Elele Fermuarlı Lüks Bebek Arabası Yağmurluğu Değerlendirmeleri
29 Kasım 2022, Salı |
B**** Y****
Havayı çok iyi tutuyor. Özellikle Erzurum gibi bir yerde çok gerekli. Katlanıp küçücük olabiliyor.
AU
AU
20 Nisan 2022, Çarşamba |
a*** u****
Elea baby comfort bebek arabama harika uydu yorumları okuyarak aldım uyar mı diye tereddüt ettim ama uydu tavsiye ederim güzel bir ürün
MM
MM
26 Ocak, Per |
M**** M****
Arkadaar ürün gerçekten çok güzel ,gözünüz kapalı alabilirsiniz . Tek sıkıntısı gerçekten plastik kokuyor bebiş içerisinde uzun süre maruz kalırsa iyi olmaz .. ben elimde yıkamayı düşünüp balkona falan koyucam havalansin diye . Başka bi sıkıntı yok gayet güzel ürün kısa sürede elime ulaştı ..
EA
EA
10 Şubat, Cum |
E*** A****
E bebekten marka bebek arabasına uydu ilk başta bütün yorumlarda olduğu gibi bir koku vardı fileye koyup makinede yıkayınca gecti
SG
SG
24 Şubat, Cum |
s**** g****
Tek bir eksi yönünü söyleyeyim yağmurluk sabit dursun hava girmemesi için sadece ayak uzatılan yerde iki tane ipi var yani yan taraflarından hava alacak boşluklar kalıyor o yüzden iki adet daha karşılıklı ip diktim arabanın yanlarına bağlamak için aksi taktirde soğuk içeriye girer bilginize
İK
İK
18 Şubat, Cts |
İ**** K****
Nuna marka bebek arabasi için aldık. Arka kısmında lastik olduğu için çok rahat oldu. Plastiği baya kalın ve tok. Karda yağmurda kullandım güzel kesti rüzgarı.
MY
MY
28 Şubat, Sal |
m**** y****
biraz kırışık geldi ve bir yerinde naylon ile dikiş birleşmemiş delik idi iade değişim ile uğraşmamak için kendim el ile diktim şimdilik bir başka sorun yok
HA
HA
20 Ekim 2022, Perşembe |
H**** A****
Herkesin dediği gibi üründe bir koku var. O da birkaç gün havalandırmayla ortadan kaybolup gidecek birşey. Daha denemek nasip olmadı yakın zamanda deneyip yorumumu tekrar güncelleyeceğim.
23 Şubat, Per |
B**** Y****
Beklediğimden daha güzel ve ayriyetten fermuarlı çantası olması çok güzel sipariş verdim ikinci günü elime ulaştı
NY
NY
17 Mart, Cum |
n**** Y****
Elele zaten güzel bır marka ürünleri de çok güzel beğenerek kullanıyorum arabam kanz dy go tam oldu travel sistem