Honor Band 6 Akıllı Bileklik - Black Değerlendirmeleri
SO
SO
20 Ekim 2021, Çarşamba |
Suat O****
Ürün kaliteli. Kurulumu kolay. Spo2 ve nabız ölçümleri evdeki cihazimla aynı değerde. Evimdeki cihaz kalibrasyonlu, bu yüzden sadece Spo2 ölçumü icin bile alınabilir. Gece uykuyu çok iyi takip ediyor. "Rahatsız Etme" modu var. Sabah icin alarm kurduysanız ve alarmdan evvel uyandiniz ve yataktan kalkmadiysaniz, alarm kalkmanız icin vaktinden önce bilekligi titretiyor. Rahatsiz Etme modunda bilek hareketi ile ekranı uyanmıyor. İlla bileklige bakmak istiyorsaniz, yandaki KIRMIZI cizgili dügmeye basmaniz yeterli oluyor.
Bildirimleri anında alıyor. Ana ekrana isterseniz telefonunuzdan resim ekleyebiliyorsunuz. Ekran, diger bilekliklere göre biraz daha genis.
Ana ekranda sola kaydirdikca, farklı menuler görüyorsunuz. Ana ekranda yukarı dogru kaydirdiginiz da, telefonunuza gelen ve izin verdiginiz bildirimleri görüyor ve isterseniz bildirimin üzerini 'tık'layarak icerigi okuyorsunuz.
Ana ekranda KIRMIZI cizgili düğmeye basarsaniz farklı bir menü ile karşılaşıyorsunuz. Bu menüde fener bile var. Telefonumu bul özelligi var. Tıkladıgınızda telefonunuz "I'm here" diye sesleniyor.
Yürüyüş sırasında hem Mi band ve programini, hem Google Fit programıni, hem de Honor bilekligin Saglik programini beraber kullandim. Mesafeyi hepsi ayni ölcuyor, ancak adim sayisinda Honor 1800 metre mesafede 20 ila 30 adim fazla sayıyor. Neye göre derseniz, Google fit ve Mi band 6 ya gore. Diger ikiside ayni adimları gösteriyor.
Kayış üzerindeki köprüde ayar deligine gecmesi için küçük bir tırnak var. Bence güzel düşünülmüş.
Saat görünümlü bir bileklik istiyorsanız ve emsalleri ile kıyaslarsanız benim tavsiyem bu cihaz olur. Mi band 6 kullanmış biri olarak bu cihazı daha çok sevdim.
AÖ
AÖ
21 Temmuz 2022, Perşembe |
A**** Ö****
𝙓İ𝘼𝙊𝙈İ İ𝙇𝙀 𝙆𝙐𝙇𝙇𝘼𝙉𝘼𝘾𝘼𝙆𝙇𝘼𝙍𝙄𝙉 𝙊𝙆𝙐𝙈𝘼𝙎𝙄𝙉𝙄 Ö𝙉𝙀𝙍İ𝙍İ𝙈:
Xiaomi redmi gibi telefonlarla kullanacak arkadaşlarım, yorumlarda bahsedilen bağlantı kopma sorununu mesafe konusunda hiç yaşamadım ancak Huawei Health uygulamasına uzun süre girmediğiniz zaman bildirim gelmemesi gibi durumlar oluyordu ama çözümünü buldum.
3 adet fotoğraf ekledim ve adımları tek tek anlatacağım.
1-) Huawei health uygulamasının üzerine basılı tutup açtığınız uygulama bilgisi menüsünden "otomatik başlatma"yı açın. Aynı ekranda yapacağınız ikinci işlem ise pil tasarrufu bölümünü "kısıtlama yok" seçeneğini seçin. Bu kısım bu kadardı.
2 ve 3. fotoğrafları ise bir işlemin iki basamağını detaylı göstermek amacıyla ekledim.
