Kiwi Koala All In One Katlanır Tekerlekli Minderli Lüks Mama Sandalyesi Değerlendirmeleri
08 Mayıs, Çar |
E*** A****
Fiyat performans.. Ama sanırım başka bi müşterinin iadesini bana tektar transfer etmişler poşetler yırtık, ürünün bi çok yerinde kılcak çizikler vardı..
NE
NE
04 Haziran, Sal |
N** E***
Daha öncesinde başka bir markanın basit bir mama sandalyesini kullanıyordum fakat bebeğimi ona oturtup güvensizlik yaşıyordum. Bu mama sandalyesini çok öncesinde yengemde görmüştüm byağı kullanışlı gelmişti. İlk izlenim olarak ürün pratik kullanışlı özellikle arkasında tekerleği olmasını sevmiştim ama ürünü kurarken bastırdığımda ileri geri gidiyordu. Kızımın zıplamasıyla bu şekilde harekwt eder gibime geliyor tekerleğinin olmasını şimdilik sevmedim sabir durması daha işime gelirdi. Mutfakta çok fazla vakit geçiriyorum ve bebeğim anakucağında durmaktan düz oturmayı öğrenemedi resmen. Şimdi mutfakta yere koyup bırakmak yerine mama sandalyesine oturtacağım. Yemek yemekten çok sırf bu sebepten aldım.
RenkSomon
MG
MG
08 Mayıs, Çar |
MERVE G****
Ürün tek kelime ile süper! Koltuğun Üç kademeli olması yemek tepsisini İkili olup ayrıca çıkarılıp yıkanabiliyor olması Mama sandalyesini boyunu istediğiniz gibi ayarlayabiliyor olmamız ürünün kurulumu her şeyi çok güzel ayrıca katlandığında arabanın bagajına konulup götürülebilir hantal bir ürün değil kalitesini beğendim gerçekten verilen parayı sonuna kadar hak ediyor Üretim yapan firmanın ellerine sağlık🫶🏻🫶🏻🫶🏻
RenkGri
HA
HA
01 Eylül, Paz |
H**** A****
İş görür şık ve pratik fakat malzeme kalitesi beklediğimden düşüktü elimde daha eski bı model var sımsıkı duruyorken bunda bosluklar ve trim sesleri var
FŞ
FŞ
03 Nisan, Çar |
F**** Ş****
Gri rengini aldım çok güzel sağlam her yerine ayrı ayrı ayar geçiliyor çok fonksiyonlu beğendim eksra minderli almıştım mindere çok gerek yok zaten kendi kumaşı baya yumuşak gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
RenkGri
II
II
28 Temmuz, Paz |
i**** i****
Ürün görseldeki gibi başarılı teşekkürler satıcıya
21 Ağustos, Çar |
E**** A****
Kullanışlı ve güzel
ŞK
ŞK
15 Aralık 2023, Cuma |
ş**** k***
Güzel, kurulumu kolaydı. Ama bence renk mavi olarak değilde lacivert olarak güncellenebilir. Daha açık renk beklemiştim. Kargolaması baya hızlıydı
AY
AY
16 Nisan, Sal |
AHMET Y****
Fazla para vermeye gerek yok kaliteli
ST
ST
03 Haziran, Pts |
s**** t****
Çok güzel bir mama sandalyesi
RenkSiyah