Electrolux ESPC71DBT Silent Performer Cyclonic ACBA 72db Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (395)
Fotoğraflı değerlendirmeler (3)
CT
CT
31 Aralık 2019, Salı |
Cem T*****
Almayı düşünüp çekinceleri olanlar için yazıyorum. Tam 3 senedir bu süpürgeyi kullanıyorum.
Artıları: Filtre değişim ömrü 1 yıl yazsa da 3 senedir filtresini dahi değiştirmedim ancak çekim gücünde militmetrik değişme yok. Hâlâ ilk gün gibi. Küçük çocuklarımız olduğu için günde iki kez çalıştırıyoruz. Ona rağmen performansı mükemmel. Oldukça küçük boyutlu olmasına rağmen toz haznesi geniş. Hiç toza dokunmadan tek hareketle toz tankını boşaltabiliyorsunuz. Hiç etrafa yayılıp saçılmıyor. 2500₺ bandındaki muadilleriyle yarışacak bir performansa sahip. Yan ekipman kalitesi oldukça iyi.
Eksileri: Boru aksamı çok kaliteli değil. Borunun plastik kısmındaki aparatları tutan yer zaman içinde gevşeme yapabiliyor. Yine aynı şekilde teleskopik alüminyum boruyu plastik kısma sabitleyen bir mandalı yok. O kısımda da gevşeme oluyor. Zemin başlığı hiç ergonomik değil. Halıya yapışıyor. Eğer tam anlamıyla verim almak istiyorsanız boru ekipmanını değiştirmenizi tavsiye ederim ya da bir üst göbek sayısı 74 olan (beyaz renkli olan) modeli alın. Onun içinden turbo, motorlu fırçalı başlık çıkıyor ekstra olarak. Sadece başlığın orijinal fiyatı: 250₺
SS
SS
22 Nisan 2020, Çarşamba |
s***** s*** - Kocaeli
Ürünün çekim gücü harika tek bir halıdan çıkan toz yumak şeklindeydi , ama vakumu çok fazla olduğu için özellikle halıda süpürmek çok zorluyor ama yinede temizliği daha önemli. Toz haznesi kolay temizleniyor, sesi baya az yumuşak bir sesi var, sadece tek hoşuma gitmeyen şey boru kısmı .. sebebi de uzatma düğmesi halka şeklinde resimdeki gibi değil fazla bastırınca bide eliniz değerse hemen kayıyor aşağıya. Bide tamamen uzattığımda sanki borusu kırılacakmış gibi bi izlenim oldu vakumundan dolayı süpürürken. ama inşallah öyle bişey olmaz.
Fiyatına göre süper harikaaa tavsiye ederim ❤️❤️

30 Mayıs 2020, Cumartesi |
Ö*** A*** - İzmir
Evdeki süpürgemizin ciddi arızası sonrası acil olarak yaptığım kısa araştırma sonucu annem için bu süpürgede karar kıldım. İlk kullanım sonrası aşırı memnunuz ve tüm ihtiyaçlarımızı karşılayan bir ürün.
Ana önceliklerimiz toz torbasız ve mümkün olabildiğince sessiz çalışan bir ürün olmasıydı. Bozulan makinamız çalışırken tüm sokağı inlettiği için süpürge sırasında evi çekilmez hale getirmekteydi. Bu makina bizce gerçekten çok sessiz, özellikle bulunduğu fiyat aralığında en sessiz ürün olarak gözükmekte. Çok yüksek bir emiş gücü ile bizleri şaşırttı, bu nedenle halıya yapıştığı oluyor ve bazı kişiler için bu bir olumsuzluk olabilir ancak aynı alanda birkaç kez git-gel yapmamanızı sağlayarak aslında işinizi kolaylaştırıyor bu emiş gücü. Max güçte aşırı güçlü geldiği için genelde minimumda çalıştıracağız gibi ve bu da gayet yeterli bir güç olmasının yanında daha düşük bir ses çıkışı sağlıyor. Bu makinadan daha sessiz ürünlerde var tabi ama hem fiyat olarak iki katı ya da daha fazlası hem de toz torbalı gibi oldukları için tercihimiz bu model oldu.
Ürün boyut olarak gayet ideal ve bize göre ufak bile geldi. Sap-hortum-başlık gibi parçaları kalitesiz bulan arkadaşlar olmuş ancak bence gayet yeterli bir kalitede. Sonuçta düşük bir aralıkta ürün, ana makinada güzel bir mühendislik mevcutken bu parçalar da gayet yeterli bence fiyat açısından. Eski makinamızın turbo başlığı vardı ve hiç kullanmıyorduk, o nedenle bu modelde olmaması bizim için eksi değil ve turbo başlık standart ev kullanımı için gereksiz bence.
