Serabed Hyper Soft Full Yaylı Yatak Orta Sert 90 x 190 cm Değerlendirmeleri
SG
SG
03 Aralık 2023, Pazar |
s**** g****
İyi güzel bir yatak tavsiye ederim
Ebatlar160 x 200 cm
AÇ
AÇ
02 Kasım 2020, Pazartesi |
A**** Ç****
Uzun yıllar kullanmış olduğum döşeğim artık kullanılamaz rahatsızlığa eriştikten sonra arayışa girdim ve bu ürünü buldum. Bel ve sırt ağrılarım son zamanlarda çokça artmıştı, bu yatağı kullanmaya başladıktan sonra 5. gecemi bitirdim. Belimin her geçen gece ağrısı azalıyor ve uzun yıllar başka bir yatak kullanmama rağmen yadırgamadan hemen alıştım, gerçekten çok rahat. Muhtemelen herkes benimle aynı derecede rahat etmeyecek ama çoğunluğun çokça memnun kalacağına eminim. 3 günde kargo ile vakumsuz şekilde evime hızlıca teslim edildi. Markayı bende ilk defa duymuştum ama güven veriyor denemekten zarar gelmez. Tavsiye ederim.
Ebatlar90 x 190 cm
ÖK
ÖK
18 Nisan 2021, Pazar |
Ö**** K****
Ürün oldukça güzel. Beklentimi fazlasıyla karşıladı. İki hafta boyunca bilindik markaların ürünlerini tek tek gezerek dokunarak test ettim. Ama yine de istediğim olmadı. Rahatını bulsam fiyat yüksekti. Fiyat uygun olanın da rahatı tam bana göre değildi. Sonrasında bu ürüne denk geldim. Yorumların etkisinde kalarak almaya karar verdim. Gerçekten hakkını veren bir yatak. Hem fiyatı hem konforu çok iyi denk geldi. çok yumuşak yatak sevmeyenler için ideal olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim.
KK
KK
30 Aralık 2020, Çarşamba |
K**** K***
Yatağı 4-5 gündür kullanıyorum, şuanda hiçbir şikayetim yok. Sert kısmını henüz kullanmadım ki zaten yumuşak yatak seven birisiyim bu bile benim için yeterince sert. Paketlemesi özenliydi.
EÇ
EÇ
27 Ekim 2021, Çarşamba |
E**** Ç****
Yorumları okudum,araştırdım ve serabed hyper soft 100x200 ölçülerinde 2 adet yatak aldım.kargom ve yataklar sorunsuz geldi.yaklaşık 2 aydırda kullanıyorum çok memnunum.alacak olanlara tavsiye ederim.
Ebatlar160 x 200 cm
BS
BS
16 Eylül 2020, Çarşamba |
Burcu S****
Ürün iyi paketlenmiş.Çift kat ambalaj vardı.yatak kalınlığı 26 cm civarında .Yatak sertliği orta ve sert isteyenler için iyi.Olumsuz gördüğüm yanı iç kısım kumaşta deforme olmuş bölümler ve hafif lekelenmeler vardı.Buna rağmen Firmanın kontrol fişi üzerindeydi.Ürünü kargo 1 gün gecikmeli deslim etti olabilir sorun etmedim.Ancak ürün 1 kat olmasına karşın apartman kapısında teslim edildi.Bütün bunlara rağmen fiyat performans anlamında alınabilir ürün olduğunu düşünüyorum.Tabii kullanım sonrası ayrıca değerlendirme yapmak gerekir.
Ebatlar180 x 200 cm
MN
MN
11 Eylül 2020, Cuma |
Melek N****
Urun cok rahat cok begendik hemen kargalandi 4.gunden daha kisa bi surede elime ulasti.Yalniz Aras kargo urun dagitimda gorunuyor subede bekletildi bir gun aradadim zaman adres yetersiz deniliyor resmen insan ugrastirma.sikayet ettim hemen urunun 2 saatte getirdiler urunun uzerindeki adres tamdi.kokusu 2 gunde gecti
Pakekleme cok guzel ve rulo halde degildi
Bu yuzden serabedi tercih ettim.
OI
OI
29 Ocak 2021, Cuma |
o**** i***
Yatagi daha kullanmak nasip olmadi ama cok cabuk geldi paketlenmesi cok iyiydi sadece sikinti eve teslim etmemeleri ben 4.katta oturuyorum apartmanin onune biraktilar yukariya cikarmadilar..
GK
GK
20 Ocak 2021, Çarşamba |
GÖKHAN K****
Orta Kalite Bir Yatak, Pahalı Üst Kalite Yataklara Paranız Yetmiyorsa ve Fazla Kilolu Değilseniz Alabilirsiniz Tavsiye Ederim. Ben 120X100 Boyutunda Aldım Tek Taraflı Kullanılıyor.
AP
AP
06 Aralık 2020, Pazar |
A**** P****
Yatak yumuşak denmiş ama Biraz sert bir yatak parasına göre fena değil. Satıcı hızlı kargoladi elime temiz ulaştı. Kokusu halen(4gun) çıkmadı geçer diye umuyorum.
Diğer alışveriş yapanlara gönderilmiş ancak Bana hediye gönderilmedi.