Xiaomi Jimmy JV83 Dikey Şarjlı Süpürge Değerlendirmeleri
AY
AY
06 Ağustos 2021, Cuma |
a**** y****
2 haftadır kullanıyorum.çekim gücü başarılı.henüz şarjı bitip yarıda kalma olmadı.yer için aparat fırçalı değil dokusu güzel ve süpürürken resmen paspas yapıyor.3 kademesi var 3. Kademeye ihtiyaç duymadım.tüylü halılarınız yoksa kilim tarzı halılar kullanıyorsanız 2.kademeyede ihtiyaç duymazsınız.ağır değil ve en önemlisi düğmeye basılı tutmanız gerekmiyor.koltuk aparatı çok güzel(aslında halı için olan)diğer aparatları henüz kullanmadım ancak ihtiyacım olabilecek herşey var.dolap üstü toz alma aparatı çok pratik.tüm parçalar yıkanabiliyor parçaları çıkarıp takmak çok kolay.toz bölümünü boşaltmak çok kolay.uzun borusunu bile çıkarmadan çöpe eğip kapağını açıyorum ve tamamı dökülüyor.görüntüsü şık kullanırken kolu yormuyor.her dakika hiç üşenmeden alıp kullanabilirsiniz.araç içini temizlemekte mümkün bununla.evde birde robot var sürekli gezen ve onu çok pratik buluyorum ancak bu robottan daha pratik.muadilleri 2 katına fiyatına eğer ihtiyacınız varsa (hatta yoksa bile evdeki süpürgemsileri değişebilirsiniz:)düşünmeden alabilirsiniz.sürekli şarjda olduğu için şarj dolumsüresini takip etmedim.ultra büyük bir kaç kat eviniz yoksa asla temizlik yarıda kalmaz.evde evcil hayvanınız varsa hayatınızı kolaylaştıracak.ben ayrıca deerma buharlı yer silme de aldım ve ev işini unuttum:)
Satıcı için başarılı diyebilirim.bayram tatili öncesi aldığım için teslim tarihi geç bir tarihti ancak süresinden önce özenli paketlenmiş şekilde bana ulaştı.geldiğinde 10 dk lık şarjı vardı hemen deneme şansım oldu.
Ürün ayrıca görsel olarakta güzel.salonunuzda dahi durabilecek bir ürün.duvara sabitleme aparatı var ve aparatın yanına bir kaç fırçayı koyabilirsiniz.batarya çıkarılıp takılabiliyor ki bu çok önemli bir avantaj.15 günlük yoğun kullanımda sadece bir kez yer fırçasını bir kezde toz bölümünü açıp temizledim(gerek yoktu aslında meraktan temizledim)yer aparatı klasik süpürgeler gibi kılı etrafına dolamıyor doğrudan torbaya gönderiyor. Düşğnenler için umarım açıklayıcı olmuştur.
Öİ
Öİ
05 Aralık 2022, Pazartesi |
Ö**** İ****
Böyle birşey olamaz. Arkadaşlar mükemmel. Yeni süpürülmüş evden çıkana bakar mısınız, eski usül süpürgeler bu süpürgelerle tarih olur. Öncelikle başlık yumuşacık, parkeleri çizmez, halıyı diğer süpürgeler gibi yıpratmaz, süpürge kaymak gibi kayıyor diyebilirim. 1. Kademe bana yetiyor gerçekten. Çok güçlü bir çekimi var. 3 kademesi var çekim gücünde. Ben bataryayı şarja taktım tamamen dolunca süpürdüm, 2+1 evime yetti şarjı bitmedi henüz. Benim robot süpürgem de var, dönüşümlü kullanırım artık. Bataryayı çıkarıp sadece şarja takabiliyorsunuz. Ünite (nereye duvara monte edeceginize) karar vermezseniz karar verene kadar böyle kullanabilirsiniz. İsteyenler yedek batarya alabilir, satıcı hemen kargoya verdi. Çok güzel kutusunda, jelatinler ve korumalarla geldi. Fotoğrafta evden çıkan tozu ekledim. Özellikle bebeginde toz alerjisi olanlar hiç düşünmesin. Küçük olan yatak ve koltuk süpürme başlığı. Birçok aparatı mevcut. Uzun araştırmalar sonrası bu modeli aldım. İyiki almışım. Dysondan farkı yok. Kesinlikle alın , aldırın pişman olmazsınız.
SN
SN
18 Ağustos 2021, Çarşamba |
s**** n**
Xiaomi g10 ve jimmy arasında kalmıştım. Xiaomi mağazada elinde kalacak gibi kalitesiz geldi bana ama jimmy gerçekten kaliteli malzeme olarak. 110 m2 evimi süpürdüm şarjı bitmedi. Bütün parçaların yıkanabilmesi çok iyi,söküp takmak çok kolay. Gelen bir sürü başlığı var ve kullanışlı. Daha önce kablosuz dikey süpürge kullanmadım ama cihazın çekim gücünü çok beğendim. Hava çıkışı aşağıya doğru olsa iyi olurdu,biraz yüze geliyor. Ek aparatları sayesinde tv ünitesini süpürdüm tek toz kalmadı,bu süper her gün silmek gerekmez. Başlıkların içindeki fırçaların söküp yıkanabilmesine bayıldım. Umarım uzun ömürlü olur. Kullandıkca negatif bir durum görürsem yorumumu güncellerim. Şuan yi ki almışım diyorum.