Temizlik sırasında hareketi gayet pratik, sadece hortum ve boru arasındaki bağlantı aparatı biraz hantal geldi bana. Toz boşaltım haznesi çok rahatça kullanılabiliyor, filtreler ve elektrik kablosu gayet kolay ulaşılabilir vaziyette.
İlk kullanım itibari ile biz çok memnunuz, fiyatının çok çok üstünde bir ürün ve standart ev kullanımından daha fazlası için bir hedefiniz yoksa çok daha yüksek fiyatlı modelleri almaya gerek yok diye düşünüyorum.

IY
IY
12 Aralık 2018, Çarşamba |
i***** y**** (40) - Antalya
Ben bekar yaşadığımdan evi bir senedir süpürge yok diye süpürmüyordum. Yüz ikiyüz tlye şu dandiklerden aldım iyi çekmiyor diye kaldırdım yere vurdum bide bunu alayım dedim iyiki almışım halının ruhunu çiğerini söküyo valla birde sessizki akla zarar bu ne dedim böyle. Az kalsın evleniyordum süpürgeyi alınca vaz geçtim yine size tavsiyem alın hem ucuz hemde canavar gibi. Özellikle bekarlar alsın evlenmekten kurtulsunlar.
10 Eylül 2020, Perşembe |
SAVAŞ B***** (47) - Kocaeli
Bu zamana kadar 4 markanın süpürgesini kullandım ama bunu kullanana kadar malesef gırgır kullanmışız.
Yok böyle bir elektrikli Süpürge
Elektrolüx mükemmel bir cihaz...
Halıda parkede nerde isterseniz mükemmel emil gücü.
Ses seviyesi ideal oranda.
Elektrolüx ve Hepsiburada ya sonsuz teşekkürler
Geriye dönüp baktığımda yıllarca parayı çöpe atmışız.
Bu fiyata bundan iyisini bırakın 2000 tl lik makinalar dahi bundan iyi değil. Tecrübeye sabit.

SA
SA
24 Nisan 2019, Çarşamba |
S**** A**** (25) - Niğde
Çekiş gücü konusunda tereddüt ettim ama yün halı üzerinde denedim.Halıyi son ayarda bırakmıyor, bu bakimdan süpürmek güç olabilir.Biraz ayarını düşürerek süpürünce sorun olmuyor.Temizlemesi çok güzel,toz haznesine biriken tozu pisliği görünce bu zamana kadar temizlik yapmamışım dedim.Toz torbalarıyla uğraşmaktan bıkmıştım, cok şükür toz haznesini temizlemek gayet kolay.Kullanma klavuzunda filtrenin yilda bir kere yikanmasi gerektigi yazıyor, tabi ki bu kullanim sıklığına ve ortama göre değişir. Uzun vadede ne olur bilemiyorum.Umarim çok memnun kalırız. "anatoptan" satıcısına ve hepsiburadaya çok teşekkürler.
AY
AY
06 Şubat, Cts |
A**** Y*********** - İstanbul
Ürünü Pazartesi günü sipariş verdim ve Salı sabahı kargom geldi, çok hızlı bir şekilde oldu. Ürün gayet iyi paketlenmiş kargocu arkadaşı 1 dakika beklettim paketin herhangi bir yerinde birşey varmı diye ve ürünü kutudan kargocu arkadaşın yanında çıkartıp baktım arkadaş hiç sorun çıkartmadı. Ürün gayet başarılı bir ürün çekiş gücü ilk kademede çalıştırmama rağmen halıdan çıkan tüy yumağına inanamadık😧 geçen sene indirime giren ve hata yapıp aldığımı Arzum marka eski makinemle hiç temizlik yapmadığımızı anladım. Diğer çok pahalı olan ürünlerden hiç bir farkı yok aynı kalitede daha önce de Electrolux torbalı süpürge kullanmıştık o yüzden ürünü bilerek aldım. Ama öncesinde yinede emin olmak için bazı modellerini gidip inceledim. Electrolux bu işi kesinlikle çok iyi biliyor. Ses olayına gelirsek tamamen sessiz bir makine değil çok hafif bir sesi var bilginiz olsun bebeği yada hastası olanlar rahatlıkla alabilir. Hafif ve gerçekten çok kullanışlı bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.
