Huawei Freebuds Se 2 - Siyah Değerlendirmeleri
YT
YT
23 Ekim 2023, Pazartesi |
Y**** T***
Daha önce Airpods 2 ve 3 kullanan birisi olarak söyleyebilirim ki, mikrofon kalitesi müthiş. Karşı tarafa giden ses, benim duyduğum ses çok net. Kopma cazırtı vs kesinlikle yok.
Özellikle müzik tarafını da çok merak ediyordum. Yani bir kulaklığın hem mikrofonu heöde müzik kalitesi iyi olabilir mi diye, ama Müzik sesi de gayet iyi. Baslar tizler orantılı. Silikonlu kulaklıkla karşılaştırma yapmayın. Bir silikonlu kulaklık kadar bas ve tiz çok güçlü çıkmaz. Ama benim gibi müzik dinlmeyi seven birisi olarak,ve silikonsuz olmasına rağmen çok tatmin edici. Gerçekten bu kadarını beklemiyordum. Kesinlikle F/P ürünü diyebiliriz. Huawei'yi tebrik ediyorum.
BK
BK
08 Ocak, Pts |
B**** K****
Ürün geleli 2veya3hafta oldu. Ürün güzel beğendim ses denemesi güzel, şarjı uzun hatta şarj edemedim hala kullanıyorum ama gün işinde çok kullanmadığımdan olabilir. Ürünü hem masa üstü PC de hem telefonda kullanıyorum, kulaklık aynı anda 2 yerde kullanamıyorsunuz, kullanmanız için bağlı olan cihazı kapatmanız gerek. PC de kullandığımız zaman teli kapatıyorum, telde kullanırken PC kapatıyorum. Fiyat olarak iyi , kullandığım kulaklarlar arasındaki en iyisi
RÜ
RÜ
30 Kasım 2023, Perşembe |
R**** Ü***
-Kapağı açtığımız anda veya kulaklığı kulağınıza götürene kadar bağlanmış oluyor bu benim için önemliydi çünkü 4 sene önce aldığım silikonlu xaomi earbuds ları eşleştirmekle her seferinde baya uğraşıyordum.
-Kulakta duruşu güzel kibar duruyor ağrı yapmıyor ve hafif , kulağınızda olduğunu pek hissetmiyorsunuz. Kulaktan düşmüyor.
-Müzik performansına bakarsak silikonlu kulaklık kadar performans beklemeyin ben silikonludan geçtiğim için bir tık az geldi ama benim için çok önemli derecede değil. Yüksek sesli müzik dinlerseniz silikonlu olmadığı için sesi biraz dışarı veriyor.
-Beklediğimden daha küçükmüş cepte taşırken pek hissetmiyorsunuz beğendim.
-Pil konusundada daha iyisi yok diyebilirim en öne çıkan özelliği bu.
-Silikonsuz tercih etmemin sebebi ise dış dünyadan kopmamak dışarıyı duymaktı. Birde sol kulağım bi tık küçük galiba silikonlu olan gülüp konuştuğumda veya sporda, kulağımdan biraz çıkıyordu. Silikonsuzu bu yüzden tercih ettim.
-Mikrofonu güzel
-Dokunmatik fonksiyonları biraz yetersiz ses artırma azaltma yapamıyorsunuz veya sağ kulaklığa sonraki müzik özelliğini atadığınızda o kulaklık ile müziği durduramıyorsunuz mecbur sol ile durduracaksınız. Tabi onada önceki müzik özelliğini atamadıysanız :)
Değerlendirilen özelliklerSes KalitesiMikrofon KalitesiŞarjMalzeme Kalitesi
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından, Enes ÖZEN adlı kullanıcının listesinden aldı.
06 Eylül 2023, Çarşamba |
A**** B****
Soundpeats air 3 kullanıyordum kaybedince bunu aldım.
Artıları ( fiyatına göre)
+ Görüşme sesi ve mikrofonu gayet yeterli
+Basslar ve tizler ideal
+Silikonsuz olmasına rağmen kulak içini sarıp kaplıyor gürültü çok gelmiyor dışardan
Eksileri
-Kızılötesi sensör yok kulaktan çıkarınca müzik durmuyor
-Kulakta kullanmayınca uyku moduna alıyor kendini ve tıklamayla uyanmıyor. Tekrar kutuya koyup çıkarmak gerekiyor.
Bu fiyata bu özellikler makul tabikide
04 Eylül, Çar |
A*** B****
Fiyatına göre mükemmel tavsiye ederim
RenkSiyah
ÇG
ÇG
25 Ekim 2023, Çarşamba |
Ç**** G****
Ürünü çok beğendim gerçekten en uygun ve kaliteli ürün olabilir çünkü kablosuz kulaklıklar aşşırı pahalı ama bunun fiyatı diğerlerine nazaran çok uygun ve ürünün ses kalitesi hoparlör kalitesi falan gayet iyi ilk başlarda kulağım henüz alınmadığı için biraz kulaklarımı agrıtıyordu ama şuan hiçbir şey yapmıyor kulaktan düşmüyor ergonomik olarak kulağa uygun ve estetik olarak da güzel şarj konusuna gelicek olursak ben sürekli müzik dinleyen video izleyen biri olarak bana çok iyi dayanıyor zamanla ne olur bilmem ama şuan gerçekten şarj performansı çokkkk iyi uygun fiyatlı bir kulaklık arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim üstüne yok bence
MK
MK
04 Nisan, Per |
Murat K****
Kargo biraz geç geldi ama örün çok iyi kaliteli herkese tavsiye ederim
KM
KM
03 Aralık 2023, Pazar |
K**** M****
Apple Aırpods kadar kaliteli okadar para vermeye değmez cümlesine öncelikle karşıyım. Bu ürünü kendi kulvarında değerlendirmek gerekir alırken bunu bilerek alıyoruz.. Bu kulvarda gerçekten güzel bir ürün.. iki tıkla konuşmayı bitirebiliyorsun veya başlattığın bir müziği durdurabiliyorsun buna eyvallah.. ürün kibar gerçekten kaliteli.. şarjı güzel gidiyor.. bir kere tanıttığınız zaman zaten hemen tanıyor tanıtma şeklinde zaten anlatıyor size videolarda.. müzik kalitesi güzel ama konuşma sırasında dediğim gibi dışarıdan ses almıyor çok muhteşem demek yanlış olur.
MA
MA
22 Kasım 2023, Çarşamba |
m**** a****
Ürün harika, şarj süresi epey uzun. her gün kullanımla bir haftayı çoğu zaman aşıyor, iki haftayı rahat görüyor. noise-cancelling yok, bu benim için bir artı ama bu özelliği istiyorsanız gözünüzden kaçmasın. ses kalitesi çok güzel, çok net geliyor sesler. telefon görüşmelerinde mikrofonu gayet verimli, sesi düzgün aktarıyor, dağıtmıyor, etraftan ses toplamıyor. kulaklarım küçük, ama kulaklıklar çok rahat oturuyor ve sürekli düşmüyor.