TaoTronics SoundLiberty 53 PRO USB-C Şarj Kılıflı Dört Mikrofonlu IPX8 Ter/Su Dayanıklı Tek/Çift Kullanım Bluetooth Kulaklık 30 Saat Müzik - Siyah Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
MO
MO
18 Nisan 2021, Pazar |
Mesut O****
Ürünü alalı bugün 2 hafta oldu. iki haftadır düzenli ve yoğun şekilde kullanıyorum. öncelikle kulağının ses seviyesini müzik dinlerken %60-70 civarına aldığınız zaman sizi dış dünyadan soyutlamaya yetecek kadar iyi bir ses izolasyonu var. mikrofon performansı ise ortalama bir rüzgarlı havada ve arabaların olduğu bir yerde sesinizi karşı tarafa iyi şekilde iletebiliyor. sessiz bir odada veya az rüzgarlı sessiz bir yerde konuşurken sesiniz karşı tarafa mükemmel gidiyor. telefon ile görüşme performansını diğer kulaklığım olan xiaomi earphones 2 basic ile karşılaştırdığım zaman, xiaominin gürültü engelleme mikrofonlarının çalışma performansının daha iyi olduğu aşikar. Bu kulaklık ile telefon görüşmeleri tabiki yapılır. hatrı sayılır derecede azaltıyor etraftaki gürültüleri. ancak sadece telefon ile görüşmek için alınmaz. kulaklığın en çok beğendiğim yönü ses kalitesi. kristal ses kalitesi denilebilecek bir kaliteye sahip neredeyse. bir müzik dinlerken her enstrümanın sesini ayrı ayrı duyabiliyorsunuz. basslar gayet yeterli mitler ise mükemmel. ses yüksekliğini şikayet edenler olmuş. kulaklığın sağ tekine tek tek basıp sesi yükseltince ve telefondan sesini fulleyince çok güzel ses seviyelerine çıkabiliyor. son ses seviyesinde bozulma zerre olmuyor. ama size önerim kulak sağlığınız için %70-80 seviyelerinde dinlemeniz. ben sesi çok çok gürültülü ortamlarda bile maksimum %90 seviyelerine çıkartıyorum ve beni dış ortamdan mükemmel şekilde soyutluyor. kulaklığın batarya performansı ise yine mükemmele yakın. aralıksız 4 saat kullandıktan sonra bile %43 şarjı vardı. Şahsen ben geceler boyu dinlememe rağmen bitiremedim hiç. kutunun şarjı ise kulaklığı 4 defa sıfırdan yüze çıkartmaya yetiyor. aldığımda kutunun şarjı yarımdı ve 2 haftadır sadece 1 defa taktım şarja. kulaklık xiaomi earphones 2 basic ile kabalık konusunda karşılaştırılınca bunun daha zarif olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim
uzayan kısmı daha ince. genel olarak kulaklık mükemmel
AG
AG
18 Nisan 2021, Pazar |
A**** G****
apple airpod 2 kullanıyordum ama ortam seslerinden kendi sesim karşı tarafa gitmiyordu, sesimin boğuk, kesik kesik geldiği söyleniyordu, müzik dinlerken ses seviyesi beni asla tatmin etmiyordu ve kulakiçi kulaklık sevdiğim, dış seslerden izole olmayı tercih ettiğim için epey bi araştırarak bu kulaklığı aldım, kesinlikle ama kesinlikle absürd rakamlar ödeyerek bt kulaklık almaya gerek yok bu kulaklık fp oranında segmentinin en iyisi! Mikrofon kalitesi airpods ile karşılaştırınca kat be kat daha iyi! marka olacak diye harcadığımız paralara gerçekten yazıkmış.. sonuç olarak müzik kulağı iyi olan biri olarak daha fazla araştırma ile kafa karıştırmadan bu kulaklığı almanızı önerebilirim ^^ “ilk defa alışveriş yorumu yazıyorum, haketti!”
