Asus ROG Strix GeForce GTX 1660 Ti OC Gaming 6GB 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (ROG-STRIX-GTX1660TI-O6G-GAMING) Değerlendirmeleri
Öne çıkan özellikler
MA
MA
20 Nisan 2021, Salı |
M**** A****
GTX desede RTX'in en iyi giriş kartıdır. Red Dead Redemption 2 oyununda 2K-144HZ High ayarlarında bile kusursuz. Fazla Anlatmaya gerek yok.
Değerlendirilen özelliklerSes SeviyesiPerformansHız
KS
KS
05 Mart 2020, Perşembe |
Kerem S****
Ürün kaliteli ve orijinal kapalı kutu. Hepsiburada'ya çok teşekkür ediyorum. Ürünü sipariş ettikten kısa bir süre sonra onayladı ve ertesi gün elime sorunsuz ulaştı. Satıcıyı herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Ayrıca Hepsijet'e de teşekkür ederim. Hepsiburada mükemmelsin.
ÖC
ÖC
02 Haziran 2020, Salı |
Ö**** C****
Soğutması çok iyi boşta ve hafif grafik gerektiren işlemlerde fan dahi açmıyor. Rgb aydınlatması yetersiz, bu serinin en iyi kartı zaten tartışmasız.Sogutma performansı ile O.c da sınırları çok rahat zorlayabilirsiniz.
AK
AK
29 Mayıs 2020, Cuma |
a*** k****
Ürünü kullanımlarım sonucunda en sert oyunlarda 51 dereceyi geçtiğini görmedim masaüstü kullanımda fanlar %23 seviyesinde devamlı dönüyordu 0 db özelliğinin neden devreye girmediğini anlamıyordum gpu tweak falan her şeyi denedim en son kartın üzerinde q mod p mod tuşunu p moddan q moda alıp reset atınca 55 dereceye kadar fanların çalışmadığını öyle keşfettim kartı zaten bilen biliyor asus farkı en iyi 1660ti kart olduğu kesin. Frekans hızı 1890mhz desede pubg d 2025mhz frekansa kadar otomatik kendisinin overclock yaptığını gördüm
ÖP
ÖP
10 Eylül 2019, Salı |
özgür p****
Bilgisayarımda Crossfire sistemini kullanıyordum 2x Rx480 ekran kartı ile ama iyiki bu kartı satın almışım kesinlikle parasının karşılığını fazlasıyle veren bir kart.
Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ekran kartı.
Oyunları 2k Çözünürlükde grafik ayarları Ultrada olacak şekilde 80-90 fps arasında.
CA
CA
12 Mayıs 2019, Pazar |
Celalettin A****
Hepsiburadaya teşekkürler. Kartı anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum, indirimdeyken alınması gereken bir kart.
EK
EK
09 Aralık 2020, Çarşamba |
E**** K**
Canavar canavar. Bütün oyunları oynatıyor. Bazılarında full ayar oynanmıyor tabi ama o çok önemli değil.
SK
SK
29 Mayıs 2020, Cuma |
S*** K***
Sorunlu olan MSİ 1660 Super Gaming X kartı iade ettikten sonra bu ürünü satın aldım. Gerek performans olarak gerek soğutması diğer üründen kat ve kat iyi. Gönül rahatlığı ile alınabilir. Hızlı kargo için de ayrı teşekkür ederim.
MY
MY
04 Temmuz 2020, Cumartesi |
m**** y****
Fiyat performans ürünü gerçekten yeni nesilin en iyi kartlarından satıcıda hemen kargoladı üzmedi iyi çalişmalar dilerim
OA
OA