŞ
11 Aralık 2020, Cuma |
B******** Ş**** - Ankara
Biraz geç geldi fakat siparişten sonra tahmini kargo günü biraz geç yazmıştı ona göre erken geldi ama. Kurulum gayet basit fakat raf olarak kurulan tahtalarda delik yok demirlerde var sadece bu biraz eksi ufak bi şarjlı ile çözülebilir.

ÜK

AÜ
AÜ
22 Eylül 2020, Salı |
Ali Ü******* - Gaziantep
Kitapların düşmemesi için fotoğraflarda ki gibi yan tarafları desteklemek lazım.

SÇ
SÇ
19 Eylül 2020, Cumartesi |
s***** ç**** (39) - Çorum
Ürün kurum şemasıyla birlikte geldi. Montajı kolay, şık ve kullanışlı bir ürün