Dyson V8 Absolute 21.6 V Dikey Şarjlı Süpürge (Dyson Türkiye Garantili) Değerlendirmeleri
DO
DO
18 Haziran 2019, Salı |
d**** o*
Dyson V8 Absolute'u uzun zamandır araştırıyordum. V10'un Türkiye'de satılmasıyla fiyatları yurtdışı fiyatlarına yakın hale geldi. Ben de bu fırsatı kullanarak 1 buçuk ay önce satın aldım. Yorum yazmak için de süpürgeyi iyice test etmek istedim. Umarım benim gibi karar vermekte zorlanan kişilere yardımcı olur.
V10 ve V8 arasında kalanlar için öncelikle V8'in oldukça tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. Youtube'da yapılan güzel karşılaştırma videoları da var, dilerseniz izleyebilirsiniz. Ben minör teknik özelliklerin yarattığı farklar için daha yüksek bir bedel ödemek istemediğimden V8'de karar kıldım.
1 buçuk aylık deneyimim sonucu çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Evde yer, halı süpürme, toz alma, yatakları süpürme yaptım. Arabamı da köşe bucak süpürüp tozunu aldım. Cidden yapamadığı ya da memnun bırakmayan bir kısmı yok. Kutudan çıkan tüm başlıklar faydalı ve işinizi kolaylaştırıyor.
Sarj konusuna gelirsek, bugüne kadar %95 düşük modda süpürme yaptığımdan hiç sorun yaşamadım. 40 dakika düşük modda süpürme yapılabildiğinden yettirememe gibi bir durum olmadı. Yani süpürme ve emiş performansı düşük modda dahi çok iyi.
Hazne temizliği kolay. Süpürge lego gibi tüm parçalarına ayrılıp detaylıca temizlenebiliyor. Genel olarak süpürge ve başlık temizlikleri çok zor diyemem ancak uğraştırıcı. Yine de kendi başınıza (teknik servise bağlı kalmadan) böyle detaylı bir temizlik yapabiliyor olmanız bence büyük avantaj.
Süpürgenin kullanımı, manevra kabiliyeti ve ağırlığı bana gayet makul geldi. Günde bir kaç kez ortalığı süpürmek bu kadar kolay mıydı?
Sesi biraz yüksek ancak kesinlikle tolere edilebilir.
Son olarak, okuduğum yorumlarda "ev kolay kolay tozlanmıyor" diyen kullanıcılar vardı. İstanbul'da toz toprağın içinde yaşadığımızdan beni en çok cezbeden de buydu. Kesinlikle kayda değer bir fark var. Dyson V8'i aldıktan sonra önceden kullandığım hepa filtreli büyük süpürgemi bile sattım, V8 benim standartlarıma göre kendi başına gayet yeterli.
Kullanıcı bu ürünü TekÇarşı satıcısından aldı.
MK
MK
20 Eylül 2019, Cuma |
meva k****
Evde iki kedim olduğundan artık tüylerden usanmıştım. Uzun araştırmalarım sonucu dyson ve miele complete arasında kalmıştım. Kablosuz olması sebebiyle pratik olacağını düşünüp zaman tasarrufunu da göz önünde bulundurarak bu ürünü tercih ettim. Bir yıla yakın araştırdım. Tek tek yorumlara baktım ki biri kedi yada köpek tüyleriyle ilgili bir yorum yapmış olsun da bende bu yorumu referans alıp paramı çöpe atmayayım diye. Dişe dokunur bir yorum bulamadım ve şarjlı oluşundan ötürü korkarak aldım. Sevgili kedi köpek anneleri ve babaları bu yorumu sizin için özellikle yazıyorum. Hiç düşünmeden bu ürünü satın alabilirsiniz. Sadece koltuklarımı temizleyebilmek için harcadığım zamandan ve sinir harbinden kurtuldum. Beş dakikada koltuğun kumaşına nüfus etmiş olan tüyleri bile çekip çıkardı. Bir kez ayrıntılı bir temizlikten sonra her gün on dakika şöyle bir üstünden geçmek evinizi tertemiz tutabilmenize yardımcı olacaktır. Tam dolmamış bir şarjda bile on dakikada evimin neredeyse her yerini hallettim. Kesinlikle abartılmış bir alet değil. Sadece parkeleri süpürmek içi tasarlanmış olan başlığı kontrol etmekte zorlandım. Sabun gibi kontrolünüz dışında sağa sola kıvrılabiliyor. Fakat tüy performansı inanılmaz. Umarım performansı düşmez de mutlu mutlu yaşarız. Dyson mühendislerine kucak dolusu sevgiler. Parasını hakediyor mu sorusuna gelince, allerji hastasıyım aynı zamanda, zamanımda sağlığımda bu paradan çok daha önemli. İmkanınız varsa düşünmeden alın derim.
Kullanıcı bu ürünü Dyson Türkiye satıcısından aldı.
OC
OC
28 Mayıs 2019, Salı |
o*** c***
2 hız kademesi var normal ve max.
6 tane uç ile geliyor, 3 ü motorlu 3 ü motorsuz.
Şarj motorsuz uçlarda normal modda 40 dk gidiyor.
Motorlu büyük uçlarda 25 dk kadar gidiyor.
Motorlu ve max modda 7 dk dayanıyor.
Normal mod başarılı ve yeterli. En başta belki yetmeyebilir ama özellikle halıları 1-2 kez süpürdükten sonra ilk çıkan kadar toz çıkmadığından normal modda 100m2 evi tek seferde süpürebilirsiniz.
Şarj, gücü azalarak bayılır gibi bitmiyor. Sonuna kadar aynı verimli çekiş var.
Duvara asma aparatı pratik ancak vidalarken dikkat aparat ince plastik sonuna kadar vida sıkmayın.