FŞ
FŞ
02 Aralık 2021, Perşembe |
Fatih Ş****
Taotronics SoundLiberty 53’ü tavsiye ederim. Normalde şu an piyasadakiler pro modeli. Kulaklıkta iki sağda iki solda olmak üzere 4 mikrofon var. Görüşmelerde gayet net gidiyor karşıya ses. Etraftaki sesleri duymuyorsunuz bile. Hifi özelliği ile yeterli bas ve tiz sesleri alıyorsunuz. Ses yüksekliği de çok iyi. Son seste cızırdama yapmıyor fiyatına göre kristal netliğinde bir ses veriyor. Ipx8 su ve toz dayanıklılığı mevcut. Gün içinde 6 saat kadar kullandım şarjı çeyreğindeydi daha. 5 gün şarja takmadım. 5 gün hatta zorlarsanız 6 gün falan yaklaşık 7 saatlik kullanım ile dayanır. Dokunmatik olarak kontrolleri çok iyi. Sağ kulaklığa bir kere dokununca ses yükseliyor sola dokununca azalıyor. İki kere dokunursanız şarkı duruyor. Üç kere sağa dokunursanız sonrakine sola üç kere dokunursanız önceki şarkıya geçiyor. Uzun dokunursanız da Siri devreye giriyor. Bağlantısını yapmakta kolay tek bağlantı oluyor ve bir kere cihaza bağlandığınızda sonraki bağlanmalarda kapağı açmanız yeterli oluyor hemen bağlanıyor. Oyunlarda ses gecikmesi çok az. Mesafe testi yaptım telefonu evde bıraktım ve sokağa çıktım. Normal adımlarla yaklaşık 35 adım attım ve bağlantı 35. adımda kopmaya başladı. Ayrıca telefonun olduğu odanın kapısını kapattım ve en uçtaki odaya gittim hiç kopma olmadı. Type C girişli. Malzeme kalitesi de premium hissi veriyor. Mat siyah ve beyaz modeli var. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. :)
DÇ
DÇ
16 Haziran 2021, Çarşamba |
D**** Ç****
Harika bir kulaklık! Daha önce ensede kablosu olan bluetooth kulaklıkları kullanmıştım, şarjları yarım saat gitmiyordu. 4-5 şarkıdan sonra kapanıyordu. Yorumlara bakarak aldığım Taotronicsle yürüyüş yaparken günde 3-4 saat ten 4-5 gün müzik dinlediğim oluyor. Ses kalitesi çok iyi. Hem telefon hem de bilgisayarımla sorunsuz bağlandı. İster tek ister cift olarak kullanılabiliyor. Akıllı kontrol özelliği sayesinde parmak dokunuşlarıyla sesi artır azalt, çağrı yanıtla ya da parça değiştir komutları verebiliyorsunuz. Şarj kablosu telefonumun şarj kablosuyla aynı tip C, o nedele yanımda ayrıca kablo taşımama gerek kalmıyor. Mikrofon kalitesi de gayet iyi, telefon görüşmesi yaparken kulaklıkla konuştuğum anlaşılmıyor. Ev içinde telefondan uzaklaşıp odalar arasında dolaştığımda bile bağlantı kesilmiyor. Küçük kutusu hem şık hem fonksiyonel. Kutu üzerindeki mini led lambalar sarj seviyesini gösteriyor. Kulaklıklar mıknatısla tık diye hemen kutudaki yerine yerleşip şarj olmaya başlıyor. Kutudaki şarj göstergesi sıfırlanınca şarja takmanız gerekiyor. Şimdiye kadar kullanmaktan keyif aldığım en iyi teknolojik aletler arasında diyebilirim. Tereddüt ederek aldım, ama verdiğim paranın her kuruşu helal olsun. Hızlı kargo ve harika ürün için teşekkür ederim.
YK
YK
14 Nisan 2021, Çarşamba |
y**** k****
Harika. Ses çok net. Baslar çok belirgin. Derinlik iyi. Bağlantı hızlı ve sorunsuz. Malzeme kalitesi oldukça iyi. Dış sesleri fazla kesiyor. Yolda yürürken kaza bela olmaması için tek kullanmanızı tavsiye ederim.
