Sen On Yedi Yaşımsın - Miraç Çağrı Aktaş Değerlendirmeleri
Ürün detayına git

Sadece satın alanlar (54)
Fotoğraflı değerlendirmeler (0)
EG
EG
12 Şubat, Cum |
ece g***** - Adıyaman
Hızlı kargo güvenilir satıcı teşekkürler Hepsiburada
RÇ
RÇ
11 Ağustos 2020, Salı |
R****** Ç** - Kayseri
çok güzel kitap hızlı teslimat teşekkürler
AK
ST
ST
19 Mart 2019, Salı |
Serhat T********* (29) - Kars
Çok güzel bir kitap şiddetle okuyun
FS
HP
HP
24 Aralık 2018, Pazartesi |
H***** P********** (22)
Gerçekten sevgiyi yaşayan birinin bu kitaba kötü deme şansı yok kötü yorum yapanlar aşkı daha yaşamamış insanlardır ben kitap okumayı sevmem bi kaç saat önce kitaba başladım ve bitmesine çok az kaldı o kişinin çoğu yaşadığı şeyi yaşadığım için belki bu kadar beğendim ama ağladım içim acidi gerçekten sevmiş birinin bu kitaptan keyif almama şansı yok
SY
SY
25 Nisan 2017, Salı |
satakuru y***** (34) - Şırnak
kitap uslup olarak ögüt vermesi kendini inandırmak için okuru yönlendirir havada olması vasat..Zümra dan bahsediyorsun kitabın yarısında hikaye bitiyor.. başlıyor 94 doğumlu miraç kardeşimiz ögüt vermeye.. Sen ilk başta Zümra nın kalbine inmeyi bilmelisin ki ögüt verecek duruma gelmelisin..
AD
AD
09 Mart 2018, Cuma |
A***** D******* (44) - Zonguldak
12 YAŞINDAKİ BİR KIZ ÇOCUĞU OLARAK KİTABI ÇOK İYİ BULDUM.
SG
SG
14 Temmuz 2018, Cumartesi |
s**** g***** (34) - Rize
Yıldızsız olsa yıldızsız olarak işaretlerdim. Yarım bıraktığım bir kitap vardı. Bu ikincisi oldu. 17 yaşa bile hitap etmeyecek bir kitap. İnsan bu kitabı değil okumak için oynaması için bile çocuğa vermez. İlkokul öğrencilerine sayfalarından uçak yapılması amacıyla dağıtılabilecek bir yapıt olmuş. İyi yorum yapanlara şaşırmadım çünkü her ürünün bir gideri vardır. Hitap ettiği yaş ile aynı düşünen erişkinlerin olması gayet doğal. En çok okuması gereken kişi yazarımızdır. Eksiğini net görene kadar okumalıdır. Sakın almayın. Bu kitapta olmamış. Belki yazarımız sonraki kitaplarında daha çok çalışıp başarıyı sağlar...
BY
BY
22 Ağustos 2018, Çarşamba |
Başak Y***** (38) - İstanbul
Hizli teslimat icin tesekkurler :)
İK
İK
05 Mayıs 2017, Cuma |
İlayda K*** (19) - Bingöl
çok beğendim tek solukta okudum kesinlikle tavsiye ediyorum ve parasını sonuna kadar da hak ediyor.
YA
YA
18 Şubat 2017, Cumartesi |
Yasin A****** (26) - İçel
Zaman geçirmek için ideal bir kitap.Hepsiburada güvencesi ve fiyatıyla almak bir başka güzel.
AA
AA
02 Mayıs 2018, Çarşamba |
Alkan A**** (42) - Siirt
Ürün Gayet iyi tereddütsüz alabilirsiniz.
EŞ
EŞ
15 Nisan 2017, Cumartesi |
emir ş***** (19) - Antalya
kitap gerçekten çok güzel anlatıcı çok güzel anlatmış olayı okurken insan daha bir garip oluyor okudukça okuyası geliyor siz okur severlerr tavsiye ederıyorum
OT
MB
MB
11 Nisan 2017, Salı |
MEHMET B******* (2) - Ankara
kitabı çok satanlarda gördüm merak ettim aldim yorumlarda da kitabin güzel olduğunu söylüyolar tam da o arada kitap yari fiyatina satiliyodu ucuz aldim yani 7.50 TL ye aldim kirtasiyelerde 15 TL internetten hepsiburadadan almak daha karli şiddetle tavsiye ederim 4 yildizin sebebi kargocular beni beklettiler aras kargo nun suçu gerçi
AÖ
AÖ
05 Nisan 2017, Çarşamba |
ALİ Ö****** (29) - Şırnak
Öncelikle kitap isminde de anlaşılacağı üzerine genç yaştaki kardeşlerimize hitap etmekte.Ben okurken bunu gözlemledim.Karşılıksız bir aşk için verilen emek üzerine sıkıcı detaylara inilen bir kitap.Sizleri alıp götürücü bir hikayesi falan yok.Açıkçası benim beklentilerimle uyuşmadı.Almak isteyen arkadaşlara tavsiyem benim gibi orta yaşlara yakınsanız tavsiye etmem.Ama genç arkadaşlar alabilirler...
CR
CR
29 Mart 2017, Çarşamba |
Caner R**** - Ankara
Kitaba daha başlama fırsatım olmadı ancak yorumlara göre gayet iyi bir kitap.
Kargo İse ; Ayın 24'ün de toplu olarak 11 adet kitap aldım. 27'sinde kargoya verilir yazıyordu, biraz bekleyeceğim sandım ama tam tersi ertesi gün kargoya verildi. 27'sinde de teslim aldım. Sorunsuz ve gayet hızlı. Teşekkürler.
DD
DD
09 Mart 2017, Perşembe |
Duygu D***** - İstanbul
Sanki kitap benim için yazılmışçasına harika, asla sıkılmiycağınız ve kesinlikle okumayı bırakamayacağınız bir kitap. Kesinlikle tavsiye ediyorum.