Serabed Inci Full Sert Yaylı Yatak 90 x 190 cm Değerlendirmeleri
HÇ
HÇ
21 Ekim 2020, Çarşamba |
H**** ç****
Ürün gayet kaliteli aras kargo kapıya kadar getirdi sert bi yatak ama rahatsiz eden bi sertlik deil bu bana göre fiyatına göre gayet iyi yüksekliği 22 cm 90 a 190 lık aldım, ağır bi kokusu var havalandırmaya bıraktım şimdilşk
MA
MA
01 Haziran 2020, Pazartesi |
m**** a****
Kargo tarihinin ileri bir tarih olarak belirtilmesine rağmen siparişimden çok kısa bir süre sonra teslim edildi. Tam bir karantina sürprizi oldu :) Her ne kadar iyi yorumlara guvenerek sipariş verdiysem de bizzat deneyene kadar tereddütlerim vardi ama denedim ve bayıldım. İnanilmaz rahat bir yatak. Tüm beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Teşekkürler Serabed, güzel bir alışveriş oldu.
Ebatlar140 x 200 cm
SU
SU
03 Haziran 2020, Çarşamba |
s*** u***
Ürün özelliklerinde yatağın kalınlığı 25 santim üzerinde ise 28 santim yazmasına rağmen yatağın gerçek kalınlığı 20 santim bu nasıl bir çelişkidir
Ebatlar150 x 200 cm
AÖ
AÖ
16 Eylül 2020, Çarşamba |
ali münir ö****
ürünü pazar sipariş etiim salı sabahı kapıdaydı.aras kargonun asansör olmasına rağmen 4.kata cıkarmaması harıcınde herhangi sorun olmadı.çok iyi 2 kat naylon ambalaj ile paketlenmiş gayet temiz sorunsuz geldi.yatağa gelecek olursak suan piyasada bulunan zirve markalardan tek farkı fiyatı kalitesi muazzam tam bir f/p ürünüdür.orta sert denilebilir.sertte daha yakın aslında ama üstündeki yumusak puflar sayesınde bulutların ustunde gıbısınız.ılk gun cok rahat uyudum.daha once kullandıgım yatakta yaylarını oturdugum zaman veya uzandım zaman hıssedebılıyordum ama bu yatakta hıcbırsekılde rahatsızlık hısetmıyorsunuz.marka,kalite ve garantı olarak benden tam not aldı.nam yapmış klişe markalara aynı kaliteyi sunduğu için fazla para vermeye gerek yok...
SK
SK
10 Kasım 2022, Perşembe |
S**** K****
Ürün kargolamada biraz gecikse de üretim yoğunluğuna bağlıyorum geldi kapıma kadar çıkardılar yataği denedim oldukça güzel tam bahsedildiği gibi sert bir yatak tabii en az 1-2 ay deneyimlemeden %100'ü söylemek biraz zor ancak çoğu markada yerinde baktığım ürünlere göre oldukça güzel ve kaliteli özellikle tatil yörelerindeki otellere ürün sattıklarını öğrendiğim için aldım oldukça konforlu
Ebatlar200 x 200 cm
VÖ
VÖ
03 Ocak, Sal |
V**** Ö****
Daha önce yatakta yatmiyomuşum hissiyatina kapilabilirsnz çok güzel ve sert bir yatak satıcı da güvenli horoz lojistik ile kapıma kadar bırakmışlar teşekürler bereketli olsun aldgnz para
UY
UY
23 Ekim 2020, Cuma |
U*** Y****
Tahmini teslim tarihi ileride olmasına rağmen 2 gün içinde kapıma kadar geldi. Tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim. Eşimle beraber sırt ağrısı çeken biri olarak bu ürünü şimdilik beğendik. Son 1 yılda 3. yatağımızı almış olduk. 2 tane "Yataş" marka orta klasman yatak aldık ve ilki hatalı olduğu için değişti ikincisi de çok yumuşaktı. Ama Serabed oldukça sert bir yatak ve tam sırtımıza göre. Yalnızca kullandıkları yapışkan malzemeden midir nedir ilk açıldığında çok ağır bir koku var. Bir gün boyunca havalandırdık ama çok az bir koku kaldı sanırım. Ondan dolayı 1 puan kırdım. Fiziksel olarak çok sağlam bir ürüne benziyor. Yayları kesinlikle sırtınızda hissetmiyorsunuz. Yatak kalınlığı 23cm. Bu ürünü alacak kişilere yardımcı olmuşumdur umarım. Tavsiye edilir.
KU
KU
24 Kasım 2022, Perşembe |
k**** U***
Henüz alalı 3 gün oldu ama çok memnun kaldık. Yatınca çökmesinden bıktım bu yatağın diye dert yalanlara tavsiyemdir. Bu arada söylemeden geçemem, Horoz lojistik ve çalışanlarına teşekkürlerimi borç bilirim. Üşenmeden söylenmeden 4 kat yukarı çıkardılar.🙏🙏
ZC
ZC
20 Ağustos 2022, Cumartesi |
Z**** C****
Çok memnun kaldım. Sert yatak arıyordum, yorumlara bakarak aldım. Bu kadar kaliteli olacağını tahmin etmemiştim. Hem belirtilen tarihten önce Geldi hem de bütün ağrılarım geçti. Çok iyi paketlenmişti, Aras kargo eve kadar getirdi. Yazlığa almıştım şimdi eve de büyük boyunu sipariş edeceğim. Çok teşekkür ederim, hiç düşünmeyin alın, sabah ağrısız uyanmak varmış.
Ebatlar150 x 200 cm
FŞ
FŞ
16 Ocak 2020, Perşembe |
F**** Ş****
Ürün fiyatına göre oldukça iyi ve rahat. Kargonun ikinci kata çıkarması biraz sorun oldu sıkıntı yarattılar. Yatak Orta sertlikte sırta batmıyor. Üzerindeki puflar yumuşatmış. Kışlık ve yazlık tarafı var. Ne fark var bilemiyorum. Görünüşü Kaliteli. Fakat iki kişi kaldırması zor bir yatak çok ağır. Yüksekliği iyi. Hafif bir naylon kokusu var o da hemen geçer. Sağlam iki kat naylonlu olarak ulaştı. Yatak seçmek şans işi bu yüzden yatak arayanlara bu ürün tavsiyemdir.