Bayer K-Othrine Al Kullanıma Hazır Spray Hasere Ilaci 500 ml Değerlendirmeleri
GN
GN
07 Temmuz, Paz |
G**** N**
Keşke bi kutuya vs konsaydı patpata sarılmış ama pek de güven vermedi.
Deneyip görücez bakalım işe yarıyor mu
10 Temmuz, Çar |
EMEL S****
Umarım çok böcekle karşılaşmam.
Kullanıcı bu ürünü ARTI İLAÇLAMA KİMYA CİHAZ satıcısından aldı.
BA
GT
GT
17 Temmuz, Çar |
GÜLERDEM T****
Dün aldim. Gece hemen kapi girişlerine ve özellikle gümüş- nem böceklerinin oldugu yerlere sıktım. Sabah uyandigimda daire giris kapisi ve banyo kapi kenaro yaninda iki gumus bocegini tam da ilaci sıktigim yerde gorunce ilac etkisini göstermiş ölmüşler diye sevindim. Ölmemişlerdi hareket halindeydiler, o an duruyorlardi. Alip hemen üstlerine ilaci sıktigimda tam 15 dk sonra bile hareket ediyorlardi. Urun ya sahte veya etkisiz. Ya da su filan koydular sadece icine.. Boceklere sanki mama veriyormusum gibi oldu. Keske videosu buraya eklenebilseydi. Bin pismanim verdigim para ziyan oldu. Yaninda konsantre olan 20 ml sulandirmadan kullanacagim bakalim o işe yarayacak mi. Görsel ekliyorum. Saticidan da memnunkalmadim, rica etmistim kontril edin diye pompasi ilaci sizdiriyor. Kargo posetinin icine rica etmeme ragmen sarmadan gelisi guzel atip yollamislardi.
DA
DA
19 Temmuz, Cum |
D**** A****
Sıcaklardan dolayı sanırım ev de hamam böcekleri çoğalmıştı.Evdeki haseralar ve hamam böcekleri için çok etkili bir ürün.3 günde hamam böceklerini etti.
22 Temmuz, Pts |
E*** S****
İlk yapista pirelerden kurtulduk bahçesi olan evler kesinlikle kullanmalı kedimi kuşum u yaparken evin dışında beklettim hemen temizlik yapmayın bir işe yaramaz 2 gün kalsin yerde zarari olmuyor
AO
AO
09 Ağustos, Cum |
A**** O****
Çok iyi bir ürün. Daha evvel 50 Cl likalip sulandırarak kullandım. Uyguladıktan birkaç saat sonra ortada karınca kalmıyor. Ayda bir karınca gormesemde kullanıyorum. Çok memnunum.
TC
TC
23 Mayıs, Per |
T**** C**
Öncelikle satıcıya teşekkür ederim. Aldıktan yaklaşık 1-2 saat sonra kargoya verdi. İlçede yaşamama rağmen ertesi gün elimdeydi. Öyle iyi paketlemiş ki. Açmakta çok zorlandım. Ürünü bugün sıktım . Umarım bu böceklerden kurtulurum . Teşekkürler
27 Haziran, Per |
H**** Ş****
Çabuk ve sağlam ulaştı. Henüz sonucu bilmiyorum. Yorumlarda etkili olduğu yazıyor. Kullandım. Bir tek böcek gördüm. Böcek takıntım olduğu için tüm evi kırklayıp, ilacı kullandım. Umarım misafir gitmiştir.
ÖH
ÖH
24 Temmuz, Çar |
Ö**** H****
Böcek işini kesti evde lavanta yağı ile daha etkili. Sıklıkta sonra lavanta yağı ile temizleme yapınız