Dijitsu VN06A Ayaklı Vantilatör Değerlendirmeleri
MB
MB
06 Mayıs 2021, Perşembe |
m**** b****
yurtta kalan bir öğrenciyim. geçen yazın ortasında sipariş vermiştim ve çok pişman olmuştum neden daha önce almadım diye.
bir parçası eksik geldi ama umursamadım umarım suratıma filan patlamaz :D şu an birlikte ikinci sıcak havaları geçiriyoruz.
yurt odamda kendi ellerimle monte ettim bu arada. tüm parçalar plastik ama işlevsel yine de hafif çatlak gibi sorunlar olabiliyor. benim için sıkıntı değildi.
vantilatörüme rüzgar ismini verdim, ve o benim metresim.
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
AS
AS
02 Haziran 2020, Salı |
a**** s****
İlk olarak belirtmek istediğim kargonun hızı. İçinde bulunduğumuz durumlardan ötürü geç geleceğini sanıyordum ancak 17 Mayıs’ta sipariş verdiğim ürünü 20 Mayıs’ta teslim aldım. Ürünün kurulumu oldukça basit, tornavidam olmadığı için bıçak yardımıyla vidaları sıkarak kurulumunu yaptım. Ürün sorunsuz çalışıyor. Kargoda zarar gelmeyecek şekilde kutulanmış. Yıldız tornavidanız olsa kurulumda daha rahat edersiniz. Zaten toplamda 3-4 vida sıkarak işlemi tamamlamış oluyorsunuz. Ürünün mekanik çalışan bir zamanlayıcısı ve gece ürünü görmenizi sağlayan küçük bir lambası var. Hepsi sorunsuz ve sessiz çalışıyor. Gece sıcaklarda uyumak zor olduğu için almıştım. Tam anlamıyla işini yapıyor. Gece veya gündüz kullanımda sesini hiç duymuyorsunuz diyebilirim. Eğer klima soğukluğu arıyorsanız başka bir ürün alın ama bu ürünü 1. seviyede çalıştırmak serinlemek için fazlasıyla yeterli. Tek kelimeyle bu fiyata alabiliceğiniz en iyi ürün.
Kullanıcı bu ürünü Pınarlı_Spot_Avm satıcısından aldı.
NE
NE
06 Ağustos 2021, Cuma |
N** E***
Zaman ayarı var, kafesi hariç plastik malzeme. 1. Seviyede bile çok iyi esiyor, 1.seviyede çok sesli çalışmıyor, uyunur. Ayak kısmında birkaç deformasyom vardı ama engel bir durum teşkil etmiyor. Kargo biraz yavaş
ÖK
ÖK
12 Haziran 2022, Pazar |
Ö**** K****
Güzel paketlenmiş 2 günde teslim edildi. Ürün gayet güzel sessiz bi şekilde çalışıyor. Süreli olması iyi olmuş ayarlayın süre sonunda kapansın. Pervane ızgarası biraz zayıf geldi bana kalite olarak ama sorun edilecek bi durum yok. Satıcının kendi mağazasından bayağı uygun bi fiyata aldım. Ama yinede geçen seneki fiyatların 2 katı fiyata aldım ürünü
SD
SD
21 Mayıs 2022, Cumartesi |
s**** d****
Güzel kullanışlı iş görür bir ürün.pahalı markalara gerek yok.kendiniz klavuza bakarak birleştirebilirsiniz.almak isteyenlere tavsiye ederim.
Kullanıcı bu ürünü Oman satıcısından aldı.
VA
VA
06 Ağustos 2022, Cumartesi |
V**** A****
Kargolama süperdi kaliteli şekilde elime ulaştı kurulumu çok basit sesiz çalışıyor şuan 1 derecede çaldırırdim ona rağmen gücü yüksek tam fiyat performans ürünü diyorum biz çok memnun kaldık teşekkür ederim
SÇ
SÇ
07 Ağustos 2021, Cumartesi |
S**** Ç****
F/P ürünü. Resimde düğmenin yanındaki yazılar siyah ama gerçekte beyaz ve görmek imkansız. Tamamı bembeyaz, sadece lamba turuncu. Estetik istiyorsanız almayın çünkü ucuz görünüyor. Aynı fiyata siyah renkli olanlar daha kaliteli gibi görünebilir. Sesi çok değil ve verdiği hava bemim için yeterli. Kurulum 5 dakika
IB
IB
14 Mayıs 2022, Cumartesi |
i**** b****
Fiyatina göre ideal. Kargo vasat.
açmak için yukardaki zamanlayiciyi ON a getirip güç verdikten sonra alttan seviye seçmeniz gerekli. Kurulum kitapçiginda yazmiyor
kutu ezilmiş geldi. İyi ki parçalarda bir yoktu. En azindan baloncuklu poşete sarilmasi gerek.Kutunun içinde malzemeler boşta dolanıyor geziyor ve öyle gönderildi.
Ürünün bütün malzemeleri plastikten yapilmis. Fanı da tüy gibi ve hafif olduğu için hizli dönüyor. İdare eder. Soğutmasi yeterli. Sesi hiç rahatsiz etmiyor. Motorun üstünde 60 W yazıyor.
Kullanıcı bu ürünü MİLARYA PAZARLAMA satıcısından aldı.
MA
MA
14 Haziran 2022, Salı |
M**** A****
Fiyatına göre güzel ürün. Fiyat yüksek olsaydı tavsiye etmezdim. Ancak bu fiyat için bence gayet güzel. Sessiz değil ama normal bir ses çıkarıyor. Birinci kademe kuvvetli. İşini layıkıyla görüyor. Ben kapağı takarken bir parçası kırıldı. Malzemeler en düşük kalite. Ancak bence bu yüzden fiyat bu kadar ucuz.
Kullanıcı bu ürünü Altuğ Ticaret satıcısından aldı.
SK
SK
12 Ağustos 2022, Cuma |
S**** K****
1 KADEME YETERİNCE İYİ İŞ ÇIKARIYOR SESSİZ GECE LAMBASI VAR ZAMAN AYARI VAR ŞİMDİLİK İYİ TAVSİYE EDERİM 👍