Taifu Güneş Enerjisi Basınç Arttırıcı Sıcak Su Hidroforu POMPAMAT-TGP125 Değerlendirmeleri
29 Kasım 2023, Çarşamba |
M**** A****
Pompamat elime ulaştı kısa sürede, paketleme ye özen gösterilmesi gerekiyor özen sıfır diyebilirim kış mevsimindeyiz kargocular ıslak bir zemine bırakmışlar yada zaten kutu bu haldeymiş bilemiyorum ama kutu su almış baya bir ağzı yüzü yamulmuş yani kendi kutusu haricinde bir kutuya yada sitreçlenerek gönderim yapsanız daha iyi olacak ürünü daha denemedim tesisatı hazırlayıp deniyeceğim sorunsuz gibi gözüküyor şuan için
23 Nisan, Sal |
M**** H****
Ürün güzel satıcı başarılı ben yedek swic aldım çok ilgilendiler ayrıntı yapı çok ilgili
SY
SY
10 Mayıs, Cum |
S**** Y****
Ürün güzel.sessiz kullanışlı .
evin çatısından bir altkattdaki evin su hattını basınçlandırmak için kullandım.çamaşır ve bulaşık makinesi çalıştı.Musluklardan güzel basınclı su geliyor.Dalgalanmak yok.Ani ısıtıcı sofben basıncı musluk kadar tazikli gelmiyor çünkü onda diyaf basıncı bir miktar düşürüyor ama şebeke suyu yokken duş almaya engel değil su sıcaklığı normal duş sıcaklığında kullanılıyor.Bir tane sigorta ana panaya bir tanede banyoya koydum.Makineler veyya duşla işim yoksa oradan kapatıyorum.Lazım olduğunda açıyorum.
04 Ekim, Cum |
m**** a****
çok iyi teşekkürler
MU
MU
30 Haziran, Paz |
M**** U***
Yayla evi için aldım.Ters bağladım önce.Satıcıya sorunca düzelttim.YANDAN SU GİRİŞİ ÜSTTEN SU ÇIKİŞİ OLACAK.Tek ev için yeterli.İşimi görüyor şu an.Kovadan tekrar duşa geçtik :)
TA
TA
18 Temmuz, Per |
T**** A****
Pompa basınç gücü yeterli, ancak akış basıncı dengeli değil. Artıp azalıyor.
HÇ
HÇ
26 Temmuz 2023, Çarşamba |
H**** Ç****
Ürün işini hakkıyla yapıyor güneş enerjisine bağlantısını yaptım basınç ayarıda yapılıyor kaliteli tavsiye ederim düşünmeden alın
EY
TN
TN
24 Temmuz 2023, Pazartesi |
T**** N**
Güneş enerjisi için aldım mükemmel oldu hiç düşünmeden alın orjinal kutusunda geldi çok kaliteli
07 Haziran 2023, Çarşamba |
M**** H****
Ürün elime ulastı montaj yaptım ürün güzel heryerde eşit su veriyor yalnız tek dairede kullanıldığında kesik kesik atıyor genel olarak fiyatına göre iyi cok kullanılan yerlerde iş görür