Huawei Band 6 - Grafit Siyahı Değerlendirmeleri
DM
DM
05 Mart 2022, Cumartesi |
d**** m****
Kaliteli ve güvenilir hizmetlerinden dolayı hepsiburada ailesine teşekkür ederim. Saati sipariş verdikten 2 gün sonra elimize ulaştı. 2 gündür kullanıyoruz ve çok sevdik. Ekran çözünürlüğü çok iyi.Tema olarak kendi resminizi koyduğunuzda telefondaki kadar net gösteriyor. Gelen mesajlardaki tüm yazı karakterlerini algılıyor sadece emojiler gözükmüyor. Uzun mesajların yarısını okuyabiliyorsunuz devamını göstermiyor. Iphone telefonumla bağlantılı kullanıyorum ve bundan dolayı müzik oynatma ile fotoğraf çekme modlarını saat üzerinden kullanamıyoruz. (Belki bir çözümü vardır ben görememişimdir) Onun dışında her şey aktif çalışıyor. Uygulamadaki bazı tema resimlerini ekledim.
RenkPembe
SÇ
SÇ
12 Nisan 2022, Salı |
S**** Ç****
1.Ürün çok güzel ama...
İphone 6s ile uyumlu değil (uzaktan deklanşör Kamera seçeneği yok. (Müzik dinleme uygulaması yok).(Tansiyon ölçme yok).(kalp ritmi ölçme yok)
Adımsayar var - hava durumu var - bildirim izin verirseniz var - gelen çağrıyı görme ve reddetme var - ekran teması bolca var istediğiniz resmi ekleme yok - spor aktiviteleri var ama etkin değil kullanılmıyor.- Bluetooth 5-10 m uzağa kadar etkili - Uyku durumu var - Kanda ki oksijeni hesaplama var (Deri üstünden nasıl hesaplıyorsa artık)
ANDROİD de nasıl bilmiyorum HUAWEİ telefona uyumlu sadece tüm özellikleri çalışıyor seyrettiğim videolar hep huawei telefon ile çekilmiş.Almadan önce saçma sapan soru soracağınıza bunları sorun ona göre alın yok kordon yok su teması sormayın bunları sorun.Bazı yorumlar aldatıcı bazıları aydınlatıcı.. kordon renklerini ekledim ki sormayın diye..Kolay kurulumu var hemen güncelleme yapın eski versiyon çünkü..
SC
SC
21 Ağustos 2022, Pazar |
S**** C****
Serinin 4 serisini kullanıyordum,rakip firmanın saatine geçtim, pişman oldum,tekrar 6 serisi ile devam ediyorum,pili uzun süreli, ölçümleri doğru ( bir süre saat ile birlikte kullandım, saatin ölçümlerinin hatalı olduğundan supheleniyordum, doğruymuş!) ücretsiz saat yüzü seçeneği çok fazla,kurcaladikca bir sürü ise yarayan özelliğini göreceksiniz, mutluyum, memnunum, tavsiye ederim.
AK
AK
21 Mayıs 2021, Cuma |
A**** K***
Anneler günü hediyem.Çok severek kullanıyorum.Tam bir haftadır takıyorum hala şarjı bitmedi.
RenkTuruncu
AA
AA
20 Kasım 2021, Cumartesi |
AHMAD A****
Harika çok güzel oğluma aldım çok beğendi fiati uygun bence siz almayı tafsye ederım içind işik kalp olçumu O² olçumu uyku olçumu hava durumu zamanlayıcı ayalacı çok değişik sporlar var istediğiniz spor var yani için de çok şey var sade bu şeyler değil daha çok şey var siz aldınğiz zamanında keşefedin
CA
CA
21 Mayıs 2021, Cuma |
C** A****
Birkaç gün önce Huawei Band 6'mı sipariş ettim ve dün elime ulaştı. Bendeki renk Amber Gündoğumu (Turuncu). Gerçekten hoş bir akıllı bileklik olduğunu söyleyebilirim. Aslında ekran büyüklüğüne ve özelliklerine baktığımızda bize akıllı saat deneyimini rahatlıkla sunuyor. Benim için tek eksiği uygulamada yapabildikleriniz çok az. En azından otomatik olarak rahatsız etme moduna alma ve bilekliği kaldırdığında açılma özelliğini kapatabilmeyi beklerdim. Kayışı çıkartılamıyor diye biliyordum ancak çıkartılabiliyor. İnternette ararsanız zor da olsa nasıl yapıldığını bulabiliyorsunuz.
