Meşeler Döküm Gözleme Tavası Siyah Değerlendirmeleri
RD
RD
01 Nisan 2020, Çarşamba |
ramazan d****
Merhabalar. Öncelikle ürünün kullanım şeklinden bahsedeyim.
Ürün oldukça geniş içerisinde gözleme katmer vs hamur işleri,balık kemiksiz fleto et tavuk,çöp şiş gibi yiyecekleri çok rahat yapabilirsiniz yanlarının sığ olması içerisindeki yiyecekleri çevirmeyi oldukça kolaylaştırıyor.
Gelelim negatif yönüne, Ürün kesinlikle döküm demir değil mıknatıs testi uyguladim mıknatıs tutmadı. büyük ihtimal aleminyum döküm.veya çelik aleminyum karışımıda olabilir.İşte bu tüm pratikliğni götürüyor zira demir döküm çok dayanıklı asla yüksek ısıda şekli bozulmuyor ama aleminyumda bu yok. alırken bunu bilerek alın. Ürünün tanıtımında hangi malzemeden yapıldığı belirtilmemiş.ambalajındada hiçbir açıklama yok zaten demir döküm olsaydı her yerde bunu belirtirlerdi.
Kullanıcı bu ürünü Turuncu Elma satıcısından aldı.
TÇ
TÇ
02 Temmuz 2020, Perşembe |
T**** Ç****
Tava çok iyi hamur işi denedim gayet güzel yalnız iki husustan memnun değilim alırken meşeler döküm tava diye yazıyordu Ancak geldiğimde baktım ki tavanın arkasında Karadağ yazıyor sanırım Farklı marka keşke böyle olmasaydı ve ocakta kayıyor tava ilk yapışımda kayıp Halıya düştü maalesef yeni aldığım halıda kocaman bir İz oldu tavsiye üzerine almıştım görerek alsaydım daha iyi olurmuş İlay ticaret keşke gerçek meşeler tava gönderseydin başka birinde gördüm tavanın arkasında M işareti var ve çukurluk yok muhtemelen o kaymıyordur ocakta satıcıdan memnun kalmadım
Kullanıcı bu ürünü İLY TİCARET FAYDA İNŞAAT satıcısından aldı.
DT
DT
09 Şubat 2022, Çarşamba |
D**** T****
Ürün yeni elime ulaştı daha kullanmadım ama gayet güzel kaliteli duruyor beğendim. Tava marka amblemli geldi fakat sap kısmında amblem yok. Diğer alanlarda sap kısmında amblem olduğunu gördüğüm için ben de baktim. Olmadığı için de dört yıldız verdim.
HP
HP
12 Kasım 2022, Cumartesi |
H*** P****
Kalın ağır bir tava içerisinde küçük çapaklar ve çizikler var iadeyle uğraşmak istemediğim için iade etmedim fiyat iyi deneyince tekrar yorumu güncelleyeceğim
SH
SH
03 Şubat, Cum |
s**** h****
Güzel bir ürün. Ablam kullanıp memnun kaldığı için tercih ettim. Teşekkürler.
RH
RH
24 Kasım 2022, Perşembe |
R**** H****
Beklediğimden bile büyük geldi güzel bir ürün ama, çok çok kalın değil pisirmesi güzel ,kargoda çok çabuk geldi . Akacak olanlara tavsiye ederim.
KK
KK
19 Nisan 2022, Salı |
K**** K****
Tava gayet güzel, başarılı işler yapıyor, yapışma vs.. olmadı, gözleme, bazlama , lahmacun herşeyi güzel pişirdi. Kargoyu da güzel paketlemisler ellerine sağlık yapanların. Tek sorun tavanın tabanında çizikler vardı, neden olur bilemedim. İade etmek istemedim.
Kullanıcı bu ürünü DigitHome satıcısından aldı.
NŞ
NŞ
10 Şubat 2022, Perşembe |
N**** Ş****
Tavanın kalitesi çok iyi fakat içinde resimde görüldüğü gibi bellirli yerlerinde çizikler var. Ayrıca tavada yamukluk var düz zeminde yamuk duruyor görünüşünden de belli oluyor yamuk olduğu
HU
HU
09 Şubat 2022, Çarşamba |
h**** u****
Ablama almıştım o memnun kalınca kendimede siparis verdim.
SK
SK
07 Şubat, Sal |
S**** K****
Daha önce buna benzer bir ürün kullanmıştım altı paslanmıştı.Yorumlara bakarak aldım inşallah bu paslanmaz.Ürün güzele benziyor.