ByLizard Honda Cbf 150 Arka Çanta Topcase Uyumlu Motosiklet Branda Örtü Çadır Değerlendirmeleri
ŞA
ŞA
21 Kasım 2022, Pazartesi |
Şeyma A****
Soru cevaplarda superboy da çanta varsa uyumlu olacağını söylendiği halde benim motoruma olmadı, ön kısımda lastik var ama yanlarda yok bu yüzden ne arkayı ne yanları kavramıyor. Sağ ve sol arkaya taş koydum buna rağmen rüzgarda yanlardan havalandı. sağdan ayak marşını dışa alıp brandayı motora sabitledim, aynaya da bandana ile bağladım tutsun diye. Bunların amacı ön ve arka lastikten tutup motoru korumak değil mi? Ben yanımda taş mı taşıyacağım??
TD
TD
21 Ekim 2022, Cuma |
T**** D****
Ürün gayet kullanışlı ve bu fiyata göre çok çok iyi almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
MK
MK
04 Nisan 2022, Pazartesi |
Merve K****
Ürünü indirimdeyken eşime almıştım. Çok beğendi ve severek kullanıyor. Motoru honda cbf 2010 model arka çantalı.. Ürün motorun üzerini net olarak kapatıyor sanki özel dikilmiş gibi tam uydu. Su geçirmez özelliği ayrıca çok iyi biz çok beğendik.
FT
FT
29 Ağustos 2022, Pazartesi |
Freedom T****
Ürün fena değil. Ama Kargo firmasında yaşanan problem. Tam anlamıyla rezalet. Tam 1 hafta içinde ürün elime ulaştı. O-da nasıl, aramadığım yer kalmadı. Aslında Kargo ismin değiştirmek lazım. İsmine tamamen zıt bir şekilde hizmet vermekte
SE
SE
03 Haziran 2022, Cuma |
S**** E****
Motoru çantalı olarak gayet güzel kapladı kargolama çok basitti malzeme ince bir malzeme ama ürün fiyatini hakediyor ilk izlenimde memnun kaldım (CBF150)
ÖS
MB
MB
01 Aralık 2022, Perşembe |
m**** b****
İyi bir branda alana kadar iş görür motoru arka bagajla beraber güzel kapattı malzeme çok ince kargo geç geldi saklama torbası güzel detay
ÖÖ
ÖÖ
24 Ekim 2022, Pazartesi |
Önder Ö****
Ürün moturun üzerinde emanet gibi duruyor alttan baglama lastik veya geçmeli klipsli olsa daha iyi olacak mış çünkü rüzgarlı havalarda uçma ihtimali çok yüksek açıkçası ben çok beğenmedim
HD
HA
HA
28 Eylül 2022, Çarşamba |
h**** a****
Görseldekiyle gelen ürünün rengi farklı kalitesi de idare eder fiyatına göre