Seduna Skagen Fab Çalışma Sandalyesi | Ofis Koltuğu Değerlendirmeleri
LŞ
LŞ
16 Mayıs 2022, Pazartesi |
L*** Ş****
Ürün fotoğraftakinin aynısı. epey konforlu bir sandalye beğendik.
Sandalyenin kasası plastik ve sağlam duruyor fakat görünmeyecek kısımlarında kalıptan kaynaklanan pürüzler, çapaklar ve hatalar var. daha dikkatli kalıplanması gerekiyor.
Bunun dışında ayakları ve asansörü kaliteli. uzun süreler çalışmanıza imkan tanıyan rahat bir ürün.
Diğer Skagenlerden farkı sırtlığının gergin fileden değil normal döşemeden yapılmış olması bizim için daha rahat ve konforlu oldu.
Seduna yöneticilerine naçizane bir geri bildirim :
Böyle bir ürünün çok daha başarılı bir montaj kılavuzunun olması gerekli. Internetten video ile basitçe monte edebilirsiniz elbette fakat ürünün kendi kutusundan çıkan detaylı ve net resimlere sahip bir kullanım kılavuzu bu ürünün hak ettiği ve ne yazık ki bulamadığı bir şey. İçinden çıkan A4 sayfa iyi niyetle hazırlanmış fakat ürünü monte etmeniz için herhangi bir faydası olmayan, silik yazılar ve belirsiz şekillerden oluşan bir sayfa. Bu ürün çok daha iyi bir kılavuzu hak ediyor.
ŞK
ŞK
29 Nisan, Pts |
ş**** k****
Merhaba. Ürünun belirtilen tarihten daha önce gelmesi bizi mutlu etti. Kurulumunu yapmadan tüm parçaları kontrol ettik. Bir parça maalesef kırık geldi. Gorselde eklediğim parçanın sağlam halinin gönderilmesini rica ediyorum. İyi çalışmalar, teşekkürler.
FP
FP
12 Ekim 2023, Perşembe |
F**** P****
Mükemmel bir ürün. Kusursuz bence !
MK
MK
26 Aralık 2022, Pazartesi |
M**** K****
ürün düzgün paketlenmemişti. Koli neredeyse açık geldi. Ancak içerisindeki parçalarda sorun yoktu. Ürünle ilgili olarak; kolay montaj, rahat ve sağlam duruyor şimdilik.
YT
YT
06 Aralık 2023, Çarşamba |
Y**** T****
Gayet şık ve rahat çıktı . Memnunum . Kurulumunda yardım aldım kendim yapamadım .
SF
SF
17 Ocak, Çar |
S**** F****
Ürün gayet başarılı. Dersl çalışma sandalyesi olarak alındı, tekerlekleri falan gayet iyi dönüyor. Yükseklik ayarı var. Montaj Vidalari poşette gelmemis takılması gereken yerlerde takılı olarak geliyor. Bende vidalar gönderilmedi diye arayacaktım endişe etmeyin. Yerinden çıkarıp montajını yapın. Çok fazla zorlanmadım montajda. Tavsiye ederim. Sağlam görünüyor ama yine de zaman gösterecek...
AD
AD
14 Ağustos, Çar |
A** D****
Bi süre sonra gacır gucur etmeye başlıyo çok da konforlu değil idare ediyor
AŞ
AŞ
27 Nisan, Cts |
A**** Ş****
Montajı kolay.Kalite hissi tatminkar.Konfor ve ergonomi hayal kırıklığı yaratmayacak düzeyde yeterli.Pişmanlık duyma olasılığı düşük.Önerilir.
ME
ME
19 Eylül, Per |
M**** E****
Fiyatı ve kalitesi doğru orantılı .İyi ürün iyi para..Konforlu,kaliteli,sağlam bir ürün..Kurulumu basit,herkes rahatlıkla yapabilir..
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
HD
HD
07 Nisan 2023, Cuma |
H**** D***
Ürün görünüş olarak güzel ancak süngeri oğlum biraz sert buldu, ayak kısmında çizikler ve kaynaklar sağlam olsan görünüş olarak iyi değil, iade ettim, kabul ettiler