Tatami Minderi 26mmX100cmx100cm 1. Kalite Yorumları
(6 Yorum)-
SÖ
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.05 Ağustos 2019, PazartesiDört Yıldız
Kalınlığı, pratik kurulumu beklediğim gibi. Renkler oldukça iyi. Biraz kokusu var, üç dört gündür havalandırıyoruz, oldukça fark etti. Tavsiye ederim.
Sevgi Sezer Öztürk ÇANKAYA - Ankara -
SP
29 Mart 2019, CumaUYGUN FIYAT
10 ADET SIPARIS ETTIM GAYET KULLANISLI BIRBIRINE GECMELI SÖKÜP TAKMASI BASIT HERYERE TASINABILIR. ILK GELDIGINDE KOKU VARDI 2-3 GÜN HAVALANDIRDIKTAN SONRA GEÇTİ. UCUZASPOR KARGO SURECINDE ILGILILERDI.
S***** P***** (35) -
HS
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.06 Mart 2019, ÇarşambaKötü
Ucuzaspordan aldım. Ürün kalitesiz ve çok ağır kokuyor ve ayrıca sert. İade ettim
halit sevinç (63) MERKEZEFENDİ - Denizli -
HS
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.24 Şubat 2019, Pazarİdare eder
A kalite deniyor ama daha önce aldığım minderden farklı. Daha sert ve renkler biraz soluk. Ayrıca cok ağır kokuyor
halit sevinç (63) MERKEZEFENDİ - Denizli -
YB
Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır.30 Ocak 2019, ÇarşambaURUN
kargoda vs herhangi bir sorun cıkmadı tskler.
Y***** B***** GÖLBAŞI - Ankara -
SP
30 Ocak 2019, ÇarşambaTatami Minder
UCUZASPORDAN ALDIM HIZLI KARGO VE URUN KALITELI SALONUMUZ 100 M2 BIRAZ KOKU VARDI ILK ZAMANLAR SONRADAN GECIYOR GUVENLE ALABILIRSINIZ...
Senem Pınarcık
Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.
Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.
Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan, tedarik ve teslimat sürecini değerlendiren yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.
Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-2 kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.
Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.