Standart süpürgeden çok daha az gürültülü.
Yer uçlarının manevrası çok kolay.
Hazne boşaltması pratik.
Ayda bir soğuk su ile yıkanabilir 2 filtresi var..
Kullanıcı bu ürünü Asya satıcısından aldı.
IT
IT
20 Nisan 2019, Cumartesi |
ibrahim t****
evladiyelik süpürge kesinlikte tavsiye ederim. Süpürgede gelinen son nokta
Kullanıcı bu ürünü Sner Teknoloji satıcısından aldı.
NT
NT
29 Ekim 2019, Salı |
NUR T****
Almadan önce çok düşündüm çok aylarca bu ürüne baktım. İnternetten fiyatı yüksek elektronik şeyler almaya cesaretim yoktu. Muhatabım olsun mantığı ile hep bir mağazadan alma taraftarı idim. Ancak fiyatı da uygun olunca ihtiyacım da olunca yorumları okudum haydi bi cesaret alıcam artık dedim. İyi ki de almışım şükürler olsun çok memnun kaldım ürün zaten mükemmel onu biliyordum. Önemli olan kutudan her bir parçasının başlıklarının eksiksiz çıkması idi. Kendi kutusu ile geldi ve bir sürü de başlığı var. Problemsiz çalışır durumda. Benim gibi kararsızlara bir yorum olsun istedim. Çok teşekkürler ☺️
Kullanıcı bu ürünü TekYol+Home satıcısından aldı.
MB
MB
13 Ekim 2019, Pazar |
Murat B****
Cihaz bircok kullanisli aparatiyla beraber geliyor. 2 calisma hizi var. Turbo modda cekis fazla ancak sarj cabuk bitiyor. Sarj aparatini asmak icin duvarin delinmesi gerekiyor ve cihaz havada asili duruyor. Aldigimizdan beri 1 haftadan az oldu elektrikli supurgeyi kullanma ihtiyacı hissetmedik ki o da dyson animal pro 2. Tozlara karsi hassas aile bireyleri icin toza aninda müdahale sagliyor. Esyalarin uzerinden toz almak da kolay aparatlari cok kolay takiliyor cikariliyor. Elektrikli dysondan cok daha hafif ve sessiz. Hepa filtresi de var. 2 filtresi de yikanabiliyor.
Kullanıcı bu ürünü MORFARE satıcısından aldı.
TÖ
TÖ
08 Ağustos 2019, Perşembe |
Tülin Ö****
Dyson V8 i almaya karar verirken epey tereddüt ettim. yorumları gördüğümde haklı oluşlarına şahit oldum. Ben ürünü veteriner kliniğim için aldım. çünkü her hastanın arkasından temizlik yapılması gerekiyor. binam 3 katlı ve şarjı yeter mi diye tereddüt etmiştim. Demek ki bir 3 katlı bina 40 dakikada süpürülebiliyormuş. Hem de silinmiş gibi. Fakat, paket üzerinde parke için olanın oynar bağlığının aşırı dönmesinden biraz zorlandım. Hızlı çalışamadım önce. Belki hantal ürünleri kullanmaktan el alışkanlığımızdan kaynaklanıyordu bu durum. yine de ben, fırçalı olan yani halıda kullanılırken gösterilen ürünü parkede kullandım. Merdiven çıkışları ve ergonomik tasarımı mükemmeldi. İlave parçalarını kullanmaya gerek kalmadı. koltuklar dahil mükemmel temizlendi. Tam artık sıra ince temizlik için masaların üzerine geldi ki şarj bitti. okadar da olsun. Bunu eve götüreceğim, kliniğime bir tane daha alacağım. Dyson hakikaket kişinin konforunu düşünen ama gücünü de unutmayan bir tasarım üretmiş. Hele askı aparatındaki şarj girişine hayran kaldım. Bence defalarca kablolu ürün alınacağına, bir defa bunu alın, paranız ve zamanınız size kalsın. Hepsi burada güvencesine ve hızına da söylenecek laf yok. Çok teşekkürler, iyi ki varsınız.
Kullanıcı bu ürünü Asya satıcısından aldı.
FÇ
FÇ
25 Mayıs 2022, Çarşamba |
Fikri Ç****
Çok teşekkür ederim hızlı kargo ve ürün gerçekten çok güzel
Kullanıcı bu ürünü SATÜRN satıcısından aldı.
AE
AE
14 Ağustos 2018, Salı |
Alper E****
Ürün süper, tek sıkıntısı şarjı büyük başlıkta 7 dakika civarında gidiyor. Biz bütün evi temizliyoruz bize yetiyor :)
kedimiz ve köpeğimiz var. tüyleri çok iyi topluyorum
Kullanıcı bu ürünü webdensiparis satıcısından aldı.
GY
GY
04 Temmuz 2018, Çarşamba |
g**** Y****
Hanımlar temizlik işinde zaman tasarrufu sağlayan pratik ürünlere aşık olur bu süpürge de onlardan biri benim için :) hafif pratik güçlü bir el süpürgesi. Evde arabada çok işinize yarayacak. Tek eksiği şarj süresi. Evim büyük olduğu için şarjı yetmiyor onu da evi ikiye bölerek çözdüm sabah yarısı şarjı dolunca akşamüstü diğer yarısı. Geldiğinden beri, kadın geldiğinde yapılan haftalık rutin temizlikler haricinde büyük süpürgeyi ben kullanmadım dyson yetti. Dyson şarj süresine çözüm üretip bir model çıkarsın hemen onu da alacağım. Fiyatı sizi çok zorlamıyorsa hiç düşünmeyin
Kullanıcı bu ürünü Gelbura1 satıcısından aldı.