2 ve 3-) Telefonunuzda çoğumuzun ana ekranında bulunan güvenlik uygulamasına girin. "Hızı arttır" bölümüne girip kırmızı kutuyla işaretlediğim ayarlar simgesine dokunun. Açılan ekranda "uygulamaları kilitle" bölümüne girip "Sağlık" uygulamasını işaretleyin. Bununla birlikte sağlık uygulamasına girip çıktığınızda sağlık uygulaması arka planda kalacak ve uygulama kullanılmadığı için bağlantı kopması sorunu tamamen ortadan kalkacaktır.
Evet Xiaomi Redmi 9 telefonumda deneyimlediğim tek sorunu ve çözümünü paylaştım. Bunun dışında gerçekten mükemmel bir tasarıma ve pil performansına sahip. uyanma hareketi gecikmesiz çalışıyor, ölçümlerinin tutarlı olduğunu söyleyebilirim. Hatta nabız konusunda mi band 6 dan daha doğru ölçümlere sahip olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle alınır. Çoğu akıllı bilekliğe göre sürekli stres takibi, spO2 ve nabız ölçümü yapması, bileklikte göremeyeceğiniz kadar detayı hava durumu, nabız, stres ve spO2 de göstermesi harika. Uyku takibi sorunsuz ve çok iyi çalışıyor. Geceleri kaç kez uyandığımı doğru şekilde gösteriyor. Sağlık uygulamasında bulunan takip bölümü gayet iyi ve detaylı. Bilekliğin uygulamadaki kadranları arasında "modüller" başlığı altındaki kadranlar inanılmaz kullanışlı.Alırsanız kullanmanızı tavsiye ederim :)
TB
TB
05 Ocak 2022, Çarşamba |
Tuğba B****
Bilekliği her türlü test ettik gayet başarılı 😀karanlıkta feneri ile kedimizi bile bulduk, daha ne olsun😄
Kullanıcı bu ürünü benial satıcısından aldı.
MB
MB
18 Kasım 2021, Perşembe |
M**** B****
2 yıldır Mi band 4 kullanıcısıyım. Mi Band 6 almak yerine Honor Band 6 tercih ettim. İyiki de bunu almışım. Ekran kalitesi, dokunmatik hassasiyeti, kadran alternatifleri çok iyi. Teknik olarak saatten konuşma dışında bir akıllı saatten beklenecek tüm özellikler var. Stres ölçümü, kandaki oksijen, sürekli nabız ölçümü vs. Eşime de 3 ay önce Mi band 6 almıştım onunla da karşılaştırdım, Mi band 6 ile bunun arasında kalanlar hiç düşünmesin. Ben bu bilekliği aldıktan sonra eşime de Huawei Band 6 pembe aldım. İki bileklik arasında egzersiz modu sayısı dışında herşey aynı. Her ikisi de Huawei Sağlık uygulaması ile çalışıyor. Ekranları, yazılımı herşeyi aynı, ürünlerin kutuları bile aynı. Birinde Honor diğerinde Huawei yazıyor. Bayan için alınacaksa şıklıktan ötürü Huawei Band 6, erkek içinde Honor Band 6 açık ara en doğru tercih bence.
