Xdrive Toryum Oyuncu Koltuğu Mavi/siyah Değerlendirmeleri
LK
LK
14 Ekim 2022, Cuma |
L**** K***
Ürünün öncelikle kalitesi çok iyi ve kumaş olması bence harika. Kumaş olduğu için tercih ettik bu ürünü. Kargo hızı ürün teslimatı ve ürünün paketlenmesi gerçekten takdire şayan.
Ürünün kurulumu için youtubede video var. 6 yaşındaki çocuğum bile 1 kere izleyip bütün adımları bana söyledi yani çok kolay bir kurulumu var. 20 dak biz kurup kullandık. Sadece tek bir sorun var bunun nedenini yoğunluğumdan araştıranadim bir koku geliyor üründen. Marka kaliteli ondan şüphem yok ama galiba normal bir durum hava aldıkça düzeleceğine inanıyorum.
RenkYeşil
14 Eylül 2022, Çarşamba |
Ö*** B****
Kargo tahmin edilenden 3 gün önce geldi. Ürün resmen kalite kokuyor . Kurulumu biraz uğraştırdı ama 2 kişiyle rahat hallolur. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. PC başında zaman geçirip sağlığını düşünen herkese tavsiye ederim .Özellikle terletmemesi için kumaş seçtim Umarım ileriki zamanda da düşüncelerim aynı olur :)
Sİ
Sİ
06 Eylül 2022, Salı |
S*** İ****
Eşim aldı kendi anladığı için montaj dan hemen kurduk bir sıkıntı çizik vs çıkmadı . Kargosu çok özenliydi sağolsunlar üst kata kadar çıkardılar. Çok konforlu yastıkları da yumuşak. Yorumlarda açık kalan yerler kaldığını söyleyeler var bizde olmadı. Teşekkür ederiz. Tavsiye ediyorum
RenkMavi
SK
SK
21 Nisan 2022, Perşembe |
S**** K****
türkiyede çoğu yayıncının yayınında gördüğümüz bir marka olan xdrive gayet kaliteli bir ürün olarak geldi. Terletmemesi ve daha zor deforme olacağını düşündüğümden kumaş olanı tercih ettim. Parçaları cidden çok kaliteli ve konforlu bir koltuk. Amortisörü class 3 diyor ama clsss 4 yani en iyisi olandan. Altı plastik olunca tereddüt ettim ama güçlendirilmiş bir plastik olduğu belli içinde ayırca destekleri var ve esneme hiç yok. Almak isteyen olursa tavsiye ederim derli toplu bir kolide geldi ama 2 kişi taşıması lazım tutulacak yeri pek yok. Kurulumu kendim yaptım youtubede kurulum videosu vardı 15li olan modelin onunla aynıydı. Ürün fiyatına değer mi derseniz piyasadaki daha uygun fiyatlı ürünlerin görüntü ve kalitesini göz önüne alınca ben değeceğini düşünüyorum.
OT
OT
17 Eylül 2022, Cumartesi |
O**** T****
Hızlı kargo, özverili teslimat, gayet kaliteli, teşekkür ediyorum.
MS
MS
08 Eylül 2022, Perşembe |
Muhammed S****
Gerek kalitesi , gerek özenle paketlenmesi , hızlı kargoya verilmesi her yönüyle efsane 2 gün içinde elime ulaştı , aşırı rahat ve kullanışlı , gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
AÖ
AÖ
22 Eylül 2022, Perşembe |
Ali Ö****
Ürün görsel olsun malzeme kalitesi olsun çok güzel. Fiyatının hakkını veriyor. Ayrica satıcıya ve kargoya teşekkür ederim. Ürün bir güne bana ulaştı. Guzel bir alışveriş oldu.
SÖ
SÖ
13 Temmuz 2022, Çarşamba |
s**** ö****
1 günde kargom geldi satıcıya teşekkür ederim ve kurulum için sırt kısmında biraz zorlandım ama hallettim süper çok rahat tekrar alirmisi. Tabi bu marka süper iyi muhattab bulabiliyorsunuz YouTubur kullandığı oyuncu koldugu tavsiye ederim
FY
FY
29 Aralık 2022, Perşembe |
F**** Y****
Aynı resimde gördüğü gibi çok güzel çok beğendim almak istiyenlere tavsiye ederim
RenkYeşil
SO
SO
30 Eylül 2022, Cuma |
S**** O***
Kurulumu kolay bir şekilde 15 dk sürdü. 85 kiloyum geniş ve rahat.. Kusursuz şekilde elime ulaştı teşekkürler..