Samsung VCC4780V32/XTR Hepa Filtreli 2000W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Değerlendirmeleri
HÖ
HÖ
11 Şubat 2014, Salı |
H**** Ö****
ürün çok kısa zaman içinde elime geçti. Yıkamadan yeni gelen halımı süpürdüm ve içinden çıkan tozu tuyu kılı gözlerimle görünce şaşırdım. Çoğu kişi emiş gücü zamanla azalıyor demiş. Fakat süpürge de haklı o kadar tozu çekmek kolay değil arada filtresini temizlemek gerekiyor :) kesinlikle tavsiye ederm ..
MU
MU
22 Ekim 2014, Çarşamba |
MURAT U***
Ürün hasta ve çocuklar için tasarlanmış gibi. Hepa filtre teknolojisi farkında olmadığımız tozları bile hapsediyor.Normal süpürgelerden çok çok iyi.
RK
RK
11 Aralık 2013, Çarşamba |
R**** K****
ürünü yaklaşık 1 sene önce aldım kullanıyorum ve gayet memnunum her makina gibi artıları ve eksileri var
+ emiş gücü çok güzel
+ ufak
+ toz haznesi çok pratik ve yeteri kadar büyük
+ sessiz
+ malzeme kalitesi güzel
+ 2 adet hepa fitre
+ benim aldıgım makinada pet brush çıktı halıdan saç kıl ne varsa söküyo alıyo
- hepa fitresi çok ufak o yüzden sık sık temizlemek gerekiyo
- eksoz filtresi kagıttan yıkandımı kendinden geçiyo
- hortumu sadece tek taraktan dönüyo makinaya takılan tarafı sabit kullanım sırasında sıkıntı çıkarıyo
- hepa fitresini zamanında temizlemezseniz hiç çekmiyo
AD
AD
18 Haziran 2015, Perşembe |
A**** D****
Süpürge gayet güzel. Özellikle emiş gücü 370watt olması çok iyi. Fayansa yapışıyor resmen. Süpürge alacak arkadaşlar önemli olan emiş gücü buna dikkat etsinler
YK
YK
23 Temmuz 2015, Perşembe |
Yüksel K****
ÖNCELİKLE TOZ TORBASI TAM BİR EZİYETTİ EŞİME. HEPA FİLTRE İSE MUHTEŞEM. HAZNEYİ BOŞALT. FİLTREYİ ARADA BİR YIKA. AYRICA GÜÇ AYARLAMALI 2000 W KUVVETİNDE EN İYİ SÜPÜRGE BU. ÇEKİŞ GÜCÜ GAYET İYİ. EV GERÇEKTEN TEMİZLENDİ ESKİ SÜPÜRGENİN KÖTÜ PERFORMANSINDAN SONRA MEMNUNUZ.
ŞD
ŞD
25 Aralık 2014, Perşembe |
şendoğan d****
Kesinlikle alırsanız pişman olmazsınız. fiyatı ucuz bu ürün çekmez demeyin muadilleri başka markalar 500tl civarı. Temizlemesi kolay pratik.
YY
YY
29 Haziran 2015, Pazartesi |
Y**** Y****
1 YILDIR KULLANIYORUZ ÇOK MEMNUN KALDIK.BUNUN ÜZERİNE ANNEMİZEDE SİPARİŞ VERDİK.TAVSİYE EDERİM.
HÇ
HÇ
10 Şubat 2014, Pazartesi |
Hilal Ç****
Aldığımız gibi ilk denemeyi yaptık. Ürün çok kullanışlı, küçük ve güçlü. Her gün temizlenen evden bu kadar toz çıkacağını tahmin etmemiştim. Kesinlikle almaya değer.
NY
NY
10 Şubat 2014, Pazartesi |
N**** Y****
Toz torbasız modelleri çok araştırdım. Kesinlikle çok yüksek paralar vermeye gerek yok. Fiyat performans olarak çok başarılı bir ürün. Sesi aşırı değil, normal. Ufak, fazla yer kaplamıyor. Emiş gücü çok kuvvetli. Kablo uzunluğu da yeterli. Temizlemesi de kolay. Tereddüt etmeyin, memnun kalacaksınız. En iyi fiyatı her zamanki gibi burada buldum. Teşekkür ediyorum.
SK
SK
23 Ekim 2013, Çarşamba |
SERKAN K****
boyutu çok güzel, hem kullanmada hem de saklamada sıkıntı yaratmıyor, son güçte biraz sesli ama aşırı rahatsız edici bir ses değil, emiş mevzusuna gelince tek kelime ile mükemmel, boruyu tavana tutun orada asılı kalıyor, kesinlikle tavsiye ediyorum.