Ailupu Dokunmatik Tek Göz Elektrikli İndüksiyon Ocak Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (16)
Fotoğraflı değerlendirmeler (1)
TG
TG
15 Haziran 2019, Cumartesi |
T**** G**** (55) - Aydın
2 hafta kadar önce soba park satıcısından aldım. Satış özelliklerinde 24 ay garanti yazıyor ancak fatura gelmedi. hepsiburadaya siteden başvuru yaptım, hemen ilgilendiler ancak yine fatura gelmedi ve başvurumu kapadılar.
Hali ile 24 ay garanti yazmasına rağmen garanti yok. Fatura gelsede servis bilgisi yoktu zaten. Gelen belgelerde nasıl açarsın kaparsından başka birşey yok. Kullanımını sizin öğrenmeniz gerekiyor. Bu cihaz arıza yaparsada çöpe atmanız gerekir. 1 yıl dayanırsa sevineceğim.
Cihaza gelirsek, süper bir şey.
200 watt dan 2200 wata kadar seçim yapılabiliyor. Tuşları dokunmatik. Cihazın üzeri tamamen cam. Altında mıknatıslar var. Elektriğini açtığınızda, mıknatıslarla, üzerine koyduğunuz demir tencere etkileşime geçiyor ve öyle ısıtıyor. Isınan sadece üzerine koyduğunuz tencerenin demiri. Çok hızlı ısınıyor ve demir ısınınca içindeki yemekte hızla ısınıyor.
Hali ile üzerine sadece demir ve çelik koyarsanız ısıtıyor. Çelik diye aldığımız tencerelerin bir kısmının altı başka maddeden yapılıyor. Benim bir tenecere bu cihazda işe yaramadı. Tencerenin tabanı ve gövdesi demir yada çelik olmalı. Tabanı çelik yada demir değilse çalışmıyor. Taban çelik yada demir ama gövde başka malzeme ise, az ısıtır verimli olmaz.
Cihazda sadece üstündeki tencere ısınıyor, cihazın gövde ısınmıyor. Tencerenin durduğu yerede tencerenin ısısı hali ile geçiyor. Onun haricinde cihaz soğuk. Tencereyi kaldırın, üstüne elinizi koyun. Tencerenin bıraktığı sıcaklı oluyor sadece.
Zamanlamasını henüz çözemedim, kitabında açıklama diye bişey yok.
Mıknatıslarının ömrünüde bilmiyorum, umarım cihaz ve mıknatıslar uzun süre çalışır.
Gazlı ocak kadar çabuk ısıtıyor. Sürekli düşük vatta çalıştırıyorum. Yinede çok hızlı.
Umarım elektriğide çok az harcıyordur.
Üzerinde çok fazla gereksiz ışık şeritleri var. Lunapark oyuncağı gibi.
24 santimlik tencereyi koydum yinede kenarda boşluk kaldı. Cihaz küçük değil.
Üstü cam olduğundan temizlemesi çok kolay.
MT
MT
12 Temmuz 2018, Perşembe |
M**** T** (45) - Ankara
Ürünü iki gündür damıtmada kullanıyorum. Kullandığım tarihler 11-12 temmuz 2018. Oda içi sıcaklığı 28 derece. Ürün üzerindeki pişirme dairesi içine tabanı 24 cm olan 12 lt lik düdüklü çok rahat sığdı ve kenarlarından ikişer santim boşluk bile kaldı. 200w ve 400w ayarları tüm seçeneklerde değil, bazı seçeneklerde çalışıyor ör: Hot pot vb. Düdüklü tencereyi sabit sıcaklıkta tutmuyor, ısı sürekli yavaş yavaş yükseliyor. İster 2200 watt da olsun ister 200 watt da olsun, bazen yarım saat sonra bazen 1 saat sonra kendi kendine off konumuna geçiyor. Yani altını açım gidim televizyonun başına yok, birde bakmışsınız off konumuna ( bekleme moduna ) geçmiş. Fanı buzdolabının çalışma sesini duydurmayacak kadar yüksek. Ancak alışınca normal geliyor. Kullanım kılavuzu aşırı yetersiz ve Türkçe kullanım kılavuzu yok. Resimlerde gözüken kırmızı sarı motifli yerine siyah geldi ama kırmızıdan daha güzel gözüküyor. Kendi kendine kapanmasaydı ve ısıyı sabit tutabilseydi 5 yıldız verirdim ancak beklentilerimin çok aşağsında, benim yaptığım ısıtmada sırf az elektrik yaktığı ( 400w ) için iade etmiyorum, ancak ben tecrübelerimi yazayım dedim. Karar sizin arkadaşlar.
