Resun Af-2003 Otomatik Yemleme Makinesi Değerlendirmeleri
YK
YK
27 Nisan, Per |
Y**** K***
Ürün gayet kullanışlı, yem miktarını ayarlama ile 12 veya 24 saatte bir yemleme imkanı sunuyor.
Satıcı firmaya ilgisi için teşekkür ederim.
EV
EV
21 Nisan, Cum |
E*** V****
Ürünü denedim ve yemlemesinde herhangi bir sorun yok. Yem miktarının ayarı da güzel. Ancak açma-kapama tuşunun olmamasından dolayı süre, pili takınca mı başlıyor ya da kendiniz manuel yemleme yapınca süreyi baştan mı başlatıyor. Bu bilgiler kullanma klavuzunda yazmıyor. Deneme yanılma yapmanız gerekiyor.
MK
MD
MD
15 Mayıs, Pts |
Melisa D****
Ürün güzel beğendim çok teşekkür ederim
KK
KK
16 Mayıs 2022, Pazartesi |
K*** K****
1 haftalık bayram tatilinde evde olmayacağım için ihtiyaç duydum, öncesinde denemelerimi yaptım, ama yinede evde olmadığım zamanlarda tedirgin olmadım değil.. Fakat geldiğimde balıklarım nasıl bıraktıysam öyle görünüyorlardı.. gayet başarılı bir ürün kesinlikle tavsiye ederim..
03 Mayıs 2022, Salı |
E*** K****
Ertesi gun ulasti. Paketleme guzeldi, urun denilen sekilde 12 veya 24 saatte bir yemleme yapıyor. Ben yavru akvaryumumda, yavrulara verilen toz yemlerle kullaniyorum. Kısık ayarda bile fazla yem vereceginden cekiniyordum ama gayet guzel calisiyor. Gerektigi kadar yemleme yapıyor en kisik ayarda. Teşekkürler..
06 Mayıs 2022, Cuma |
E**** K****
gayet kullanışlı bir ürün kullanılmalı derim bence ses olarak çok yoğun olmayan bir sesi var ama ses çıkmayan bir ortamda duyulabiliyor performans olarak çok çok iyi
UB
UB
23 Mayıs, Sal |
u*** b****
1 kademe az dokerken 2 kademe cok dokuyor. 40 lt akvaryum icin biraz fazla yem oluyor. Diger kademelere gecis yapmadim bile.ama islevini goruyor.
EB
EB
21 Haziran 2022, Salı |
E*** B****
Yaptığı iş oneminden dolayı sonuna kadar parayi hak ediyor ancak malzeme kalitesi daha iyi olabilir (fiyatina gore) ertesi gun gec saatte olsa elimize ulasti 2 adet AA pil ile çalışıyor. Paketleme kutusu kendi kutusunun etrafı doldurularak darbe dusunelerek paketlenmis ozenli calismaydi teşekkürler.
25 Nisan 2022, Pazartesi |
E**** K****
mükemmel kargo hizmeti, ürüne diyecek sözüm yok zaten işini çok iyi yapıyor ama kargo firmasına gerçekten teşekkürler çoook ilgi ve alakalı, mükemmel ötesi hizmet tebrik ederim...............