Yataş Bedding VESTA DHT Yaylı Seri Yatak (Çift Kişilik - 160x200 cm) Değerlendirmeleri
24 Kasım 2021, Çarşamba |
E*** A***** - Ankara
Paketleme tam anlamıyla mükemmeldi. İç poşetin üzerinde çok kalın ve sağlam pıtpıt vardı. Firmaya ve kargo şirketine özen ve titiz çalışmaları için teşekkür ederim.
YA
YA
24 Mart, Per |
Yasemin A****** - İstanbul
Fiyatına orta kalite bir ürün.
Ebatlar150 x 200 cm
SP
SP
14 Mart, Pts |
s****** P***** (44) - İstanbul
2 buçuk yaşındaki oğlum için aldım çok beğendim orta sertlikte büyüklerde kullanabilir kargolama ve hızlı teslimat için teşekkürler gayet güzel paket yapmışlardı çok temiz geldi dışarıda 30 cm kar varken üstelik
Ebatlar90 x 190 cm
HK
HK
18 Haziran, Cts |
H********** K******** - İstanbul
3 günde elime ulaştı. Horoz lojistik 3 kat yukarı çıkardı sağolsun. Kendi taşıma kılıfında geliyor. Tertemiz geldi, İstanbul'dan yazıyorum.
EY
EY
08 Ağustos 2021, Pazar |
e**** y******* (37) - İstanbul
Ürünü Hepsiburada ve Yataş indirim kampanyası kapsamında satın aldım. Bu yatak, Yataş’ın kendi sitesinde daha pahalıya satılıyordu. Kargoya verilmesi için 4-5 gün bekledikten sonra, kargoya verilince 2 günde de elimize ulaştı. Horoz Lojistik için birçok olumsuz yorum okudum, ama benim yaşadığım deneyim gayet iyiydi. Yatak ambalajı yırtılmamış, sorunsuz, temiz, yatağı daireye kadar taşıdılar.
Yatak orta sertlikte, önceki yatağımıza göre daha yüksek (22 cm) olarak satın aldık. Yazlık, kışlık yüzleri bulunmuyor. Oldukça rahat bir yatak. Hem Yataş’a hem Hepsiburada’ya hem de Horoz Lojistik’e teşekkür ederiz.
Ebatlar150 x 200 cm
16 Kasım 2020, Pazartesi |
eda a******* (41) - Balıkesir
Hiçbir şüphem yoktu zaten.kardeşim için aldık. HOROZ LOJİSTİK tam zamanında ve sorunsuz teslim etti.hacimli olduğu içinde çok yardım ettiler! Ne kadar teşekkür etsem azdır.HEPSİBURADA 'ya ve YATAŞ'A ve HOROZ LOJİSTİĞE çok çok teşekkür ederim...
Ebatlar160 x 200 cm
ET
ET
05 Mart 2021, Cuma |
E*** T****** - Uşak
Urun iyi, kullanışlı rahat. direkt naylonuyla gönderildiği için kenarı yıpranmış ve lekeliydi.
Ebatlar180 x 200 cm
GÖ
GÖ
04 Ekim 2021, Pazartesi |
G**** Ö**** (45) - Samsun
Kapıya kadar teslim edilen sorunsuz kargo hizmeti için öncelikle teşekkür ederim. Ürün fiyatı göz önünde tutulduğunda beklentiyi oldukça karşılıyor. Yalnız "Yataş" yatak aldığınızı düşünerek üst kalite bir ürün beklemeyin, bu fiyata olmaz zaten. Ben beklentimin üzerinde buldum yatağı. Kaliteli hizmet için teşekkür ederim.
SK
SK
23 Ocak, Paz |
Samet K********** - Nevşehir
Ürün elimize tahminen sipariş verdikten 10 gün sonra ulaştı.Paketleme mükemmeldi.Horoz lojistik'e teşekkürler.3 yaşındaki oğlum için aldım.Yatak kalitesi fiyata göre mükemmel.Yataş'ın orta-üst segmentte olan bir yatağı.Gelişmiş DHT yay teknolojisi kullanılmış.Sırt ağrılarını minimize ediyor.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.👍
Ebatlar90 x 190 cm
SA
SA
12 Haziran, Paz |
S**** A**** - Tekirdağ
Yataşın ilk defa yatağını alıyoruz baya bir tereddüt yaşadık ama aldığımıza hiç pişman olmadık yine horoz lojistikle en kısa süre de kargolandı , çok teşekkürler
Ebatlar160 x 200 cm