Canon DSC Powershot A2200 14.1 MP 2.7" LCD HD Video Dijital Fotoğraf Makinesi Değerlendirmeleri
İO
İO
31 Mart 2022, Perşembe |
İ**** O*
Kızım için aldım. Küçük ellerine uygun kullanımı kolay, pratik, iş gören bir makine, fiyatına göre gayet iyi. Paketleme güzel teslimat iyi
Kullanıcı bu ürünü Çağdaş Bilgi Teknolojileri satıcısından aldı.
RenkSiyah
SK
SK
28 Ocak 2012, Cumartesi |
SERHAT K****
Çok pratik, küçük, kibar, kullanışlı ve çok kaliteli fotoğraf çekiyor. Malzeme kaliteside çok iyi Mercekleride Battaryasıda bitmiyor gibi bir şey pille çalışanlardan uzak durun derim. Çok güzel bir makina.
DD
DD
31 Mart 2012, Cumartesi |
DEVRAN D**
ürünü aldım ve kullanıyorum. HD kalitede çekim yapıyor. Helede Video formatında mükemmel görüntü var. İsminin hakkını veriyor. Uzun süreli pil ömrü var 250 nin üzerinde fotograf çekebiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
SR
SR
29 Ağustos 2012, Çarşamba |
Selim R***
Efektlerin hepsini ayrı ayrı uygulayıp aradaki farkı çok iyi görebiliyorsunuz. Efektlerin fazla olması yaratıcılı arttırabilir.
Işıksız bir ortamda bile çok iyi resim kalitesi var. HD video kalitesi de tartışılmaz. Loş ışık ya da gece sokak çekimlerinde ayrıntıları çok iyi kaydedebiliyorsunuz.
4 GB lık bir karta sahipseniz en yüksek ayarlarda bile yaklaşık 950 resim çekme imkanınız var. HD kalitede video ise yaklaşık 22 dakika çekme imkanı veriyor.
Full dolu bir bataryayla yaklaşık 280 resim çekebiliyorsunuz. Full boş bir bataryayı şarj etmek ise sadece 1 buçuk saat sürüyor.
RenkSiyah
ŞK
ŞK
04 Ekim 2011, Salı |
Ş**** K****
Bir süredir fotoğraf makinelerini inceleyip takip ediyorum bu makine boyutu, kalitesi ve fiyatılya gayet uygun alınabilir bir fotoğraf makinesi beklentileri çok uçuk olmayanlar için tavsiye ederim
GS
GS
01 Şubat 2012, Çarşamba |
gülcan s****
ürün çok güzel....çok seri işlem yapıyor...en çook begendigim tarafı bu...diger makineler gibi sizi bekletmiyo...foto ve video kalitesi de çok güzel...
RenkMavi
AD
AD
27 Kasım 2011, Pazar |
Ahmet D****
Profesyonel olmayan kullanıcılar için alınacak en iyi marka Fotoğraf makinası şüphesiz Canondur. Lakin bu makinanın genel özellikleri çok güzel olmasının yanında bence 2 olumsuz yanı var,
1- Pil yerine batarya kullanması, arıza durumunda aynısını araştırıp almanız gerekecek,
2- Video formatı "avi" yerine "mov" uzantılı olarak kaydetmesi, Yani bu demek oluyorki çekdiğiniz videolara bazen lcd televizyonunuz veya kodek yüklü olmayan pcde izleyemezsiniz.
Onun dışında kalitesi bence mükemmel..
Ama alırken bu duruma dikkat etmenizi şiddetle öneriyorum..
ŞA
ŞA
05 Kasım 2011, Cumartesi |
Şafak A****
2 gün içinde elime ulaşti gerçekten çok kullanışlı güzel. çok özelliği var gece çok güzel çekiyor ve 16x zoom var. tek eksik yani bataryali şarza koymaniz lazm
HD
HD
23 Ocak 2012, Pazartesi |
hüseyin ali d****
canon A2200 fotoğraf makinasını alalı 1 ay oldu. makinadan çok memnunum. her bakımdan süper kaliteli çekimleri var. tek kötü bdiyebileceğim özelliği gece çekimlerinin biraz yetersiz olması. ama bu fiyata bu kalite başka söze gerek yok...
GT
GT
08 Aralık 2011, Perşembe |
gürkan t***
ürün indirime girince tereddüt etmeden aldım.gözüme batan en önemli özelliği bulanıklık azaltma modu. bu mod gayet başarılı olmuş.foto çekerken büyük bir sallanma da bile gayet iyi çekim alıyorsunuz.4*4 zoom ile toplamda 16 kat yaklaştırma var.şarjı gayet iyi tam dolumda 250-300 foto rahat çıkarır.ebatlarının küçük olması sayesinde hep montumun iç cebinde taşıyorum.alacaksanız buradan alın. hd video özelliğine gelirsek gayet iyi. video çekerken aynı anda yakınlaştırma ve uzaklaştırma yapılabiliyor ve bu esnada ses gitmesi yaşanmıyor.paranız ve ihtiyacınız varsa kesinlikle kaçırmayın derim...