Barbie Muhteşem Malibu Evi Dly32 Değerlendirmeleri
EN
EN
13 Ekim 2022, Perşembe |
E**** N****
Dly32 kodlu ürünü aldim ancak bana fgx57 olan, yarı fiyatindan bile daha düşük fiyatlı baska bir ev modeli göndermişler maalesef,alacak olanlar tekrar düşünsün. Şimdi bu ürün benim aldigim fiyatin iki katindan fazla(1 haftada bu fiyat artışı da takdire şayan), o nedenle digerini iade edip bunu tekrar sipariş veremiyorum. Hepsiburada hatayi telafi edeceğini söyledi, umarım telafi edilir çünkü kızımın doğumgünü hediyesi idi. Sürecin devami ile ilgili yorumumu güncelleyeceğim
Kullanıcı bu ürünü CarrefourSA satıcısından aldı.
PU
PU
18 Mayıs 2019, Cumartesi |
PINAR U****
Kutu da hasar yok , ürün harika , kızımla birlikte oynuyoruz , satıcıyı kesinlikle tavsiye ediyorum hem uygun fiyatlı hem kaliteli eksik kırık hiç birşeyi yok bütün haliyle sorunsuz , benim bile oynayasım geldi ;) 😁👍🏻 teşekkürler ayrıca hızlı kargo yaptığınız için teşekkür ederim çooook teşekkürler 🙏🏻
Kullanıcı bu ürünü Chivago satıcısından aldı.
GY
GY
10 Ekim 2022, Pazartesi |
G**** Y****
malibu evi görselde görünen bana gönderilen başka bir ev
Kullanıcı bu ürünü CarrefourSA satıcısından aldı.
CK
CK
14 Haziran 2021, Pazartesi |
C**** K****
Kızım severek oynuyor.. kurulumu basit..birkaç parça yerleştiriyoruz sadece.. oldukça büyük yer kaplıyor ama katlanması avantaj
Kullanıcı bu ürünü cinarsaatoyuncak satıcısından aldı.
ED
ED
18 Ocak 2022, Salı |
e**** D****
Biz sarı kutulu olani sipariş vermisdik. Bize pembe kutulu daha uygun olanı gönderilmiş.
Kullanıcı bu ürünü ÇINAR TOYS satıcısından aldı.
CE
CE
19 Aralık 2020, Cumartesi |
Cansu E****
Barbie evini alalı 1 seneden fazla oldu kızlarım hala sıkılmadan oynuyorlar. Bence basit ufak oyuncaklardan çok alacağınıza bundan alın rahat edin.
MO
MO
31 Temmuz 2020, Cuma |
M**** O****
Hiç sorunsuz geldi ürünümüz ve hemen kargoya verildiği için kızım çok mutlu oldu.Gece istediğimiz ürün sabah kargoya verilmişti. Teşekkürederim.
Kullanıcı bu ürünü ANAOKULUMARKET satıcısından aldı.
ÖD
ÖD
29 Ağustos 2020, Cumartesi |
ö**** d****
Ev çok güzel aynı fotoğraf taki gibi asansör var diş fırçası bile var salıncağa bayıldım 😍 kurumu çok zor söyleyeyim onun dışında ev çokkkkkk güzel
Kullanıcı bu ürünü cinarsaatoyuncak satıcısından aldı.
SC
SC
10 Mayıs 2020, Pazar |
s*** c****
Kızım çok beğendi gerçekten çok güzel bir oyuncak . Ürün eksiksiz elime ulaştı fakat paketleme iyi değildi öylece kendi kutusuyla gönderilmiş ayrı hiç bir pakete satılmamıştı.
SK
SK
25 Aralık 2019, Çarşamba |
Seliz K****
3 yaşındaki kızım severek oynuyor, hatta ilk kez kendi kendine oyun oynadı diyebilirim. Büyüklüğü gayet iyi, katlanıp kaldırılıyor da. Bir büyük modeli gereksiz büyük ve pahalı bence.