Wozlo 7 Port USB Çoklayıcı USB Hub Çoğaltıcı - Adaptörlü Pc Notebook Değerlendirmeleri
BG
BG
16 Kasım 2022, Çarşamba |
Burak G****
Pastigi kaliteli hissi veriyor, adaptörü 10 watt gucunde arkadaki 2 usb girisi rahat takiliyor,ondekilere biraz zorlamak gerekiyor.ben begendim
Kullanıcı bu ürünü İNDİRİMLİ satıcısından aldı.
YD
YD
29 Aralık 2022, Perşembe |
Y**** D****
Ürün gayet yeterli fiyatına göre. Ben RGB klavye, yine RGB mouse, midiklavye, TV arkasına Arduino dan RGB LED döşedim onun USB bağlantısını bağladım, aynı zamanda çizim tableti bağladım. Hepsi de gayet başarılı çalıştı. Diğer 2 kalan USB ye ise iki Arduino mikrodenetleyici bağladım. 7 porttun hepsi de gayet başarılı çalıştı. USB flash da bağladım. Aktarım hızı USB ye göre de bira değişti 10 MB/sn hızda ortalama dosya aktarımı yapıyor. Bence fiyatına göre ideal bir ürün. Güç adaptörü bile takılmadan rahatlıkla çevre birimlerini çalıştırıyor. Amacım lapyoptaki USB girişleri boş yere harcamak istemediğim için ürünü aldım. Tavsiye ederim. Harici HDD hiç takmadım.
NE
NE
06 Mart 2022, Pazar |
N**** E**
İyi ki almışım. Çok memnunum. Teşekkürler.
IT
IT
05 Kasım 2022, Cumartesi |
Ilker T****
Sanırım piyasada bulunan en verimli ürün. RGB aydınlatmalı fare ve mouse için aldım ve adaptörsüz çoklayıcının çalıştırmadığını sorunsuz çözdü. Satıcıya da hızlı kargo için teşekkür ediyorum
Kullanıcı bu ürünü vigorbilisim satıcısından aldı.
BD
BD
16 Kasım 2022, Çarşamba |
B**** D****
Ürün fiyatına göre çok iyi tam aradığım bir ürün rgb oyuncu ekipmanlarımı bağladım her birini sorunsuz çalıştırıyor geçikme okumama gibi hataları yok tavsiye ederim
Kullanıcı bu ürünü İNDİRİMLİ satıcısından aldı.
MA
MA
18 Temmuz 2022, Pazartesi |
M**** A****
Ürünü tabletimde otg kablosuyla beraber kullandım rgb klavye kulaklık mouse çalıştırdı güç adaptörünün olmasında güzel fiyatına göre başarılı.
FY
FY
22 Ağustos 2022, Pazartesi |
Fatih Y****
Eksiksiz kargolama hızlı kargolama ürün çok iyi adaptör sayesinde de fiyatın da üstünde bir performansı var yer kaplamıyor küçük ve etkili gözünüz kapalı alabilirsiniz çok çok iyi çok memnun kaldım
GŞ
GŞ
26 Eylül 2022, Pazartesi |
G**** Ş****
Simdilik gayet guzel. Bu tur urunler yaklasik 1 senedir temazsizlik yapmaya baslar ama bu kaliteli duruyor umarim bozulmaz. Malzeme kalitesi, iletimi v.s yeterli.
MŞ
MŞ
13 Ocak, Cum |
M**** Ş****
Gayet güzel ve kullanışlı, teşekkürler.
İI
İI
18 Ocak, Çar |
İ**** I***
Hızlı teslimat güvenilir satıcı kaliteli ürün teşekkürler kardeşim 😄