Lenovo Tab M10 (3rd Gen) 10.1" 3GB + 32GB Wifi + Bluetooth Tablet ZAAG0026TR Değerlendirmeleri
MA
MA
18 Ekim 2022, Salı |
Murat A****
Önceki telefonum lenovoydu, oyuncu laptopum lenovo, şimdi tabletimde lenovo oldu. Lenovodan her zaman memnun kaldim. Siparişim 1 gun de teslim edildi. Satıcıya ve aras kargoya teşekkürler. Daha pahalı ürünlere bakmaya gerek yok. Hafıza kartı taktinmı mis gibi kullan.
HE
HE
23 Ekim 2022, Pazar |
h**** e****
tablet 3. nesil içindeki işlemci unisoc tiger t610 .tab a8 de kullanıyorum muadili samsung a8 e göre ekranı kat kat kaliteli renkler muazzam ancak maksimum parlaklığı yüksek değil. uygulama açış hızı yine a8 den çok daha hızlı işlemcileri hemen hemen aynı olmasına rağmen çok daha seri bir tablet lenovo. pili malesef 5000mah ölçmedim ancak a8 den 2-3 saat civarı daha kısa ekran süresi verir. en önemli kısma geliyorum bu kadar güzel bir ekranla birlikte Disney-prime video-netflix -youtube tümü lisanslı ve 1080p çalışıyor. 2. nesil lenovolar ve huawei gibi tabletlerde bu mümkün değil. sonuç olarak en ucuz tüm platformaları destekleyen tablet bu ve ekranı mükemmel parlaklık dışında. oyun vs konusuna girmiyorum bilgim dışında sesi de hiç fena değil.
MT
MT
05 Kasım 2022, Cumartesi |
mahmud sami t****
Ürünü gerçekten çok beğendim. Fakat eksik olarak gördüğüm konu tablet kutusunda yazılı olan model adının (TB328FU) yazılması kılıf ve ekran koruyucu bulma konusunda oldukça yardımcı olurdu.
DY
DY
02 Kasım 2022, Çarşamba |
D**** y****
Ürün kamera dışında gayet başaralı. Tablet alacaklara önerim ürünülerin EOL tarihini mutlaka kontrol etsinler. lenovonun android-upgrade-matrix ni kontrol etsinler.Bu ürün 2025 yılına kadar güncelleme alacak
HD
HD
31 Ekim 2022, Pazartesi |
H**** D****
Ürünü yeğenime aldım. Biraz araştırma yaparak; dip fiyat olarak oyun,film, dizi amaçlı alınabilecek en iyi tablet olduğunu düşünüyorum. Benden alacağı tek eksi notu batarya kapasitesidir. Ses kalitesi hoşuma gitti. Stereo hoparlör mevcut.
AS
AS
07 Mart, Sal |
A**** S****
Ürünü uzun araştırmalar sonucunda aldım. Özellikle iptv ve netflix gayet başarılı bir şekilde çalışıyor ekran hakkını veriyor. Kasanın metal olması premium bir hava katmış. Satıcıda gerçekten ilgili ürünün arkasında duruyor. Bu fiyata alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü diyebilirim.
AT
AT
04 Kasım 2022, Cuma |
A**** T****
Tablet fiyat performans ürünü. Ekran kalitesi, hızı, sesi gayet başarılı. Benim için en önemli kısmı hizi idi. O da tatmin edici. Kamerası bir tablete göre normal, yani bunu alayım da güzel fotoğraflar çekeyim işine girmeyin ki tabletle bunu yapan yoktur herhalde. Tek sıkıntılı konu kılıf ve ekran koruyucu henüz bulamadım. O da yeni ürün olduğu icin olabilir.
FS
FS
02 Şubat, Per |
F**** S****
Güvenle alışveriş edilebilir kargo sorunsuz ve korunaklı bir şekilde geldi , ürün sıfır jelatininde geldi gayet güzeldi memnun kaldım
SÇ
SÇ
01 Nisan, Cts |
S**** Ç****
Ürün gayet akıyor. Sarj da istedigim gibi uzun gitmektedir.
Günü birlik kullanım için gayet tatminkar
NA
NA
27 Nisan, Per |
N**** A****
4 yaşındaki oğlum için aldım. O çok sevdi. Ürün paketleme gayet iyi teşekkür ederim.