RenkTuruncu
SR
SR
08 Mayıs 2021, Cumartesi |
s**** r****
Çok şık bir akıllı saat bileklik. Ekran kalitesi çok iyi. Günlük hayattaki tüm ihtiyaçları karşılıyor. Gelen arama ve mesajları görebiliyorsunuz. Egzersiz modları kullanıslı. Uyku ve stres takibi çok iyi. İphone ile kullanımda, fotoğraf çekme, müzik gibi özelliklerini kullanılmıyor. Keşke onları da kullanabilseydim..
RenkPembe
EE
EE
11 Mart, Cts |
Efsun E****
8 aylık deneyimlerim ışığında yaptığım yorum: Ürün gerçektende çok güzel uykuda da herhangi bir şeyde de ölçüm yanlışı yok nabzımı bile saniye saniye ölçüyor adımlarım doğru ve efsane bir kolaylık sağlıyor telefonuma otomatik bağlanıyor uğraştırmıyor su geçirmezliğini test edemedim ama gittiğim havuzda bir kız dalış yaparken takıyordu ve uzun zamandır taktığı ve bir sıkıntı yaşamadığını öğrendim yani kullanabilirsiniz ama ben yinede korktum kordonu gayet iyi yumuşak acıtmıyor terletmiyor çok sıkı takan biri olmama rağmen gece uyurken falan hiç zorlanmıyorum hatta bazen yokmuş gibi geliyor banyoya girerken çıkarmayı unutuyorum şarjı acayip uzun gidiyor bir hafta gidiyor net sizi uğraştırmıyor ki zaten bir saatten daha kısa sürede hemen şarj oluyor spor ölçümleri çok iyi ve yeterli sadece koşuda 020 km biraz daha fazla ölçebiliyor ama benim için sıkıntı değil sonradan ayarlama imkanı veriyor zaten size harika bir özellik ip atlarken bile sayılar doğru takıldığım yerleri söylüyor sadece fitness konusunda daha fazla olsun isterdim çünkü ben kas çalışıyorum ve o bakımdan sadece güç modu var yine kötü değil harika spor konusunda baya yeterli buz pateni yaparken bile kullanabiliyorum hiçbir sorun yok ekranı çok sağlam her yere vuran biri olmama ve 8 aydır kullanmama rağmen çok ufak bir çizik olmuş sadece ekran kalitesi çok iyi okunaklı spor yaparken aynı anda müzik değiştirmek acayip rahat saatteki akıllı alarm çok iyi işliyor bütün her şeyini kullandım saatin ve diyebilirim ki cidden cidden cidden çok başarılı kesinlikle alın her türlü işinizi görür ama spor yapanlar bana daha çok hak vericektir bu saati aldıktan sonra gerçekten başarılı ve bir sürü testten geçirdiğim bir saat gerek uyku gerek spor gerek adımlar olarak hayatımın farkına varmamı sağlayan bir saatti benim için alın korkmayın ve herkese aldırın 💗
Kullanıcı bu ürünü bytekbilgisayar satıcısından aldı.
MT
MT
11 Ağustos 2021, Çarşamba |
M**** T****
Öncelikle ürün tasarımı çok güzel.Ekran kalitesi ve genişliği gayet güzel.Pikseller sayılmıyor.Kordon kaliteli.
Uyku takibi çok detaylı ve doğru ölçümler yapıyor.O2 ve stres ölçümleri güzel fakat nabız ölçümünde biraz sapmalar olabiliyor. Bunun dışında diğer özellikleri ve uygulamada bulunan tavsiyeler on numara.Batarya aktif kullanımda bile 9-10 gün gidiyor.96 spor modu aşırı iyi çoğunu bilmiyorum.Farklı sporlarla uğraşanlar adına yararlı.Cihaz gayet iyi.Önerilir :)
03 Haziran 2022, Cuma |
r**** b****