Pet Love Kedi ve Köpek Şampuanı Çilek Özlü 400 Ml Değerlendirmeleri
GŞ
GŞ
18 Ağustos 2022, Perşembe |
G**** Ş****
Ürünü kedim için aldım kapağını açar açmaz mis gibi koku geldi böyle bir koku yok bayıldımm 🤤 tek sorun ürünleri patpata veya başka bir şeye sararak gönderseler daha sağlıklı olur ürün zarar görmemiş ama gözlerimle şahit oluyorum kargoları araca koymak yerine fırlatıyorlar buda ürünün zarar görmesine sebep oluyor tek sorun paketleme bunun dışında hiç bir sorun yok güvenerek alışveriş yapabilirsiniz ✨
HN
HN
24 Ocak, Sal |
HAKAN N**
HM
HM
26 Temmuz 2022, Salı |
H**** M****
Daha önce kullandığım bı ürün çok memnunum kokusu çok güzel ama paketlemede bir sıkıntı var çok güzel vakumlamislardi ama o kapakları sabitlemek gerekiyo galiba çünkü bir tanesinin kapağı yuvadan çıkmıştı ürün akmisti yani bilmiyorum nasıl yapilir ama daha önce aldığım da akmıştı umarım bir çözüm bulursunuz
NT
NT
01 Haziran 2022, Çarşamba |
N*** T****
Yorkshire teriyer köpeğim için aldım tüylerini sertlestirirmi diye tedirgin olmuştum ama hiçbir sıkıntı yaşamadım paketleme harika hiçbir sıkıntı yok teşekkürler
DM
DM
13 Aralık 2022, Salı |
Deniz M****
Çok guzel kokıyor kuyruklu dostalarımıza yarasır bır sampuan. alacaklara tavsıye ederım
YK
YK
20 Ocak, Cum |
Y**** K****
Çok güzel paketlenmiş teşekkür ederim
Kullanıcı bu ürünü HEYMYPET satıcısından aldı.
BS
BS
05 Temmuz 2022, Salı |
berkay S****
Harika bir koku. Henüz yikamadim bununla fakat aynı markanin okyanus aromalı olaninida kullaniyoruz. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Kullanıcı bu ürünü Anıt Petshop satıcısından aldı.
SK
SK
25 Eylül 2021, Cumartesi |
s**** k****
Ürün çok güzel kokuyor o ayrı ama paketlemesi çok kötü,kapağı kırık geldi ve ürün direk kargo poşeti içinde gönderilmiş. Patpatınız yoksa bantla sarın kapak kısmını bu kadar özensiz olmanız gerekmez.
MA
MA
10 Haziran 2022, Cuma |
M**** A****
Uygun fiyatlı güzel kokulu bir kedi köpek şampuanı. Kargoda maalesef biraz akmıştı. Daha dikkatli kargolama yapmak gerekiyor. Yine de özenli bir kargolama vardı. Akma çok fazla olmadığı için bir şey demiyorum. Almadan veterinere sordum onay verdi. Hassas derili bir köpeğim var. Daha önce de kullandığım bir ürün. Sorun yaşamadım. Çok köpüren bir ürün değil.
EE
EE