Serabed Bamboo Full Yaylı Yatak Orta Sert 90 x 190 cm Değerlendirmeleri
05 Nisan 2023, Çarşamba |
Y**** A****
Bildirilenden 4 gün önce geldi, paketleme güzeldi, herhangi bir zarar almamıştı. Horoz Lojistik evin içine kadar bıraktı.
Yatak güzel, beklediğimin bir tık daha serti ama rahat, ilk seferde güzel uyudum. Malzeme kalitesi olarak çok yüksek olduğunu söyleyemem ama zaten o türlü bir şey de beklemiyordum. Kullanımla beraber ne kadar çöker ve deforme olur bilemiyorum ancak bazı yorumlarda söylendiği gibi ilk günden yayların ses yapması gibi bir durum yok.
03 Mayıs 2023, Çarşamba |
Y**** A****
Söylendiği zamandan bir hafta önce geldi, paketleme ve kargo konusunda problem yaşamadım. Evimin içine kadar bıraktılar.
Plastik koruyucuyu açınca biraz koku vardı ama bir kaç saate yok oldu. Yaklaşık 40 gündür kullanıyorum, problem yaşamadık, beklediğimiz gibi. Yaylardan ses gelmiyor, bel ağrısı yapmadı, kenarlardan kendisini bırakmadı. Eşim de ben de memnunuz.
SE
AM
AM
08 Şubat 2021, Pazartesi |
A**** M****
Annem ve babam için aldım çok güzel 10 numara beş yıldız bir yatak ,kaliteli dediğimiz firmaların ürünlerinden çok daha iyi sadece kargo eve çıkarmıyor buda normaldir . Hepsi buradaya teşekkürler kaliteli alış veriş yapabildiğimiz için
Ebatlar140 x 190 cm
SM
SM
31 Ekim 2023, Salı |
S*** M****
1 sene oldu alalı yatak berbat ilk zamanlar harikaydı daha sonra malesrf çöktü bebeğim oldu oturup emziriyorum kilolu değilim ve yatağın bir tarafı resmen çöktü diğer tarafı da yumaşadı ve acayip tüyleniyor iplikleri sökülüyor çok ama çok üzgünüm
Ebatlar160 x 200 cm
YT
YT
19 Ocak, Cum |
Y**** T****
Alalı 3 yıldı yatağın kenarları çöktü ortası havaya kalktı çok rahatsız etmeye başladı. Uzun ömürlü değil
Ebatlar160 x 200 cm
OÖ
OÖ
20 Haziran 2020, Cumartesi |
O*** Ö****
1ay kullandım yorumumu yazıyorum. Çok memnunum, sırt ağrılarım kalmadı. Tatlı yumuşak ipeksi bir dokuyla dokunmuş orta sert çok sert değil. Bir firma en kaliteli firmalardan bile daha iyi yorum alıyorsa boşuna değildir. Firma çok ilgili. Bir tek kargo şirketi kötü zamanında getirmiyor yoksa hemen kargoya verdiler. Yatak otellere yatak veren bir firmaymış yaylarını beğendim. İnanın bu yay istesekte bozulmaz gibi duruyor.
Ebatlar180 x 200 cm
MD
MD
31 Mayıs 2022, Salı |
M**** D****
Aldıktan sonra bir ay bel ağrısı çektim, orta sert bir yatak, yatağa alışma süresi normalde 1 hafta olur ama ben vardiya sistemiyle çalıştığım için bu süre bir ayı aştı, şuanda ne bel ağrısı ne sırt ağrısı çekiyorum, 12 saatten fazla uyuduğumda çekiyorum sadece oda benim bünyemle alakalı, çekinmeden alabilirsiniz, memnun kalacağınıza eminim.
Ebatlar90 x 190 cm
KS
KS
19 Mart 2021, Cuma |
k**** S****
Çok kaliteli sanki bir kat yükseldik kesinlikke tavsiye ederin
HY
HY
16 Kasım 2020, Pazartesi |
H**** Y****
Çok güzel ,tavsiye ederim, resimdeki şekilde geldi, kargo görevlilerine teşekkürler.