Girabella Çocuk Yıldız Gümüş Küpe Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (175)
Fotoğraflı değerlendirmeler (22)
MÇ
MÇ
m*** ç***** - Kayseri
Hiçbir zaman bundan daha güzel bir şey bulamadım .... Ambalajlarını, detaylarını ve kendine özgü kokusunu beğendim ... Küpeler büyük bir özen ile sarıldı, çok teşekkür ederim

Ayse A**** (26) - İstanbul
Muhteşemdi tek kelimeyle baya indirimdeydi alırken tereddüt ettim ama beklentimin cok cok üstünde birsekilde geldi paketlemesı cok özenli kargosu hızlı cok zarif Bı sekılde hazırlanmış belli gercekten cok begendım bu kadarını da beklemiyordum alın aldırın sevdiklerinize hediye edip mutlu edin cok guzel bır sekılde gonderıyorlar acınca paketten parfüm kokusu yayıldı resmen hediyeniz ıcınde ayrıca teşekkür ederim size keşke her satıcı boyle özenle paketlese kargoları muhteşemsiniz basarılar dilerim

Seda A******* (4) - Muş
Yıllardır online alışveriş yaparım Ben bu kadar harika bı satıcı görmedim . İnanılmaz güzel hazırlanmış bir paket içine koyulmuş şahane hediye ve buram buram gelen mis gibi bir koku . O kadar güzeldi ki tekrar tekrar teşekkür ederim .

a**** A********* - Gaziantep
Onca sipariş verdim internetten bu kadar hızlı ve düzeli paketlenmiş ve yanında hediye gönderen bir satıcı görmedim çok teşekkür ederim helali hoş olsun aldığınız para sonuna kadar

Bİ
Bİ
01 Aralık 2020, Salı |
B**** İ******* - Denizli
Küpeler özenle paketlenmiş bir şekilde ve sapasağlam geldi. Tabi ki çocuk küpesi olduğu için biraz küçük. Hiç bu kadar güzel bir paketleme görmemiştim. Teşekkür ederim :)

ÖT
ÖT
ÖMER T****** - SAKARYA
Kargolama hızlı
Satıcı hediye doldurmuş içini.Teşekkürler:)
Sağlam geldi ve kutu ambalaş çok hoştu.
Küpeyi denemedik ama hoş duruyor.

OS
OS
28 Kasım 2020, Cumartesi |
Orhan S****** - Erzurum
Satıcı firmaya çok teşekkür ediyorum.isini ciddiye alan insanlardan alış veriş yapmak ne kadar güzel.

İT
İT
29 Kasım 2020, Pazar |
İbrahim t******* (33) - İSTANBUL
Hb ye Girabella isimli satıcıya çok teşekkür ederiz 😍❤ Sevdiğim bir yakınıma hediye edeceğim zaman ilk tercihim olacaksınız.internet üzerinden bu zamana kadar sayısız siparişim var.ancak bu güne kadar satıcılardan hiç bu kadar süpriz ve incelik görmemiştim. İndirimden 3 adet küpe aldık.Gelen çanta ve kutuların kokusu ve şıklığı, kutuların içinde yer alan gül yaprağı, küçük paket kahve, garanti belgesi,kitap ayracı...İnceliğiniz ve her bir hediye için... ve daha da önemlisi bana eşime ve kızlarıma yaşattığınız mutluluk için teşekkür ederiz 😊🤗

YA
YA
30 Kasım 2020, Pazartesi |
Y****** A**** (35) - Ankara
Biz kadınlar işte böyle inceliklere mest oluyoruz. Ne kadar nazik, özenli ve düşünceli bir gönderim.. Hele o paketi açar açmaz yayılan mis gibi koku.. Kadın eli değmiştir bu işe diye geçirdim içimden :) ama bu incelikleri düşünen bir erkekse de tebrik ve teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık, işlerinize bin bereket 👏👏👏👏👏

DI
DI
duygu i**** (33) - İstanbul
Nasıl güzel bir sunum ve paketi açar açmaz ellerime bile sinen, inanılmaz hoş bir parfüm kokusu❤️ Alt tarafı minicik bir küpe aldım kızıma ve böyle bir sunum kalite kokuyor, bu mağazadan daha çok şey alacağım artık, paket açarken zevk almak istiyorsanız kesinlikle bu mağazadan alın 🥰

YB
YB
Yeluz B***** - Antalya
Urunu hic dusunmeden ala bilirsiniz. Gercekten cok guzel ve kaliteli. Hediyeniz icinde ayrica cok tesekkur ederim. Profesyonel bir sekilde paketlenmis. Urune ve musteriye deger verildigi belli. 👍ayrica acinca paketten oyle guzel koku yayildiki bayildik kokuya . Cok tesekkur ederim. Hayirli musteriler dilerim.

TU
TU
02 Aralık 2020, Çarşamba |
Tuçe U*** - Ordu
Satıcıya nazik hediyeleri ve mis kokulu paketi için çok teşekkür ederim gönül rahatlıgıyla tercıh edeblırsınız böyle güzel insanlar kazansın paranızı🥰

Serap A***** - Isparta
Çok çok beğendim ve mutlu oldum çok özenli bir paket hepsi buradan aldığım ürünlwr arasında en güzel en özel satıcı beni hoşluklarınızla çok mutlu ettiniz.

DK
DK
D**** K*** - İstanbul
Küpeyi bekliyordumda içinde koyduğunuz ufakta olsa mutlu eden sürprizleriniz çok hoş oldu teşekkürler çok beğendim...Kızımın mutluluğu yeter 👍

mustafa g**** (39) - Ankara
Gerçekten sipariş vermekle çok doğru bir karar vermişim. kızım görünce bayıldı.cok zarif bir ürün.paketleme harika. küçücük bir ürüne bile böyle özenle göndermeniz beni çok mutlu etti gerçekten.hele o küçük hediyeler ve paketten gelen mis gibi koku...👍🥰

M*** G******* (36) - Kocaeli
Paketlemeye gösterilen özenden çok memnun kaldım. Ürüne gelirsek çocuklar için yeterli büyüklükte ben indirimden aldım fiyatına göre çok çok iyi.

SM
SM
S**** M****** (28) - Kırklareli
Bu kadar güzel bir hizmet olamaz gayet memnunum çok teşekkürler.

GB
GB
28 Kasım 2020, Cumartesi |
G************* B********** - Diyarbakır
Küçük minnoş bir küpe ben çok beğendin ve satıcı çok özenli göndermiş teşekkür ediyorum 👏

CÖ
CÖ
29 Kasım 2020, Pazar |
c**** ö***** - Adana
İnce düşünceniz ve küçük hediyeniz için çok teşekkürler.Bundan sonra kesinlikle bu firmayı tercih edeceğim.Emeğinize sağlık🤗

MÖ
MÖ
17 Aralık 2020, Perşembe |
M******* Ö*** (0) - Adana
Ürün çok küçük ama güzel.