GT
GT
07 Aralık 2022, Çarşamba |
g**** t****
Öncelikle gönderilen hediye ürün için çok teşekkür ederim. Süpürge inanılmaz. Çokça başlık seçeneği mevcut ve kullanımı çok rahat. Emiş gücü gayet güzel tek bir koltuktan çıkan tozu görselde görebilirsiniz. kesinlikle tavsiye ediyorum.
BK
BK
17 Kasım 2022, Perşembe |
B**** K****
Öncelikle indirim dönemi olmasına rağmen kargo çok hızlıydı.. ürüne gelecek olursak, maddi olarak bütçem daha çok olsaydı kesinlikle dyson alırdım.. ama yine de performansı çok çok iyi.. ürün elime ulaştığında özellikle küçük aparatların kalitesini hiç beğenmemiştim.. ama ana makine ve büyük aparatlar oldukça kaliteli görünüyor.. 3 kademe çekiş gücü var.. 3. Kademede daha iyi çekiyormuş gibi hissediliyor ama bence 1’de de gayet iyi.. derinlemesine temizlik yapabiliyor mu bilmem ama görünürde kıl tüy toz bırakmıyor.. en büyük artısı ki bütün şarjlı süpürgeler için geçerlidir bu, çok ama çok pratik. Kablo derdi yok. Şarj süresi de gayet iyi.. 3. Kademede şarjı daha hızlı bitiyor ama 1 ve 2 de evim büyük olmasına rağmen tüm evi süpürmek için yetti ki elim yavaştır.. 3. Kademede de yatak odası ve salonun tozunu aldım süpürmenin üstüne.. beğenip beğenmemek biraz da beklenti meselesi bence.. benim beklentilerimi karşıladı
MK
MK
15 Şubat, Çar |
M**** K****
Genel toplamda oldukça başarılı ve fiyat/performans ürünü olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Olumsuz olarak söyleyeceğim hususlar; Yere temas eden başlık kafası çok oynak. Hafifçe bile çevrilse 90 derece dönüş yapıp ittirmek istediğiniz yerden başka bir yere gidebiliyor. Bu durumda biraz daha fazla yorulmaya sebep oluyor. Biraz absürt olacak ama led aydınlatması ve eğilmeyi önleyici boru katlanması olayı yok. Bu özellikler kendisinden 3-4 kat pahalı modellerde var. Yani bu özellikleri istiyorsanız kesenin ağzını epey açmanız gerekecek. Zemin ve koltuk elektrikli başlıklarının temizlenmesi oldukça kolay. Kolayca söküyor, başka bir elektrikli süpürge ile temizliyor ve takıyorsunuz. Unutmadan ne olursa olsun bu süpürge evin tüm temizliği için yetersiz gelir. Muhakkak elektrikli ucuz yollu (Onların fiyatları bile 1500-2000 TL civarına çıkmış) bir toz torbalı süpürgeniz olmalı. Şimdilik orta vadede değişmesi gerekecek aksesuar olarak üst kısımda yer alan hepa görünümlü filtre, zemin başlığının fırçası, koltuk başlığının fırçası olarak sayabilirim. Henüz bu aksesuarlar piyasada bulunabilirken 2 set kadar yedekleyeceğim. Bir diğer olumsuz tarafı bataryası oldukça yavaş şarj oluyor. Li-ion batarya olduğu için kullanım durumunuza göre haftada bir veya iki defa bir gün/saat belirleyip ne kadar boşaldığınıza bakılmaksızın kullanılmadığı bir esnada şarja koyarsanız temizliğin ortasında batarya bitme riskiniz azalır.
BU
BU
17 Şubat 2022, Perşembe |
B**** U***
Ürünü Kasim ayinda aldim, ancak yorum yapabiliyorum, sarjli süpürge alacaklara kesin tavsiyedir, süper emiş ve çekiş gücü. Ayrica öyle soylenen gibi sarji çabuk filanda bitmiyor, aksine 110 metre kare evim var, tamamini rahat rahat süpürüyorum ilk kademede, eğer diğer kademeleri açarsaniz daha çabuk bitecektir ama inanin hiç ihtiyaç yok. Evinde küçük çocugu olan her gün kirinti saç için düsünen varsa bir dakika düsünmeden alin, ben tek başlik kullaniyorum bir sürü başliği var. Hesabinibilenanne binlerce kez téşekkur edeerim. Büyük süpürgenin yüzüne bakmaz oldum, daha önce robiy süpürge alip hiç memnun kalmamiştim köse bucak temizliyor.
MN
MN
26 Kasım 2022, Cumartesi |
m**** n**
Şiddetle tavsiye ediyorum tam bir fiyat performans ürünü, 1 kademe hızla halıyı süpürdüm o kadar toz nereden çıktı anlamadım, toz alma , dolap üstü temizleme, spiral hortum aparatları iyi düşünülmüş
sesi kabul edilebilir miktarda hatta piyasadaki bir çok ürüne göre sessiz denebilir, açma düğmesine basılı tutmuyorsunuz, kolay boşaltma sistemi
yıkanabilir filitre ve parçalar, ve hafiflik
ÖT
ÖT
02 Nisan, Paz |
Ö**** T****
Uzun kullanım sonrası yorum. Ürün çekim gücü kaliteli. Pil süresi yeterli. Çoğunlukta 1. Kademede kullanıyoruz. 2. Ve 3. Kademelerde kullanım ihtiyacı nadiren oluyor.
EV
EV
03 Nisan, Pts |
E**** V**
Ben çok memnunum, plastik ve metal parçaların kalitesi gerçekten çok iyi. Dışardan basit görünüyor olabilir fakat videolarını izlerseniz kalite olduğunu farkedersiniz