VitrA Ardea 67088 Banyo Dolabı Seti Çekmeceli, 70 cm, Parlak Beyaz Değerlendirmeleri
HG
HG
06 Temmuz 2023, Perşembe |
H**** G****
Ürünü çok beğenerek aldım ama ürün kırık geldi iade talebi oluşturmak zorunda kaldım:(
HK
HK
06 Temmuz, Cts |
Hasan K**
Hepsi JET XL ürünü teslim ettiği sırada ürün kontrolüne, ambaj açılımına kesinlikle izin vermiyor.Bir zat kendileri söylediler.
Bence en önemli konu paketleme çok çok kötü
ambalaj üzerinde uyarı işaretileri yok. Örnek olarak kırılır ürün, dik taşınması gibi ve ürünlerin hepsi bir arada koli içerisine konulmuş paketlenmiş Ayna, Lavabo ve Mobilya buna bağlı olarak taşınması kargo eleman açısından da çok zor.
Yukarıdaki belirttiğim sebeplerden dolayı ürünlerin zarar görmesi kutu içerisinde bir birine çarpması mümkündür.Bir an önce aksiyon alınması gerekiyor. Lavabo'nun kırılmasına yazık oldu.
Kendi uğraşmam da çok önemli değil. Bugün ürünü iade ettim.
03 Ağustos, Cts |
SEVDA Y****
14 Eylül, Cts |
M**** Y****
Ürünler hasarlı geliyor. İki farklı ürün gelmesine rağmen ikisi de lavabo taşı kırılmış halde elime ulaştı. Eğer elindeki kırıkları gönderip durmuyorlarsa paketlemede ciddi sıkıntı var. İnce köpük lavaboyu koruyamıyor.iki ürünün de fotoğrafını ekliyorum.
15 Ağustos, Per |
S**** Y****
Ürün tam 20 günde elime ulaştı 5 yıldız görünsün diye veriyorum ve kırılmış şekilde geldi iade ettim 15 gündür ücret iadesi yapılmıyor hepsiburada vasat.
RP
RP
11 Kasım 2023, Cumartesi |
R**** P****
Ürün tek bir vida dahi eksiksiz sapasağlam elime ulaştı, kırık geliyor yorumlarından korkarak aldım, şükür sıkıntısız geldi. güzel bir ürün teşekkür ediyorum.
GE
GE
12 Aralık 2023, Salı |
G**** E****
Aşırı hızlı geldi, kargo ekibi evin içine kadar koydular ayrıca teşekkür ederim. Demonte beklerken kurulu ve sapasağlam geldi. 😍
ZT
SD
SD
22 Mayıs, Çar |
S**** D****
Urun guzel de 3kere iade degisim her seferinde lavabo kirik geldi tam 1 ay ugrastim yazdım aradim vitraya bile yazdim dusunun ama her seferinde kirik geldi bir kolinin icinde butun parcalar ustuste zaten kirilmamasi mumkun degil sonuc yok 1 ay sonunda para iademi aldim artik
25 Ağustos, Paz |
M**** Y****
Ürün hasarlı geldi değişim talep ettim muhtemelen yenisini gönderecekler fakat esas sıkıntı şu paketlenmesini daha sağlam bir şekilde yapılmamasından kaynaklı bu durumun çözülmesi gerekli. Okuduğum onlarca yorumda bu durum olmasına rağmen herhangi bir tedbir alınmıyor. Milli sermayemizden giden liraları bıraktım sevgili hb ekibi kendi kârınızı düşünün ve kolilemesini düzgün malzeme ile yapın.