SA
SA
30 Kasım 2020, Pazartesi |
S******* A*** (50) - İSTANBUL
Ürün güzel. Hızlıca ısınıyor. Tahminimden daha büyük. Tencerelerimin çoğu ile çalışmadı. Uyarı: Tencerenize mıknatıs yapışıyorsa bu ocak ile çalışıyor demektir. İndüksiyonun cilvesi:)
Ürünün beni rahatsız eden kısmı fişe takılı iken, kapalı olduğu halde sürekli gazino gibi yanan ışıkları:) Fotoda gösterdim. Kapama ayarı varsa da ben bulamadım.
Kargo da çok hızlı geldi.

NÇ
NÇ
01 Şubat, Pts |
N***** Ç**** - Antalya
Paketleme güzeldi ürün görünüşten daha kaliteli ve kullanışlı ankastre özelliği var kablo biraz zayıf kargo biraz geç geldi ama beklediğime deydi başarılar
ÜS
ÜS
21 Aralık 2020, Pazartesi |
Ü**** S***** (68) - İstanbul
Kolay kullanımlı, verimi yüksek bir alet. Tek kusuru off durumuna getirince ışıkları yanmaya devam ediyor. Fişten çekmek gerekiyor. Bu anlamsız.
03 Ocak, Paz |
Abdullah B***** - Şanlıurfa
Özenle paketlenmiş şimdilik sorunsuz teslim aldım umarım ileride bir problem olursa garanti ile ilgili sorun çıkarmazlar
BB
BB
15 Mayıs 2020, Cuma |
b***** b***** (36) - Sivas
Ürün elime tahmini teslim tarihinden önce ulaştı ürün hakkında bilgi verecek olursak ürün ısıtma olarak çok iyi indüksiyonlu olduğu için her tencereye kullanamıyorsunuz ama kullandığınız tencerelerle mükemmel uyum
GB
GB
06 Ocak, Çar |
G****** b****** (28) - Afyon
4 saat kesintisiz çalışabiliyor zamanını ayarlamazsanız sadece 2 saat kesintisiz çalışır fakat gösterdiği değerler doğru değil. tam güçte 2200 watt da çalıştığnı gösterirken yaptığımız ölçümlerde ancak 1600 1700 watt da çalışabiliyor.
TO
TO
15 Eylül 2020, Salı |
t**** o*** (42) - İstanbul
cihaz güzel, düşündüğüm kadar kuvvetli değil. ancak 2200 watt. tavsiye ederim.
IT
EK
EK
11 Mayıs 2019, Cumartesi |
Emin K**** (36) - İzmir
Başarılı bir ürün bu fiyata çok uygun tavsiye ederim
SK
SK
26 Haziran 2020, Cuma |
s***** k****
Ürün elime ulaştı denedim harika anında suyu ısıtıyor .. fakat çok kötü bir özelliği var her başlattığınızda 2200 watda başlıyor ..invertor kendini kapatıyor bu sebepten iade edebilirim.
GY
GY
01 Temmuz 2018, Pazar |
g***** y**** (46)
Süper bir ürün kesinlikle tavsıye edıyorum
EA
AY