Elele Fermuarlı Lüks Bebek Arabası Yağmurluğu Değerlendirmeleri
29 Kasım 2022, Salı |
B**** Y****
Havayı çok iyi tutuyor. Özellikle Erzurum gibi bir yerde çok gerekli. Katlanıp küçücük olabiliyor.
AU
AU
20 Nisan 2022, Çarşamba |
a*** u****
Elea baby comfort bebek arabama harika uydu yorumları okuyarak aldım uyar mı diye tereddüt ettim ama uydu tavsiye ederim güzel bir ürün
MM
MM
26 Ocak, Per |
M**** M****
Arkadaar ürün gerçekten çok güzel ,gözünüz kapalı alabilirsiniz . Tek sıkıntısı gerçekten plastik kokuyor bebiş içerisinde uzun süre maruz kalırsa iyi olmaz .. ben elimde yıkamayı düşünüp balkona falan koyucam havalansin diye . Başka bi sıkıntı yok gayet güzel ürün kısa sürede elime ulaştı ..
HA
HA
20 Ekim 2022, Perşembe |
H**** A****
Herkesin dediği gibi üründe bir koku var. O da birkaç gün havalandırmayla ortadan kaybolup gidecek birşey. Daha denemek nasip olmadı yakın zamanda deneyip yorumumu tekrar güncelleyeceğim.
NA
NA
15 Ekim 2022, Cumartesi |
N**** A***
Cok güzel ve kaliteli. Tam gösterildiği gibi. Ama bizim arabamıza büyük geldiği için geri göndermek zorunda kaldim
ZB
ZB
31 Aralık 2022, Cumartesi |
z**** b****
Arabama tam uyum sağladı.daha kullanmak nasip olmadı ama kaliteli bence
GY
GY
29 Aralık 2019, Pazar |
gülbahar y****
Elele markalı araba olmasına gerek yok benim pusetimede uydu çok güzel çok beğendim
ÖD
ÖD
05 Ocak 2022, Çarşamba |
Ö**** D****
Ertesi gün elime ulaştı. Gayet güzel ve kullanışlı duruyor. Joie Chrome bebek arabası ve araba üstünde Joie Gemm puset ile denedim problemsiz oturuyor. Dışarıda deneme fırsatı olmadı ancak sabitleme ipleri ile beraber gayet sağlam gibi duruyor. Belki ürünün hammaddesi ile alakalı bilmiyorum ama ağır bir koku var. 1 yıldızı kırma sebebim tamamen onunla alakalı. Bebek arabanın içindeyken ve üzerinde o kılıf kapalıyken o kokuya çok fazla maruz kalacaktır. Kokusu çıkana kadar kullanmamaktan başka çare yok.
24 Nisan 2022, Pazar |
B**** Y****
Çook işe yarıyor kendi nefesi ile ısınıyor bebe içinde kenarları yağmurda da çok güzel ama fermuarlar su geçirmez tipte değil yoğun bir yağmurzdenk geldiğinde ne olur kestiremiyorum
DV
DV
18 Nisan 2022, Pazartesi |
D**** V****
Herkesin dediği gbi sadece kokusu var oda çok normal bi gece brkletin dışarda gidyo zaten . Rüzgardan yağmurdan her şeklde korur kaliteli bi ürün beklediğim gbi geldi