Reeder Reefit S2 Lite Akıllı Bileklik Değerlendirmeleri
EÜ
EÜ
02 Mart 2022, Çarşamba |
E**** Ü****
Akıllı bileklik meşhur markanın yarısının altında fiyata aldım. Şon derece şık ve kullanışlı. FitPro uygulamasını akıllı telefonunuza indirip bileklik ile eşleştirme yapıyorsunuz. İçinden çıkan kılavuz yeterli. Üreticinin Reeder / Reefit S2 Lite Akıllı Bileklik kendi web sitesinde ürünün özellikleri kurulumu hem görsel hemde videolarla son derece açıklayıcı olarak anlatılmış. Üreticinin web sitesini google'dan bulabilirsiniz. Ekran görüntüsü temaları aydınlığı son derece güzel. Tasarımı büyüklüğü Miband 4 ile hemen hemen aynı diyebilirim. Gövdesi biraz daha kalın duruyor son derece kaliteli malzemeler ile üretilmiş, oyuncak gibi durmuyor. Şarj etmek için kordonunu her seferinde sökmenize gerek yok. arkasında şarj kablosunun geleceği yer var. şarj kablosunu mıknatıslı yapmışlar. şarj olacağı yere kendiliğinden yapışıp kalıyor. Bu kısmı çok beğendim. Ekran temaları çok güzel dilediğinizi beğendiğinizi seçiyorsunuz. Ekran dokunmatik değil, uygulamalar için kaydıramıyorsunuz. Uygulamalar için alttaki menü tuşuna kısa süreli basarak uygulamalar arası geçiş yapıyorsunuz. İstediğiniz uygulamaya geldiğiniz zaman aynı menü tuşuna biraz uzun basarak seçim yapıyorsunuz. Uygulamalar menüler, menü geçişleri son derece basit ve kullanışlı. Özetle Oyuncak saat değil Miband 4 imajı var. Ürün kutusundan 2 senelik garanti belgesi de çıkıyor. Ben tavsiye ederim. Reeder Türk Markası. Aynı markanın tabletini alıp kullanmıştım ve yine memnun kalmıştım. Satıcı orjinal ambalajıyla emniyet jelatinleri açılmamış sıfır olarak patpat naylonlarla son derece muntazam sararak hemen kargolamış. Ürünü fabrikadan çıktıktan sonra ilk defa sizin dokunmanızın verdiği heyecanı duymak güzel. Ürünü sıfır ambalajıyla hızla güzel paketlemeyle gönderen satıcı NesTech firması çalışanlarına, gönderen kargo çalışanlarına ve ürünleri her zaman piyasa fiyatından daha hesaplı almamızı sağlayan hepsiburada.com çalışanlarına çok teşekkür ederim....
Kullanıcı bu ürünü NesTech satıcısından aldı.
TB
TB
14 Ekim 2022, Cuma |
T**** B****
Ürün fiyatına göre iş görü sırf saate bakmak için bile alınabilir fazla paralar vermeye gerek yok kullanımı ve kurulumu kolay kargoda hızlı geldi Hepsiburada ya ve çalışanlarına teşekkür ediyorum
NÇ
NÇ
18 Ağustos 2022, Perşembe |
N**** Ç****
Ürün de çok güzel seçenekler var ayar konusunda. Ama alacaklara önden şunu belirteyim bence en büyük eksklik arama ve bildirimleeden haneriniz olmuyor. Yani bileklik bunu bildemiyor. Ama çok gereksiz yere kamerqyı açıp gotoğraf çekilebiliyor. Bunlar dışında bu fiyata bence çok iyi bir seçenek.
HG
HG
14 Nisan 2022, Perşembe |
H**** G****
Guzel urun fiyatina gore cok sik ve guzel duruyo kutusuuda baya ozenliydi fiyati icin guzel urun almak isteyenler cekinmeden alabilir
IY
IY
20 Ekim 2022, Perşembe |
ibrahim y****
ürün gayet hızlı bir şekilde elime ulaştı mümadil olan daha pahalı markaların yaptığı her şeyi yapıyor bence yeterli
EE
EE
19 Temmuz 2022, Salı |
Ensari E***
Ürün fiyatına göre iyi ilk başta kullanımı zor biraz uğraştıktan sonra kullanmayı öğreniyorsunuz ekran full dokunmatik değil sadece ekran üzerinde küçük bir yovarlak şeklinde desen var ona basıp uygulamaları geçiyorsunuz kullanmak istediğiniz uygulamayı Desenin olduğu bölümü biraz basılı tutuyorsunuz yeni kullanıyorum uzun ömürlü olurmu bilmiyorum
SD
SD
27 Mayıs 2022, Cuma |
S**** D****
Kilolu olduğum için bileğimde küçük durdu zayıflar için ideal parasına göre iyi
Paket ezilmiş ama saat sağlam.
FA
FA
26 Aralık 2022, Pazartesi |
Faruk A****
Ürün çok güzel ben beğendim fiyatı na göre çok iyi
RD
RD
20 Ekim 2022, Perşembe |
R**** D****
Tavsiye ederim kızım çok sevindi,
YU
YU