MY
TA
TA
25 Kasım 2022, Cuma |
Tuğba A***
8günlük kullanım sonucumu bitirdim size anlatmaya geldim🤭şarjı nekadar dayanıcak diye önce denemek istedim o yüzden bekledim,ürün inanılmaz iyi,teknolojiden çok iyi anlayan bi bayan olarak geldiği gibi kurulumu huwai healt uygulamasıyla gerçekleştirdim,yapamayanlar honor healti denemesin o artık çalışmıyor huvai sağlık uygulamasından bağlantı kurucaksınız,içinde kaç şarjı vardı unuttum ama kurulum sonrası saatte nekadar özellik varsa hepsini ama hepsini aktif hale getirdim,otomatik ölçümleri açtım vs.çünkü herşey aktifken nekadar şarj gidicek onu denemek istedim,,gece uykumu kaydettim sabaha kadar yine ses kaydı aktifti,nabız sq2 vs herşey otomatikteydi,uyku takibi aşırı iyi,gece horlama varsa konuşma varsa herşeyi kaydediyor sabah sizi alarmla çok rahat uyandırıyor,kaç saat derin kaç saat hafif uyku uyudunuz size bilgi veriyor,hatta az uyuduysanız size uzun uyumanız sağlıklı olmanız için herşeyi söylüyor,Adım sayar devamlı çalışıyor,evde iş yapsanız bile ideal, kaç adım attığınızı kalori kaç yaktığınızı gösteriyor,resimde ekledim,saatte ana ekrandayken alttan yukarı çekince bildirimler görünüyor hangine basarsanız komple okuyabiliyorsunuz,hiçbiyerde bahsedilmemiş ,ana ekrandayken üstten aşağı çekince kısa yollar görünüyor resimde gösterdim,ekran ışığı sabit kalsın,hızlı alarm kurma,sessiz moda alma ve telefonu bulma kısa yolu var,evde teli kaybedince tıklıyorum ben burdayım diye yüksek bi siren çalıyor telden🤭Gelelim en önemlisine şarj süresi,ilk gün içindeki şarjla kurulumdu şuydu buydu herşeyi halledip şarja taktım,%100 olsunki full aktif kullanımda kaç gün gidicek diye,bugün tam 8gün oldu ve şarjım şuan 9da😍,bugün şarja takıcam artık,ve kullanmadığım şeyleri kapatıcam otomatikten kaldırıcam yani😊ozaman 15günü belki daha fazla rahat çıkarıcak eminim😇bide öyle deniycem bakalım kaçgün yeticek,8gün bence aşırı iyi süre, şarj zaten 1saat demeden 100oluyor sonra günlerce kafan rahat 🙏😇
SA
SA
19 Haziran 2022, Pazar |
S**** A***
Merhaba ürünü bir gündür kullanıyorum.Öncelikle çok şık duruyor.Saatle bileklik arasında güzel bir form yakalamışlar.Sağlık ölçümleri ve uyku takibi gayet başarılı.En güncel halinde sürekli spO2 takibi ve 100 e yakın egzersiz takibi var.Saat kadran çeşitliliği de artırılmış.Ekran parlaklığı güneş altında bile çok iyi..Mi band 6 ile bu cihaz arasında kalmıştım iyi ki almışım. Huawei band 6 ile neredeyse aynı.Zaten huawei healt kullanıyor.Genel olarak çok memnun kaldım f/p olarak max verim alınacak bir ürün.
01 Temmuz 2022, Cuma |
Emre Can B****
Ben ürünü çok begendim ve almanızı tavsiye ederim. Amoled ekranın yüksek çözünürlüğü, dokunmatik hassasiyeti, 100'den fazla ücretsiz ekran teması, hafif ve zarif duruşu,malzeme ve işçilik kalitesi, kurulum kolaylığı, şarjının uzun süreli olması(12-13 gün kadar) ,tam bir fiyat-performans ürünü kendisi. Samsung healt desteklemiyor cihazı ama huawei sağlık programını indirerek kolay kurulum yapabilirsiniz ve son olarak ekran koruyucusu ile birlikte almanızı tavsiye ederim :)
RenkGri
MA
MA
22 Ocak 2022, Cumartesi |
M**** A****
Bilekliği yaklaşık 2 aydır kullanıyorum şarjı 10 gün civarı gidiyor ve hızlı şarj oluyor. Huawei band 6 ile çok benzer ama fiyat olarak uyguna aldım. Ekranı dayanıklı kolay kolay çizilmiyor. Üründe uzaktan deklanşör özelliği sadece huawei gurubu telefonlarda çalışıyor. Uyku takibi hava durumu müzik kontrol özellikleri güzel bence yeterli.
MT
MT
01 Ocak, Paz |
Mehmet Şaban T****
Yandaki güç tuşu zor basıyor sert basmazsanız algılamıyor.Arkadaşlar onun dışında cihaz iyi uyku takibi adım takibi kalp ritmi stres seviyesi kandaki oksijen seviyesi vs takip yapabiliyorsunuz. Uygulama olarak play store falan girmeyin kutusundaki qr code üzerinden indirin play storedaki uygulama yanlış. Hepsiburada satıcısından aldım cuma günü aldım cumartesi kapımdaydı. Hızlı kargo.