SD
SD
31 Ağustos 2021, Salı |
S*** D****
ben ürünü 2 aydır kullanıyorum bunu da tavsiye ettiğim birine aldım bugüne kadar kullandığım en şahane kulaklık budur arkadaşlar 5 gündür şarj etmiyorum sürekli de kullanıyorum hala şarjı 2 diş. Ses kalitesinden bahsetmiyorum bile aşırı yeterli . elle tutuşu kalitesini de gözler önüne seriyor zaten. kesinlikle tavsiye ederi. bağlantı sorunu da hiç yaşamadım şu ana kadar . alın aldırın.
ÇD
ÇD
21 Ekim 2022, Cuma |
Ç**** D****
İlk İzlenimlerim Şunlar:
Ürünü almadan önce baya araştırdım Youtube'da birçok kanal zaten incelemesini yapmış sizde göz atabilirsiniz. Yani ürünü az çok bilmeme rağmen beni şaşırttı Bass kalitesi tizler çok iyi bu fiyat bandına en iyisi. Satıcıya Gelirsek bana istediğim ürünü gönderdi sanırım yeterli olacaktır. Ürünü almanızı tavsiye eder miyim ? Evet kesinlikle alabilirsiniz Arkadaşımdada Var 1 yıldır kullanıyor herhangi bir sıkıntı yaşamamış Süper dedi.
Değerlendirilen özelliklerSes KalitesiMikrofon KalitesiŞarjMalzeme Kalitesi
Kullanıcı bu ürünü OVY satıcısından aldı.
MÜ
MÜ
14 Temmuz 2022, Perşembe |
M**** Ü****
Ürünü alalı 7 aydan fazla olmuştur tamamen uzun kullanım incelemesidir.. Her şeyi on numara apple ile çok rahat kullanımı Bluetooth 5.0 üzeri cihazlarda ses kalitesi daha da güzelleşiyor ama benim kulağımda durmuyor yani öyle bir stili var ki kayıyor gidiyor eğer başka kulakliktan kaucuk kullanacaksaniz daha düzgün kullanabilirsiniz onun dışında ses kayma vs hiç yaşamadım bağlantı problemi olursa kapatıp açın düzelir ayda yılda 1 kere yapıyor o da yaparsa. Kulaklığın kasası o kadar dikkatli kullanmama rağmen maalesef çizilmelere dayanamadı ama öyle dikkatli bakmayınca belli olmuyor. Kısaca alacak kişilere tavsiyem ses kalitesi olarak bass ağırlıklı olan bir kulaklık olduğu icin eğer tiz sesler seviyorsanız ayar yaparak çok rahat o sesleri elde edebiliyorsunuz yani ben yaptım öncesinde müzik kulaklığım vardı bunu aldıktan sonra bir kere bile kullanmadım. Bende tek sorun kulağımın deliği mi küçük artık her neyse bir türlü tutturamadım yoksa koşarken vs kaucuk degistiriyorum kulağımda duruyor ama bu sefer istedigim o yalıtımli sesi elde edemiyorum o ayar size kalmış artık
MT
MT
05 Eylül 2021, Pazar |
m**** T****
İlk geldiği gün hemen denedim ve bir kulaklık daha erken gelirken diğeri daha geç geliyordu ve telefondan beş adım uzaklaşınca ses kesiliyordu fakat kulaklıkları yerine koyup kapağı kapattım ardından kapağı kaldırıp kulaklığın dokunmatik olan kısmına aynı anda dokundum ve kapanmasını bekledim elimi çektim ve kapağı tekrar kaparım açtık kısacası format attım hiç bir sorun kalmadı ve ses eşit geliyor en uzağa gitsem bile ses geliyor herşey mük yani
ED
ED
30 Eylül 2022, Cuma |
Emre D****
Satıcı berbat iade etmek istediğim ürünü tekrar geri yolladı ve 14 günlük süreci geçiştirdiği için iade olmadı ürünü paketi zarar görmüş diye geri yollamış paket 0 sıkıntısız alacak arkadaşların bilgisine başka satıcılardan alın Ürün mükemmel ses kalitesi mikrofon kalitesi ama bass benim için yeterli gelmedi bilginiz olsun satıcı berbat
Değerlendirilen özelliklerSes KalitesiMikrofon KalitesiŞarjMalzeme Kalitesi
Kullanıcı bu ürünü OVY satıcısından aldı.