ŞÖ
ŞÖ
03 Aralık 2019, Salı |
Şeyma Ö*** (27) - Diyarbakır
Halıları süpürmüyor da yıkıyor sanki. Başta biraz çekinmiştim ama bundan sonra sürekli bu marka Ürünler almayı planlıyorum. Türkiye’nin en iyi süpürgesi olduğunu düşünüyorum. Alalı 3 ay oldu çok memnunum. Şu sürekli reklamı yapılan pahalı markalardan daha kullanışlı. Temizlenmesi ve tozu boşaltmakta çok kolay. Üstelik diğer makinelerden daha sessiz, tabi sesi hiç Yok değil ama daha düşük. Yorumlarda tekerlekleri küçük vs denmiş ama kullandıkça zaten tekerleklerin halı için olmadığını anlıyorsunuz, başlığın üstünde 3 bölüm var, halıyı süpürmek için halı simgesine getirmeniz gerekiyor.
21 Nisan 2020, Salı |
Özge a**** (31) - Tekirdağ
Tek kelime ile muhteşem philips maraton almayı düşünüyordum bi öneri ile bu markayı aldım inanın bir odadan çıkan tozu görseniz bu evde hiç temizlik yapılmamış dersiniz ben ilk iki günlük kullanım için yorum yapıyorum. Bazıları halıda kaymıyor demiş. İnsaf herkes emiş gücü yüksek olsun diyor sonra halıda kolay kaysın istiyor. Yüksek emiş gücü olan bir süpürgeyi halıda hareket ettirmeniz tabiki de zor olacak. Hem emiş gücü ayarı var ayarı ortada kullanırsanız daha kolay süpürülüyor. Ses derseniz normal tipteki süpürge kadar asla değil gece süpürme yapsanız alt kata ses gitmez emin olun. Ana başlıktan ayrı iki başlık var benim için yeterli 2 3 bin lira verilen süpürgelerle aynı kalite
BÇ
BÇ
06 Mayıs 2019, Pazartesi |
burak ç**** (35) - İstanbul
2 hafta önce aldım,bu süre zarfındaki görüşüm gayet memnunum herkese tavsiye ederim.Üzümün çöpü armut un sapı diyerek yorum yapan arkadaşlar,aldığınız şey yazılandan gösterilenden başka bir şey değil,insanları yanlış yönlendirmeyin.Evet daha kaliteli malzemeye sahip, daha ergonomik ürünler var ancak ne kadar para o kadar köfte.Satıcı firmaya da teşekkürler.
MK
MK
19 Mart 2019, Salı |
Merih K********** (50) - Kayseri
Ürünü dün teslim aldım ve hemen denedim. Bir kere çok hafif kolayca istenilen yere taşınabilir. Benim için desibelin düşük olması da önemliydi ki bu süpürgenin sesi az çıkıyor o yönden memnunum. Umarım kullandıkça sesi artmaz. Süpürgenin hortumunun ucuna takılan demir parçasının uzunluğunun ayarlanabilir olması da güzel boyunuza göre ayarlayabilirsiniz. Güç seviyesi ayarının olması da aradığım bir başka özellikti. Ben en düşük ayarla başladım denemeye o bile halıda çok güzel vakumlama yaptı parkede ise yere yapıştı neredeyse..... kablo uzunluğu da güzel. Toz haznesinin çıkarılıp takılması da kolay.... Süpürge ucu olarak 2 küçük parça daha geldi. Biri kalorifer araları için ince bir uç ama uzun değil diğeri de minik bir uç. gerçi diğer kullandığım süpürgeler de de diğer uçların hiç birini kullanmamıştım.... Açıkçası süpürgeden ben memnun kaldım...... Süpürgeyi tam kullanınca unutmazsam eğer buraya yeniden deneyimlerimi yazarım :)
RY
RY
25 Şubat, Per |
R****** Y******* (40) - Kırıkkale
Süpürge çok iyi çekiyor.Halının üstünde biraz zor hareket ediyor ama hakkını veriyor.Hortumlarındaki plastik aksam zayıf yapılmış.2 senedir kullanıyoruz.Fiyat performans ürünüdür.Satıcı da ilgili faturayı yanlış isimle göndermişlerdi iade ettim hemen faturamı gönderdiler..Ürünü de hemen kargolamıştı satıcı..Tavsiye edilir.
