MSI GeForce GTX 1650 Ventus XS OC 4GB 128Bit GDDR6 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı ( GEFORCE GTX 1650 VENTUS XS OC) Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
KA
KA
20 Şubat 2021, Cumartesi |
K**** A*
Oyun oynamak artık beni strese sokmuyor. Bilgisayar tekrar beklentilerimi karşılamaya başladı.
Değerlendirilen özelliklerSes SeviyesiPerformansHız
IŞ
IŞ
17 Mayıs 2020, Pazar |
i**** ş****
Resimdeki eski kartım gtx 770 boyutundan anlaşılacağı üzere küçücük bişey bu kart. Açıkcası ilk geldiğinde bu ne lan dedim kendi kendime bu paraya değermi iyi ettik kötümü derken başladık kullanmaya. Öncelikle bende 66 dereceyi geçmedi hala pubg steam gta 5 ara simulator oyunları oynuyorum performansı çok güzel. Steam pubg de 120-130 arası fps alıyorum gayet akıcı. Güç çıkışı sadece 6 pin olması enerji tüketiminin ne kadar verimli olduğu ispatlıyor. Boşa gidip 2018 yılının rx serisi kartlarını almayın bu kart 2019 son çeyrekte çıkan gddr6 bi kart. Ben hiç pişman olmadım kocaman kartları alıp 75-79 derece sıcaklıkları görüp birde fazladan elektrik yakmaya gerek yok. Stabil sıcaklığı düşük sağlam bir kart. Tabi kıyaslamaları muadilleriyle yaparak söylüyorum bunları. Sonuçta en çok satan 2.kart olması fiyatına göre verdiği performans üzerinden değerlendirilmiş.
AY
AY
26 Mayıs 2020, Salı |
a**** y****
muhtesem bir gpu bu kadar müthiş bir performans beklemiyordum kart boyut olarak biraz küçük lakin sogutması olagan ustu iyi ve sessiz 3ds max ta bile inanılmaz bir viewport performansı var oynatamayacagı oyun oldugunu hiç sanmıyorum oyun yada iş bu kart her ikisi içinde gerçekten çok üstün performans alabileceğiniz bir kart üstelik 75w güç tüketimi inanılmaz bu fiyata gerçekten çok başarılı
AÖ
AÖ
10 Ocak 2021, Pazar |
A**** Ö****
Çoookk iyi bir ekran kartı tam f/p
NÖ
NÖ
27 Nisan 2020, Pazartesi |
N**** Ö****
i3 9100F işlemci ile kullanıyorum ve tüm oyunları sorunsuz çalıştırıyor. Fiyat/Performans ürünü tamamiyle. Soğutması ayrı şaşırttı beni. Çok sessiz ve aynı zamanda iyi soğutuyor. Oyunlarda 50 derece üstüne çıkmadı ekran kartı.
SU
SU
24 Nisan 2020, Cuma |
S**** U****
ürün iyi ve gayet başarılı sistemim eski olduğu için darboğaza girdi.o halde bile gayet akıcı oyunlarda 200 fps de % 20 lik bir performansla .sessiz ve sakin çalışmakda işlemci fanı sesinden dolayı duymuyorum desem yeridir.
Kullanıcı bu ürünü teknoraks satıcısından aldı.
AK
AK
09 Aralık 2020, Çarşamba |
a**** k***
Kaliteli mağaza F/P GPU
Kullanıcı bu ürünü Tekramarket satıcısından aldı.
BÖ
BÖ
18 Eylül 2020, Cuma |
B**** Ö*
Kargolama ve süresi gayet güzel.
Ürün orta fiyatlı sistem toplamak isteyenler için gayet idealdir.
EK
EK
10 Eylül 2020, Perşembe |
E**** K**
Yüksek yıldız verdm gözüksün diye, kargo güzel gelmedi birde fatura kesilmedi buna dikkat ederek alın lütfen