Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
MU
MU
27 Mayıs 2021, Perşembe |
M*** U****
Kullanımı ve kurulumu basit bir anakart. Bios menüleri düzenli, dil seçenekleri fazlasıyla mevcut, aradığınız tüm ayarları açıklamalarıyla birlikte bulabilirsiniz. Geldiğinde bios güncel sayılırdı sadece 2 güncelleme gelmiş üstüne onuda kurdum kısa bi sürede, webte yardımcı olacak siteler mevcut bu konuda. Malzeme kalitesi sağlam hissiyatı veriyor. Üstünde birçok sıcaklık sensörü mevcut fakat fan çıkışı sadece 1 tane cpu fan çıkışını saymazsak, ben bunu çoğaltıcı ile hallettim. Gigabyte sitesinde faydalı yazılımları ve uyumlu bileşenlerin listelerini bulabilirsiniz. M2 nvme girişi bulunması güzel. Son olarak faydalı olacağını düşündüğüm bir konuya değineyim, bios ayarlarında ErP kapalı geliyor eğer klavye mouse yada ekran kartınızın ışığı pc kapalıyken bile yanmaya devam ediyorsa (klavye mouseda herhangi bir tuşa basınca yanar) biostan ErP aktif edin. Bunu araştırarak yaparsanız daha faydalı olur çünkü tam tersi kolaylık sağlayan bi özellikte olabilir sizin için.
TK
TK
25 Ağustos 2022, Perşembe |
turan k****
"F52 geliyor "
Gigabyte sayfasından bios sürümü= işlemci uyumluluğuna bakıp alın (örnek sayfa alıntısı paylaşıyorum ) 👉🏽 bana 21 Ağustos 2022 siparişimle F52 sürümü geldi ! Yani F1-F40-F50 gibi daha eski sürüm ve F52 dahil destekliyen işlemciler uyumlu. Örnek vereyim şu an ben reyzen 5 5500 olan işlemciyi sipariş verdim F62 sürümü desteklediği için F63"e güncellendik. Bu güncellemeyi yapmak için ise F52 yada daha düşük bios sürümü olan anakarta uyumlu ekstra işlemci gerekiyor.
Bu kadar işle uğraşmak istemiyenler daha güncel bir anakart alabilir derdim ama buda tuzlu oluyor. Listeden uyumlu işlemciler yazıyor Anakartin sitesinde örnek alıntı paylaşıyorum. Paylaşımım Gigabyte sitesine aittir.
KA
KA
17 Kasım 2021, Çarşamba |
Kadir A****
Tam F/P ürünü fazla para vermeye gerek yok tüm ihtiyaçları karşılıyor kargo ve paketleme güzel daha ne olsun teşekkürler hepsiburada.
SA
SA
15 Eylül 2021, Çarşamba |
S**** A****
Ürün güzel, sıkıntısız geldi biosu f52 sürümüydü f62b ye yükselttim son sürüm yani kutu içeriğinde kasaya takılan plaket ve ssd için kablo var 2 tane. güzel ürün tavsiye ederim.
BA
BA
29 Aralık 2021, Çarşamba |
B**** A****
Arkadaşlar ben fazla bir şey anlamam, R5 1600 AF aldım, bu anakartı da herkes öneriyordu bu yüzden aldım. Hoşuma da gitti.
Değerlendirilen özelliklerPerformansAktarım HızıSağlamlıkBoyut
Kullanıcı bu ürünü MTBİLİSİM satıcısından aldı.
HO
HO
19 Temmuz 2021, Pazartesi |
H**** O***
Arkadaşlar fiyat performans canavarı bir kart ama size bir önerim var ben rx 5600 xt ekran kartı kullanıyorum fiyat performans bir sistem toplamak için bu ekran kartını almıştım aslında hala memnunum ama benim ekran kartım bu anakarta büyük geldi ve nerden bakılsa 1 2 tane hdd slotum ekran kartı altında kaldığı için kullanamıyorum.Eğer sizler de yeni nesil ekran kartları için alıyorsanız lütfen büyük anakartlardan alın kafanız rahat etsin.Bios kısmı gayet güzel bios update de yaptım sıkıntısız bir şekilde.Fast boot güzel çalışıyor pc en geç 6 7 saniyede açılıyor.
SI
SI
28 Mayıs 2022, Cumartesi |
S**** I****
Ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı ama şuan ben işte olduğum İçin ürünü açıp kontrol edemedim eve gidince onuda yaparız nasip olursa inşallah tekrar dan teşekkür ederim
Değerlendirilen özelliklerPerformansAktarım HızıSağlamlıkBoyut
Kullanıcı bu ürünü QP Bilişim satıcısından aldı.
AH
AH
30 Mart 2021, Salı |
a*** h****
Kargo paketi, ulaşma süresi, ürün performansı, faturalandırma, hiç bir sorun yaşamadım çok teşekkür ederim
EK
EK
09 Nisan 2022, Cumartesi |
Emre K****
Yaklaşık 2 hafta kadar önce kasama kardeşim su döktüğünden bilgisayarım arızalandı. Bilgisayarcıya götürüp sadece sorunun ne olduğunu, hangi parça arızalı olduğunu söylemesini istedim. Akşama doğru aradı ve anakartın arızalı olduğunu, gelip kasayı almamı istedi. Ücretler ödendi falan neyse baktım anakartıma bu ürünle aynı ürün B450M S2H. Daha önce kasa toplamışlığım yok. Bilgisayarcıya mı taktırsam diye düşünürken youtubedan bakayım dedim. Sandığım kadar zor değilmiş. Hatta hiç zor değil. Benim kasam mid tower bi kasa yani orta boy denilebilir. Cuk oturdu. İnternetten youtubedan 2 dakikalık video ile herşeyi yerli yerine takıp. Kullanabilirsiniz. Güzel ürün su dökülmeden önce 2 yıldır kullanıyordum hiçbir sorun yoktu. Bios sürümü hakkında bilgim yok.
Değerlendirilen özelliklerPerformansAktarım HızıSağlamlıkBoyut
Kullanıcı bu ürünü DEY ELEKTRONİK satıcısından aldı.
MK
MK
22 Mayıs 2022, Pazar |
mustafa yağız k****
Gayet guzel geldi. Saglamdi. Statik elektrik onleyici poset icindeydi. Memnun kaldim.
Değerlendirilen özelliklerPerformansAktarım HızıSağlamlıkBoyut
Kullanıcı bu ürünü DEY ELEKTRONİK satıcısından aldı.