İpek Mobilya Hazal Üçlü Kanepe ( Turkuaz ) Değerlendirmeleri
SB
SB
28 Kasım 2022, Pazartesi |
s**** b****
Bu fiyata bu kalite mükemmel bir ürün görünümü çok iyi kumaşı çok kaliteli kadifemsi ,kargo da yıpranma olması imkansız çpk güzel paketlenmişti kurulumu basit verilen kağıtta her şey açıklanmış tornavida işe ayakları sıkmak biraz zorlayabilir şarjlı matkapla çok rahat takılır bide kargocu abinin maşallahı var tek başına yüklenip götürdü elimi sürdürtmedi.Gelmeden biraz tereddütüm vardı nasıl gelir diye ama dediğim gibi mükemmel kesin alın derim düşünmeden
MB
MB
28 Kasım 2022, Pazartesi |
M**** B****
Ürünler gayet güzel. Ambalajlama özenle yapılmış ürünlerin dışarıdan zarar görme ihtimali kesinlikle engellenmişti. Gönül rahatlığı ile alışverişinizi yapabilirsiniz. Hepsiburada, İpek mobilya ve Horoz lojistiğe Teşekkürler...😊
05 Ocak 2022, Çarşamba |
M**** T****
Öncelikle sipariş ettiğim ürün söylenildiği gibi geldi. Kargoya söylenilen vakitten önce verildi. Sipariş aşamasından sonra kargoda yaşanan olumsuzluğa ve siparişimin zedelenmesine anında cevap verilerek servis gönderildi ve evimde kargo hasarı giderildi. İki yol garantisi de var. Yani alışveriş yapılan firmanın bilinen ve güçlü firma olmasının hep ayrıcalığına inanırdım da bunu bir kere daha görüm.
Teşekkürler İpek Mobilya....
TK
TK
30 Eylül 2022, Cuma |
T**** K****
koltuk başları için vida vardı fakat ayakları için yoktu bu yüzden vida almak zorunda kaldık. paketlemesi güzeldi kargo süresince bir problem yaşamadık. parası kadar rahat olan bir kanepe.
RenkAçık Gri
YA
YA
18 Mayıs 2022, Çarşamba |
y**** A****
Ürün elime ulaştı .montajında biraz sıkıntı yasamama rağmen müşteri hizmetlerinin göndermiş olduğu video ile kolayca monte ettim.ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim.ayrica koltuk çok kaliteli ve ben burdayım Diyenlerden herkese tavsiye ederim.akillarinda en küçük bir çelişki olmasın.
RenkBej
ZA
ZA
06 Temmuz 2022, Çarşamba |
Z*** A****
Çok güzel bir şekilde kargolanmıs halde geldi. Gayet kaliteli bir ürün. Sadece ayaklarının montajı biraz zahmetli o kadar
RenkBej
FÇ
FÇ
01 Aralık 2022, Perşembe |
F**** Ç****
gayet güzel ve rahat. montajı kolay emeğinize sağlık
RenkMavi
02 Aralık 2021, Perşembe |
Mehmet Emin T****
Söylenilen gibi bir ürün geldi. Hızlı kargolandı ve teslim edildi. Kargonun verdiği hasar garanti kapsamında hemen teknik servis dosyası açılarak servis yönlendirildi. ( henüz servis gelmedi ama ne zaman geleceği de söylendi) Son derece ilgili ve duyarlı bir firma. Teşekkür ediyorum.
MD
MD
06 Mayıs 2022, Cuma |
m**** d****
İpek mobilyamı emin değilim çok dar taş gibi aparatlar saçma sapan ayaklar ve vidalar alakasız . Kokusu çok zaman sonra geçti. Sağlam uzanıp tutulmuş kalkıyorsunuz. Rahat oturulmuyor aşırı sert. Para+yer kaybı
RenkMavi