Braun Silk-épil 3 3410 Epilatör Ahududu Pembe - 2 Ek Parçalı Kablolu Epilatör / Epilasyon Değerlendirmeleri
Hİ
Hİ
12 Ocak, Per |
H**** İ****
Çok teşekkür ederiz, hediye edebilirsiniz veya kendiniz de kullanabilirsiniz,kullanışlı başlıklarına ilave olarak üzerinde ışığı da var,ihtiyacınız varsa almanızi tavsiye ederim
Kullanıcı bu ürünü As-Ya satıcısından aldı.
HC
HC
08 Temmuz 2021, Perşembe |
hatice c****
Degerlendirme yapmadan gecmek istemedim 12 seneden beri kullandigim braun epilasyon aletim bozuldu yorumlara bakarak bunu aldim gercekten acitmiyor bu epilasyon aleti ise oburu neydi kuru tavuk gibi yoluyordu beni demek 3410 3440 arasinda gittim geldim digeri icin acitiyor yazmislar almadim bunu aldim gercekten hic acitmiyor desem yeridir tenim cok hassasdir ben memnun kaldim guzel umarim uzun omurlu olur isikli olmasi da guzel tasima saklama poseti mi diyim kabi mi diyim ondan yok eskisinin icine koydum ihtiyaciniz var ise degerlendirin derim 🤗
Kullanıcı bu ürünü YönAVM satıcısından aldı.
AT
AT
02 Ekim 2022, Pazar |
A**** T****
Yüksek fiyatlı ürünlere alternatif olacak kalitede bir ürün. Ben hediye olarak almıştım. Teşekkürler Hepsiburada.
Kullanıcı bu ürünü Braun Shop satıcısından aldı.
GA
GA
23 Eylül 2021, Perşembe |
g**** a****
Ürün gayet iyimi bilemem çünkü eski epilasyon aletim çok eskiydi ve sadece 2 bacağı 2 saatte alıyordum ona göre karşılaştırma yapacak olursam daha hızlı diş sayısı fazla pratik kısa sürede bitiriyor ama dezavantajları kasası çok basit bir yapıda düşse hemen kırılacak gibi aynı şekilde başlıklarda hele masaj silindir başlığı bir çıtla gidecek durumda ve kılları kökünden almıyor kırıyor bir kaç kere üstünden geçmeniz gerekir fiyat performansı kesinlikle değil baştan kasa adi zaten kuponum vardı ona göre uyguna geldi eskisindende kurtulmuş oldum
TZ
TZ
28 Temmuz 2022, Perşembe |
t**** z****
Fiyat performans ürünü
Kullanıcı bu ürünü SUNA D.T.M satıcısından aldı.
FK
FK
18 Ekim 2022, Salı |
F**** K****
Çok hassas...iyi
Kullanıcı bu ürünü Braun Shop satıcısından aldı.
HH
HH
06 Mart 2021, Cumartesi |
H**** H****
Fiyat performans olarak çok iyi bir ürün, satıcı mağaza şenpazar Avm ye tatlı notları için çok teşekkür ederim, çok zarifsiniz.
SÇ
SÇ
22 Nisan 2022, Cuma |
S**** Ç****
Çok güzel Alıyor.önceden alsaydım keske
Kullanıcı bu ürünü SUNA D.T.M satıcısından aldı.
MÖ
MÖ
23 Aralık 2021, Perşembe |
M**** Ö****
Farklı renk ve farklı model gönderilmişler. Ürünün kutusu hasarlı, ürünün kensi ise kirli.teşhir mi ikinci el mi belli değil. Bide anneme hediye olarak almıştım direk kapısına gitti mahcup oldum.
Kullanıcı bu ürünü Teknodekor satıcısından aldı.
İO
İO
06 Mayıs 2021, Perşembe |
İ**** O***
Eski makinem rowentaydı ürün elime ulaşır ulaşmaz denedim çok güzel canımı acıtmıyor ve hemen aldı eski makinem ne zulümmüş onu anladım en küçük tüyleri bile alıyor iyi ki almışım