Dlloer Yarım Motosiklet Kaskı - Siyah (Yurt Dışından) Değerlendirmeleri
07 Haziran, Cum |
M**** D****
Ürün tam beklediğim kalitede ve hızda geldi kesinlikle tavsiye ederim malzeme kalitesi güzel iç kafa büyüklüğü ayarlanabiliyor çene altı bağlama tabiki ayarlanabiliyor ve kafa tepesi için koyulan yumuşak bez çırtçırtlı çıkartılıp yıkanabilir malum yazın terleme gibi durumlarda bence herşey düşünülmüş çok yeterli fiyat performans ürünü. Güneş camına ihtiyaç yok aradaki mesafe kendi güneş gözlüğünüzü takabilecek kadar yeterli.
Kullanıcı bu ürünü Haiyan satıcısından aldı.
RenkBeyaz
FE
FE
06 Haziran 2023, Salı |
F**** E****
Düşük CC motorlar için ideal bir kask . Tam yaz aylarinda kullanmalık. Bedeni içindeki bantlar sayesinde ayarlanabilir. Aradığım kaskı buldum diyebilirim .
Kullanıcı bu ürünü Boutique1 satıcısından aldı.
18 Mayıs 2023, Perşembe |
M**** D****
Ürünü çok beğendim. Kısa mesafe ve yaz için ideal bir kask oldu bize. (Motor 50cc ) Kalitesi de fena değil. Çıkartmaları çok beğendim ve hemen yakıştırdım çok tatlış durdu. Renk tonu da göründüğü gibi mat toz pembe. Kargo uzun sürdü yine de söylenilen süreden erken geldi ama.
Kullanıcı bu ürünü GeliSim satıcısından aldı.
RenkPembe
YA
YA
08 Ağustos 2023, Salı |
y**** a****
Beklediğimden daha güzel f/p ürünü … kullanmicak olsam da yanında gönderdikleri stickerlar çok tatlı teşekkürler
Kullanıcı bu ürünü Boutique1 satıcısından aldı.
RenkGri
NA
NA
22 Temmuz, Pts |
NİHAL A***
Kaskın fiyatına göre malzeme kalitesi çok iyi.Rengini çok beğendim. ☺️Ayarlanır iç kafa süngeri, koruyucu siperliğine kadar herşey düşünülmüş. ☺️10 temmuzda verdiğim sipariş 22 temmuzda erken teslim edildi.Güvenilir satıcıya teşekkürler ☺️çok çok beğenerek kullanacağım. Alacak olanlar şüphesiz gönül rahatlığıyla alabilir.☺️Görselleri bırakıyorum. Hepsiburada ekibinede ayrıca teşekkür ederim.😊
Kullanıcı bu ürünü Shanyu satıcısından aldı.
RenkGri
Mİ
Mİ
06 Ağustos, Sal |
M**** İ****
Fiyat performans ürünü paranın hepsini hallediyorlar ilk yurt dışı alışverişim 15 gün teslimat süresi vardı 11 günde teslim edildi Fiyata göre çok çok iyi üstün kalite ararsanız 1.500 2.000 üzerine bakın
Kullanıcı bu ürünü RKF05 satıcısından aldı.
ÖG
ÖG
16 Haziran 2023, Cuma |
Ö**** G***
Ürün harika iyki almışım hızlı geldi kulak aralığı var kulağı rahatsi etmiyor ayarlanır çene altı ayarlaniyor resimlerini yuklucem
Kullanıcı bu ürünü Hazar gives 016 satıcısından aldı.
OE
OE
06 Mayıs, Pts |
Oktay E****
Gelen ürün görseldeki nin aynısı gayet güzel ve kullanışlı piyasadaki şapka tipi kasklar dan daha korunaklı. Kargo süreci de beklediğimden daha hızlı oldu.
Kullanıcı bu ürünü DFH02 satıcısından aldı.
SA
SA
04 Mart, Pts |
S**** A****
Başta gözükmesi için 5 yıldız verdim kargo hiç güzel paketlenmemiş ürün camı kırık kask çizik geldi özensiz bi şekilde paketlenilmiş ve kargo çok geç geldi
Kullanıcı bu ürünü bonnietryng satıcısından aldı.
RenkPembe
CÖ
CÖ
03 Eylül, Sal |
C**** Ö****
1. Kargo basit yspılmış. Sadece kutusuna koyup göndermişler. Çin’den kırılmadan sağlam gelmesi biraz şans veya özenli taşınmış. Çok hızlı bir şekilde geldi… 10 günde
2. Tasarım çok şık. Plastik aksamı gayet iyi. 2 parçadan oluşuyor. Gözlük kısmını siz monte ediyorsunuz.
3. Yarım kask olduğu için çok koruma sağlayamıyabilir ama şehir içi için gayet güzel.
4. Fiyat konusunu bayağı araştırmıştım. Fiyatı kalitesine göre uygun.
5. Ben beğendim, tavsiye ederim…pişman olmazsınız.
Kullanıcı bu ürünü bayline1 satıcısından aldı.
RenkMavi