SD
SD
29 Ağustos 2020, Cumartesi |
s**** d***** (33) - İstanbul
Dört dörtlük bir süpürge bayıldım herşeyiyle mükemmel tam bir f/p ürünü bu fiyata alınabilecek en iyi süpürge diyebilirim bir süre araştırma yaptım ve almaya karar verdim kullanımı basit hız kademe düğmesi var süpürgenin başlığında bir düğme var zemine göre ayarlıyorsunuz 3 farklı seçenek var ve herşeyden önemlisi muadillerine göre gerçekten sesi çok az sırf bunun için bile alınır çok teşekkürler hepsi burada
16 Şubat, Sal |
S***** B**** - Ağrı
Süpürge makinesini aldığım da aklımda acaba diye geçmedi değil yorumlar acaba doğrumu diye düşündüm fakat yorumlar da denildiği gibi süper makine ev sanki bugüne kadar hiç temizlenmemiş gibi toz torbası bir toz doldu ki anlatamam yazmakla bitmez bu makine kısacası evine elektrikli süpürge makinesi almak isteyenin tek tercihi olması gereken bir makine
BA
BA
28 Şubat, Paz |
B********** A***** (21) - İstanbul
Daha önce anneme satın almıştık. Çok memnun kalmıştı kendisi. Sonra kendi evime de aldım. Gerçekten çok iyi makina. Evde köpeğim var. Evcil hayvanı olan evler için turbo başlıklı süpürgeler önerilir ama hiç o kadar pahalı süpürgeler almanıza gerek yok. Bu süpürge evde hiç tüy, toz bırakmıyor. Annemin de dediği gibi çok satan malum markanın 2000-2500 liralık süpürgelerine taş çıkartır.
HD
HD
03 Eylül 2019, Salı |
Hamdi D****** (40) - Mersin
ürün hızlı ve iyi paketlenmiş biçimde geldi. tripleks evimde kullanıyorum ve memnun kaldım. emiş gücü yüksek. turbo başlık (fırçası dönen) yok bu yüzden bir yıldız eksik verdim. bunun haricinde metal boruya monte olan kıvrımlı plastik yer biraz yumuşak gibi. birkaç ay önce alıp kullandıktan sonra yorum yapmak daha sağlıklı oluyor. genel olarak pratik ve işinizi görebileceğiniz bir süpürge. emiş gücü yüksek olup biraz yorsa da hızını ayarlayabilir veya borunun hava almasını ayarlayabilirsiniz. daha pahalı süpürge almak yerine bence işinizi fazlasıyla görür.şimdilik memnunum. tavsiye ederim.
ÇY
ÇY
14 Ekim 2020, Çarşamba |
Ç***** Y***** - Konya
Ben boyle birsey gormedim..yarim saat once eski supurgemle supurmustum evi bu gelince deneme yaptim ve resmen iki avuc toz cikti inanamadim..borusu biraz yumusak kivriliyor ama temizlik gucunun yaninda hic onemli degil ..kesinlikle tavsiye ediyorum
KŞ
KŞ
16 Şubat, Sal |
K****** Ş**** (30) - Trabzon
2 senedir kullanıyorum.120 m2 altındaki evler için mükemmel bir ürün. Emiş gücü diğer süpürgelere fark atar başlığından sebep.çok yorucu derseniz başlığı değiştirin ve devam. . 3 ayda bir detay temizliğini yapın 6 ayda bir filtresini değiştirin.
SÇ
SÇ
03 Mart, Çar |
S***** Ç******* (39) - İstanbul
Ürünleri kötülemek, kötü yorum yapmak sevdiğim birşey değil, fakat malzeme kalitesi, hele ki borusunda ve hele hele halıya temas eden çekme ağzında malzeme aşırı kalitesiz, tasarım hatalı, shaggy halılarda ilerlemesi mümkün değil, tekerlekleri küçük, birleşim yerleri çapaklı ve özensiz. Sevenine göre tasarımı fena değil, uzay aracı gibi, mavi rengi çok güzel, kullanmadan anında iade ettim, tercih etme sebebim hız kademe ayarını olması ve uygun fiyatıydı ama geri kalan tüm eksileri o kadar baskın oldu ki, bu makineyle 1 gün bile geçiremezdim, eskiden olduğu gibi Philips tercih ettim, kalite anında tavan yaptı, kademesizliği de sineye çektim. Yine de kimse unutmasın, bu fiyat segmentindeki ürünler yani 1000 watt altındaki güçler mutlaka 1 sene içerisinde ilk performanslarını gösteremiyor, ekonominiz müsaitse 2000 watt civarında pahalı bir makine tercih edin..
OK
OK
09 Şubat, Sal |
o*** k*** - Tekirdağ
Harika bir ürün daha önce alan bir arkadaşımın önerisi ile aldım ve çok memnunum boş yere saçma sapan paralar verip marka adı altında para harcamayın düşünmeden alın